nedelja, 19. december 2021

Advent #3 in 18-let #2

Na zadnjo adventno nedeljo pokažem še zadnji adventni aranžma (prvega in drugega najdete s klikom na besedo) - ta krasi vrata moje sestrice in je narejen po njenih željah. 
 
 

Vrbove veje (tiste zvite) sem spletla v venec in ga okrasila z bodiko (glede na to, da je zaščitena naj takoj povem da raste drevo na domačem vrtu), božično zvezdo, borovimi storži in cipreso. Za piko na i pa še trak iz jute in belo omelo. Vse skupaj je zasneženo z belo tempero, pozlačeno s starimi tekočimi peralami in pobleščeno s prozornim lakom z bleščicami.
 

Sedaj lahko pokažem še vse tri dekoracije na kupu preden so odšle od doma oz. bile postavljena na mesto.
 
Izzivi:
Art MBR - adventni večnek 
Art MBR - praznični izziv 2021 (zimske rože)
Scrapping 4 fun challenges #207-christmas/winter
Dream Valley - christmass
Avenue 613 - anything goes - any holliday
 
 
Naslednjo voščilnico je prejela mična gospodična za svojih 18 iz strani domačih. Prvi projekt zanjo sem vam pokazala že v prejšnji objavi. Voščilnica je narejena po navodilih Tine iz male šole prazničnega ustvarjanja 3. sezone.

 
Uporabila sem malo predebel laks in se voščilnica ne vrti tako lepo kot se je moj prvi poizkus, ampak efekt presenečenja je vseeno bil :). Opomnik sebi in drugim - uporabi čim tanjši laks, ker se element dlje vrti ;).

 

Metulj nosi tudi skrivno sporočilo, saj je v njegovi sredini napisano slavljenkino ime - ta detajl so do sedaj še vsi spregledali, če niso bili opozorjeni :P.
 

V notranjosti se skriva žepek z izvlečnim tagcem, na katerem je voščilo. Da tagec lepo potuje ima narejena bočna "vodila", tako da ne plava po celotnem žepku.
 
metulji preko stencil šablone Najlepšega para
 
Izzivi:
Najlepši par - lov na kolekcijo pomlad-poletje (amerikanka 2 - tagec)   
Crafty sentiments - anything goes
TTCRD  -ang
Addicted to stamps #420-die cuts and/or stencils
 

Poleg voščilnice je prejela še "pismo". Narejeno je bilo v stilu voščilnice - hortenzije in metulj.
 

Naj še povem, da je slavljenka  na svoj 18-i rojstni dan opravila tudi vozniški izpit, tako da je bila prejšnja voščilnica v obliki ključa res primerna :).

Lepo nedeljo in veeelik objem
Ne-Ja

11 komentarjev:

 1. Vesela sem, da sem odprla izziv adventnih venčkov in tako pridobila v svojo galerijo tri tako čudovite naravne venčke z vso simboliko izraženo z materialom. Všeč mi je da si dodala tudi kanček mixed media materialov. Vse čestitke in hvala za sodelovanje.
  Druga kreacija oz kar projekt, pa je drugo poglavje. Neverjetno lepe barve, dodatke in tehnike si izbrala.

  OdgovoriIzbriši
 2. Wonderful creations Thank you for entering our Anything Goes Challenge atThrough The Craft Room Door this week. Looking forward to see you again next challenge. Good luck Ginny
  My Blog As I do Rodos

  OdgovoriIzbriši
 3. Tvoje praznične dekoracije so prava paša za oči. <3 Tudi voščilnica in celoten komplet za Pio je čudovit. Hvala za nasvet glede laksa za vrtečko. :-)

  OdgovoriIzbriši
 4. Zelo lepo ustvarjanje, hvala ker sodeluješ pri CRAFT-alnici

  OdgovoriIzbriši
 5. Zelo si bila ustvarjalna. Venčki so čudoviti. Všeč mi je uporaba vrbovih vej za osnovo. Hvala pa tudi za nasvet glede laksa. Že kar nekaj časa si želim izdelati voščilnico z vrtljivim elementom. Verjamem, da sem danes dobila dodatno spodbudo.
  Danes sem dobila vajin bombonček. Najlepša hvala.

  OdgovoriIzbriši
 6. Še en prekrasen venček. Tako lepa osnova in še lepše okrašen. Nisem vedela, da je bodika zaščitena, pa raste tudi pri nas :)
  Voščilnica pa tudi tako zelo lepa in veš kaj še... pri tebi me vedno pritegnejo tako globoki in bogati zapisi v voščilnicah... Zelo lepo. Veseleje pogledati in prebrati!

  OdgovoriIzbriši
 7. Beautiful set of Christmas wreaths!
  Wishing you a Blessed Christmas and a Happy, Healthy, and creative 2022.
  Rachelle DT
  https://scrapping4funchallenges.blogspot.com
  https://rachellescreations.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 8. Your wreath is absolutely stunning! It is so understated and so very elegant! Thanks so much leaving this on our front door at 613 Avenue Create!
  Hugz,
  Chana Malkah,
  A Place To Start, Owner
  613 Avenue Create, Owner
  Redora Lee Designs , My Blog
  Shopping Our Stash, DT

  OdgovoriIzbriši
 9. Congratulations! You have been chosen as a Week # TOP ROCKER at 613 Avenue Create! Thanks for playing along with us, please stop by our blog and grab your badge!

  The Resident Design Team
  613 Avenue Create

  OdgovoriIzbriši
 10. Čudovite praznične dekoracije si naredila :-)) Vesela sem, da ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici ❤️

  OdgovoriIzbriši
 11. Zelo lepo si ustvarjala. Hvala za družbo v Craft-alnici Lp Goga

  OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).