ponedeljek, 24. avgust 2020

ATC počitnice

Letos je moj dopust izgledal približno takole... pobirnaje krompirja prvič - priprave na blejenje - pobirnaje krompirja drugič - dež - beljenje - kuhanje mezge - beljenje - dež - druga runda mezge - dan na morju - pospravljanje po beljenju - konec dopusta - maminih 60... V gvlavnem morje sem videla, ostalo je bilo precej delavno. Zato sem se po Klarini in Majdini nominaciji odločila za recikliran morski tris ATC kartic. Upam, da mi uspe še druga serija.


Uporabila sem motive iz škatel Hoferjevih papirnatih robčkov in jih z malo dodatki spremenila v ATC akrtice z naslovom poletje. 



Prva predstavlja jutro na plaži, ko je morje mirno in se lahko v miru sprehajaš sam s svojimi mislimi... 



Druga je popoldan v senci palme ko uživaš v dopustu v stilu komada od Zmelkow - smisel življena je ležanje na plaži, z možgani na off...



Tretja pa predstavlja romantični sončni zahod v družbi galebov s sladoledom v roki :P.



Recimo, da nisem popolnoma usekala mimo s tematiko in podobnostjo. ATC tehnika mi je popolnoma nova in to je prvi poizkus ;). Brez obveznosti sta bili dve poslani Tamari in Urški, ker se izziv pri CRAFT-alnici že zaključuje.

Izzivi:
Vesela Hiška #9 - juhu počitnice
CRAFT-alnica #267 - ATC (če nisem zadela tematike izbrišite prijavo)
Najlepši par - galerija meseca avgusta (vse šablone razen mehurčkov)
Crafty sentiments - anything goes

To bo to za danes. Lep dan še naprej! 

Ne-Ja

 

12 komentarjev:

  1. Ti si res kraljica reciklaže! Krasne ATC kartice! Kar vleče me na morje in te zelo razumem glede kuhanja mezge in beljenja itd itd... Važno, da se malo možgani spočijejo!

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako ti to vse pametno in domiselno recikliraš! Saj jaz tudi izrezujem vse te sličice iz embalaže, ampak kaj, ko mi ne pade na misel, kako jih uporabiti. :-) Krasno ATC serijo si izdelala. Zelo mi je všeč rdeča nit - poletje in dopust. Hvala, ker si okrasila galerijo Vesele hiške. Sonja

    OdgovoriIzbriši
  3. Wauuu, da ne bo pomote. Ne wauu za tvoje počitnice, čeprav priznaj, koristno so bile preživete. Wauu za reciklažo in idejo. Fantastične kartice. Ene take reciklirane bi bila jaz neskončno vesela, Zakaj, ti povem. Moje poletje je potekalo takole. Operacija, okrevanje, boliii, še boli...oteka. Poletja je konec.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Čakam novo serijo. Lp Goga

    OdgovoriIzbriši
  4. Waauuu, nora reciklaža. Res navdušena nad idejo kako si uporabil škatle od robčkov. Motivi so krasni in si jih lepo povezala v celoto.Hvala za obisk v veseli hiški. Pozdrav Janja DT

    OdgovoriIzbriši
  5. uuu kako lepe, razigrane, poletne..res krasno ustvarjanja. Hvala, ker sodeluješ v Vesli hiški

    OdgovoriIzbriši
  6. Boste želeli začeti s projektom, vendar banka noče, da vam posojilo? Na voljo smo vam osebni kredit od 2.000 do 10.000.000 evrov. Pokličite nas.

    E-pošta:  simondurochefort@gmail.com
    WhatsApp:  +33752366330

    OdgovoriIzbriši
  7. Fantastična ideja z reciklažo. res lepe poletne ATC kartice. Hvala ker sodeluješ pri CRAFT-alnici

    OdgovoriIzbriši
  8. Oooo Jerneja, kako imeniten odgovor na nominacijo!!! Tvoje recikliranje me vedno znova navdušuje - resnično si moj navdih za vse oblike reciklaže, hvala!!!
    Dopust pa ... vse delo, ki ga vložimo nam vrača z neizmernim veselje še in še ... občudovanje pobeljenih sten, uživanje v kulinaričnih mojstrovinah s pomočjo ozimnice ...
    Vse dobro tvoji mami ob prazniku želim, vama z Mijo pa ... uživajta poletje še naprej, po vajino.
    Sončka pošiljam, Majda
    In Hvala, ker se igraš z nami v Veseli hiški :-)

    OdgovoriIzbriši
  9. Čudovite in lepo sestavljene so tvoje ATC kartice :-)) Krasno si na njih uporabila različne tehnike.
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno

    OdgovoriIzbriši
  10. bravo, takšne reciklaže me vsakič znova osupnejo. krasna tematika in krasna zgodba ATC-jev. Hvala, da si se pridružila Craft-alnici, kjer sem gostja.
    pa bravo za vso pridnost, pri nas nekaj podobnega letos, ampak je pa potem fajn, ko vidiš bele stene in uživaš ozimnico. pa še kar nismo konec.

    OdgovoriIzbriši
  11. Kako čudovite počitniške ATC kartice si naredila. Super reciklaža. Hvala, da si nas obiskala v Veseli hiški.

    OdgovoriIzbriši
  12. Ma veš kaj Jerneja? Hvala, si me nasmejala do solz ! Sem mislila, da sem imela najslabši dopust letos jaz, pa preberem tvojega... No, bova pa v mislih in ob ustvarjanju odletela v daljne kraje na sprostitev in uživanje! So pa tvoje ATC kartice prekrasne in tvoje ideje v recikliranju so vedno TOP! Hvala za obisk v Veseli hiški in lepo se imej. Objem, Veana R. DT

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).