četrtek, 15. oktober 2020

Za prvo in 90-to svečko

Poleti je upihnila prvo svečko ena fejst šjora, ki bo mamici in očiju še dala vetra :P. Z Mijo sve naredili prikupno čebelico za malo slavljenko. Čebelica je izrezan že pobarvan DIGI.


Za ozadje sve se igrali z vodenimi barvicami, čopiči in slamico. Dodali srček, ime in števiko za bolj 3D izgled pa poskrbijo 3D penice.

Mija je ustvarjala po svoje, ker je moja voščilnica na koncu postala "kar nekaj", ker na nej ni samoroga/konja... Ampak te fotografije ne najdem več :(.

Izzivi:  
Najlepši par - galerija meseca oktobra (vse šablone)
Lil patch of crafty friends #143 - ang
 

Druga voščilnica je šla k mamini teti za častitljivih 90-let. Ja prav ste prebrale - očitno imamo v familiji dobre gene :P.
 
 
Na osnovo sem odtisnila Tinina ozadja z voščili v zlati in prav tako naredila tudi prt pod skodelico. Večji 6-kotnik je izrezan 3x in zalepljen tako da imamo okvir. 90 je narejena iz zlate folije na obojestransko lepilo. Posadila sem jo v zelenje, ki raste iz skodelice, dodala en veeelik objem in seveda pikapolonico za srečo. Seveda se spodobi, da se darilo tudi zavije, zato je na okvirju še penlja s srčkom. Vsi elementi, razen osnove, so narejeni iz ostankov in reciklirane embalaže.

V notranjosti se 6-kotnik ponovi, na robovih se bohoti zelenje, ki ga povezuje napis na vrvici. Za drobno pozornost sem ji dodala še klekljano broško na igli s prozornimi perlami. Vzorec broške je bil viden že v poročni pralvjici, barva sukanca s temi prelami pa v objavi za pilotke.
 

Izzivi:
Seize the birthday #201-scraps
Crafty sentiments- anything-goes challenge
TTCRD - ang 
Drage moje, želim vam miren dan in ostanite zdrave!
Ne-Ja

11 komentarjev:

  1. Mi gre kar na smeh, ko razmišljam kako boš čez 1 leto lahko odprla "svoj" blog, ker ti bo tega kmalu zasedla Mija in ne boš imela nobene besede več.....ja kar beri še enkrat NOBENE!!!!!...pa če se boš na glavo postavila bo mala zmagala.....Ni kaj...ima tvoje gene : "strup je v malih flaškah":-)), :-)).....
    Broška je elegantna in prav fino je slišat, da je pri 90-ih letih nekdo še tako vitalen in energičen...(potiho razmišljam, da me je včasih lahko sram za mojih 54 let!!!) Šalčka in šesterokotniki pa itak razturajo za vse starosti...ne moreš zgrešiti....krasna in prav tako elegantna za tako damo.
    Bzzzzzbzzzz pa pravo nasprotje... eksplozija pinki barve....če tamali ni všeč, mi jo lahko pošlje....meni je super dobra....

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj, me nasmeje ta tvoja Mija. Res bo ustvarjalka in pol, ker je že zdaj tako odločna kaj ji je všeč in kaj ne. Itak pa je tvoj največji kritik.
    Obe sta zelo lepo narejeni in tapravi za obe številki na njih.

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni je tvoja "kr neki" voščilnica zelo všeč. Ozadje je fantastično. Voščilnica za mamino teto me je popolnoma navdušila. Zelo lepo si jo sestavila. Prtiček pod skodelico je super ideja, pa pikapolonica tudi. Kleklana broška je krasna pozornost.
    Tvoja MINI-ME te lahko občasno tudi pohvali. :-) Trudiš se pač po svojih močeh in brez samorogov. :-))) Joj, joj, kaj vse te še čaka! :-)))))

    OdgovoriIzbriši
  4. Hi, hi...Mija je res faca in pol. Jaz sem nad vajino čebelico navdušena, nad tem kako lepo si 90-ico okrasila z zelenjem pa tudi. Čestitke teti in super za takšne gene :-D!..broška mi je KRASNA!

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovito si pripravila voščili, darilo,...
    Pozdravčke na vaš konec
    Tamara

    OdgovoriIzbriši
  6. Beautiful cards
    Thank you for your entry at Scrapping4funChallenges!
    Hugs Rachelle DT
    https://scrapping4funchallenges.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  7. Fabulous card, such a cheerful little Bee and lovin' the water color background!!
    Thanks for sharing your art creations with us at 613 Ave Create …..Good Luck and Look forward to seeing you again!!
    ¸..• ´¨¨)) -:¦:-¸.•´ .•´¨¨))*((¸¸.•´ ..•´
    Shell ~ DT 💕

    OdgovoriIzbriši
  8. Obe voščilnici sta fantastični, vsaka zase nekaj posebnega. Prva barvita in razigrana, pri drugi pa mi je všeč, kako si v šalčko med zelenje vkomponirala številko. Super obe!

    OdgovoriIzbriši
  9. Beautiful card designs! Thanks for playing in the Lil Patch of Crafty Friends Challenge Blog.

    OdgovoriIzbriši
  10. I love how you put the 90 into the greens and then the greens into the cup. Such a clever design. Great colours and layout too. Thanks for playing along with Seize the Birthday.

    OdgovoriIzbriši
  11. Beautiful cards
    Thank you for your entry at Scrapping4funChallenges!

    Dawn DT

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).