petek, 23. februar 2024

Samorog za Emo in živalska zabava za Luko

Čistim mapo z neobjavljenimi voščilnicami in ostalimi izdelki - res poka po šivih... Današnji voščilnici sta za bratca in sestrico. 


Ema je praznovala četrti rojstni dan, kar nakazujejo štirje metuljčki. Po Mijinih navodilih je na njeni voščilnici moral biti prisoten tudi samorog :P. Poigrala sem se z embosirno mapico, dodala belega samoroga in v barvi ozadja tudi grivo.
 
Izzivi:
CRAFT-alnica #354 - živali  
Allsorts challenge #768 - shades of pink

Luka je letos upihnil prvo svečko in žal svoj rojsnti dan preživle na urgenci s hudim vnetjem ušes. Zato sta voščilnica in darilo do njega prišla kar po pošti.  Poigrala sem se z reciklažo ovojnega papirja, mu odddala napis (reciklirana embalaža od vložkov), ter številko ena papigi, ki sedi na kupu daril. Seveda je bilo darilo zavito v prav tak ovojni papir :).

 

Takole zgleda zadnje čase moje fotografiranje voščilnic... Tokrat je King želel biti na vsak način v kadru in na koncu je dočakal lastno fotografijo :).

dobrih 5kg lepote :)

pa, pa
Ne-Ja

5 komentarjev:

brenda pravi ...

Lots of lovely pinks on your pretty card, many thanks for sharing with us at Allsorts challenge.

B x

Liz pravi ...

Two lovely cards. Thank you for sharing the unicorn card in the Allsorts Challenge this week using the Pink option.
Liz xx

Zvonka pravi ...

Super se ti znajdeš z recikliranjem in dve krasni voščilnici si izdelala. Lp

Dena J pravi ...

Two lovely cards for your family! The unicorn would have delighted my grandchild with the gorgeous color and flowing mane. Thank you so much for sharing at Allsorts.

AndrejaM pravi ...

Hvala, ker z zelo lepo voščilnico in samorogom sodeluješ pri CRAFT-alnici