torek, 14. november 2023

MŠPU #4 - izrezi iz filca/blaga

Domačim nalogam v 11. MŠPU sledim, ampak za objave zmanjka časa... Mija je za rojstni dan dobila mini izvedbo rezalne naprave (Vera in Viktorija - hvala še 1x :)!), tako da lahko ustvarjava skupaj oz. brez kričanja katera potrebuje "hroščka". Za letos si je naredila seznam komu bo ona naredila voščilnice in sedaj ustvarja in črta po spisku. Pokažem nogavičke odete v filc in papirnato srce, ki se je prikradlo v serijo.  Ozadje narejeno na ta način ste že videle (tukaj in tukaj), spodaj pa jih pokažem še par.
 
 
Izzivi:
Lil patch of crafty friends #217-ang

Ta ozadja so me popolnoma fascinirala in priznam, da resno razmišljam o nakupu štampiljk (za te voščilnice mi je posodila Vera - hvala ti!). Saj veste, da pri meni brez recikliranja ne gre. Vsi zlati deli so izrezani iz embalaže od Bajadere, za plastenje pa je uporabljena odpadna embalaža.
 
 
Prva nogavička je narejena kot tresočka, kjer so beli deli nogavičke in podlaga za voščilo narejeni iz ostankov filtra za napo. Mijine so trenutno še v fazi polizdelka, zato jih pokaževa drugič.
 
Pokuk v Mijino ustvarjanje.

Druga nogavička je v celoti iz filca/filtra z malo drugačno postavitvijo. Zaradi lažjega rezanja je filc nalepljen na navaden pisarniški papir.


Tretja pa je bolj za mojo dušo - to srce je pri meni ena izmed bolj uporabljenih šablon, saj jo vštulim za vsako priložnost... Obesek v obliki srca je izrezan dvakrat, notranji del je podložen s pavz paprijem, da pride napis bolj do izraza.
 
Izzivi:
Aud sentiments challenge #307-christmass and sentimet
Allsorts challenge #754 - ang
 
Izzivi:
NBUS #56- ang (dies of both sentiment)


Obljubljen nabor ozadij v različnih odtenkih. Meni osebno so svetovna :). Tina, res najlepša hvala za idejo!



Med fotografiranjem se je v kader na vsak način hotel postaviti tudi King... pa naj bo po njegovo :). Da ne bo fovšije, pokažem še Bluja, ki je pomagal pri izdelavi Mijinih vabil iz te objave :P...
 

Drage moje, zanima me če ima še katera težave s komentiranjem na blogih? Mene nikakor ne spusti skozi, da bi se prijavila in lahko kometirala... Imate kakšno idejo kaj in kako?
 
pa, pa
Ne-Ja

7 komentarjev:

Debbie Mageed pravi ...

These cards are so pretty! Love the backgrounds on these and your kitties are adorable. Thank you for playing with us at the HLS Die Challenge. I hope you can join us again soon.
Debbie, DT
Secrets To Stamping
Join my Creative Creases Challenge for fun folds!

Klara pravi ...

Ooo kako sta pridni! Ozadja so res krasna! Lepe voščilnice!

brenda pravi ...

A pretty display of creativity, thanks so much for sharing at Allsorts challenge this week.

B x

Liz pravi ...

Lovey Christmas cards, I love the pretty backgrounds you’ve created. Thank you for joining in the Allsorts Challenge this week.
Liz xx

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Oja...imam veliko težavo pri komentiranju in reče se ji...." prekleto lena Božička"!!!! Reciklaža ti gre od rok in komot bi te lahko preimenovali "recikl Neja"....Lahko tebi...nastajajo novoletne s štirimi rokami...res se ni za bat kdo bo nasledil vse tvoje pripomočke....Pohvali Mijo...ti drobceni prstki delajo čudežne voščilnice...Ampak vijola voščila pa zmagajo!!!!!

Tina Z. pravi ...

Fantastična reciklaža. Navdušena nad vsemi tvojimi idejami.

Vladuška pravi ...

Ta ozadja so res top in super izpadejo prav v vseh barvnih kombinacijah. Vidve pa imata ustvarjalne žurke in to je res super, da ima Mija sedaj svoj strojček. Krasno je, kar je nastalo. Glede komentiranja pa zaenkrat nimam težav in ti težko pomagam :(