sobota, 1. januar 2022

GD Scrapping 4fun #208 - AG with poem, song or quote

Pozdravljeni na prvi dan novega leta 2022 - močno upam, da bo kaj boljše kot je bilo 2021, zato srečno, uspešno in predvsem ZDRAVO!
 
 
Danes sem z vami kot gostja pri Scrapping4fun, kjer smo za izziv #208 ustvarjale karkoli v povezavi z inspiracijo nam ljube pesmi ali citata. Naredila sem reciklirano knjižno kazalo, saj veste pri nas "knjižnih moljih" jih ni nikoli preveč ;P.
 
hrbtna stran
 

Citat Georgea R.R. Martina, avtorja Igre prestolov, krasi prvo stran kazala, na hrbtni strani pa je citat Walt Disneya, avtorja nešteto risank :). Izbrala sem dva slovenske prevoda, ki sta mi najbolj všeč - variacij obstaja malo morje.
 
Originalen cictat v angleščini:“A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.”

Originalen cictat v angleščini: “All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.”

dokaz reciklaže
 
Ker bo verjetno šel v roke mladi bralki sta tudi motiv in dekoracija temu primerna. Fotografijo bralke sem našla na spletu, jo natisnila, kaširala na odpadno embalažo in izrezala. Potem pa sem se poigrala z embossing mapico, dvojnimi stencil šablonami z motivom metuljev, polperlami, trakom, izrezki metuljev, distressi in abecedo na kvadratnih perlah za napis ZATE.
 
 
Trenutno berem zadnji del sage Stekleni prestol avtorice Sarah J.J. Mass, kazalo prav lepo zapozira v knjigi :P. 
 


 Sedaj pa vas povabim, da se nam pridružite pri Scrapping4fun - po novem bo to mesečni izziv :).
 

Izzivi:
Najlepši par - galerija meseca januarja
Najlepši par - lov na kolekcijo pomlad-poletje (amerikanka 2)     
Crafty sentiments - anything goes
Lil patch of crafty friends- ang
TTCRD - ang 
 
Vse dobro v novem letu in hvala vam ker ste :)!
Ne-Ja

5 komentarjev:

Klara pravi ...

Uau, čudovito kazalo si naredila! Jaz sem že obupala nad kazali, ker vsi dobijo noge in potem v knjigi ostane tisto, kar takrat leži v bližini:)

Valerija pravi ...

Uau, kako lepa otvoritev novega leta na blogu. Tvoje knjižno kazalo je naravnost fantastično. Kako lepo si vse izdelala. Čisto si me navdušila nad trakom z metuljčki in napisom zate...

Majda pravi ...

Moje jutro in sprehod po blogih. Predolgo me ni bilo pri tebi, toliko lepega si pričarala, da moja duša kar poje. Hvala za navdih draga Neja!
Krasni misli si izbrala, Igre prestolov še vedno ostajajo ene izmed mojih najbolj priljubljenih knjig in sanjam, da bo avtor zaključil tudi s knjigami, ne le serijo : ( Disney pa vedno na plan potegne mojo otroško dušo, zato hvala tudi za bralni posladek.
S svojim čudovitim kazalom si me navdušila za sodelovanje v izzivu … že iščem tisto pravo pesem 😉.
Vse dobro v letu pred nami vama želim, Majda

ArtMBR pravi ...

Tole je pa ena čudovita objava in uvertura v novo leto. Neverjetno lepo inspiracijo si pripravila za blog, kjer gostuješ, pa še vse lepo obrazložila. Nič, ti si carica reciklaže in udejajnjanja idej. Lepo, prisrčno, poučno.

Scrapping4funChallenges pravi ...

Beautiful Bookmark! I love the quote and the cute images!
Happy New Year
Thank you for your lovely GD Creation at Scrapping4funChallenges.
Hugs Rachelle
https://scrapping4funchallenges.blogspot.com
https://rachellescreations.blogspot.com