četrtek, 20. avgust 2020

Obisk pri Veseli hiški

Dobro jutro vsem skupaj. Danes sem na zgodnjem čajčku v dobri družbi šjor iz Vesele hiške :).


Seveda se spodobi, da na obisk prineseš drobno pozornost. Pripravila sem jim voščilnico v natur odtenkih, rahlo začinjeno z roza-violo in pikico zlate za častitljivih 80-let. Ozadje je pokapano z različnimi odtenki razredčenega akvarela in spihano s slamico. Zlati deli so folija aplicirana na odpadno embalažo, prav tako so reciklirani tudi ostali elementi razen osnove.


Nisem pozabila niti na darilce v obliki klekljane broške v rose gold in bleščeče krem izvedbi. 


Našlo pa se je tudi nekaj sladkega, da želodček ni protestiral :P. Žal so se punce pocartale s jagodno-macarponejevo sladico z domačim bezgovim sirupom z meto samo virtualno. Bratrancu pa je bil paden teh dobrotic darilo za rojstni dan ;).

Izzivi:
Najlepši par - galerija meseca avgusta (vse šablone)
Lil patch of crafty friends #140 - ang
Crafty sentiments - anything goes
TTCRD  -ang

Drage moje prebivalke Vesele hiške! V vaši družbi mi je bilo zelo prijetno, upam da ob priliki ponovimo v živo. Hvala vam za povabilo in dobro družbo! Za vse tiste, ki Vesele hiške še ne poznate - hitro pokukajte na njihov blog ali FB ali instagram in preverite hudo dobre mesečne izzive :).

https://veselahiska.blogspot.com/

pa, pa
Ne-Ja

6 komentarjev:

 1. Presenetila me nisi z ničemer, ker ti VEDNO z nečim presenetiš....voham tvoje sladke dobrotke od daleč....ma res diši do NM....vsestranska si v recikliranju (bog ne daj, da te spustijo v našo Komunalo....reveži ne bi imeli kaj odvažat!!!....bi vse spremenila v koristna darilca)....ampak veš kaj....si pa iz dneva mlajša (ali je to slikca iz osnovne šole?????!!!!!....)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Mojca, ne ti mene hecat - ampak vseeno hvala z akompliment ;). Slikica je popolnoma "frišna", je sestrica poskrbela za frizurco in smo potrebovali ovekovečenje :P.

   Izbriši
 2. Neja, hvala za obisk v Veseli hiški. Čeprav je sladica virtualna, se mi je vseeno stopila na jeziku. :-) Tudi krasno voščilnico si prinesla s seboj. Itak, da razturaš z recikliranjem in me navdušuješ. Ob čipki pa ne morem ostati ravnodušna, saj vem, kako lepi so tvoji izdelki v živo.
  Na fotki pa zgledaš tako mlada, da bi mogla pokazati osebno, tudi če bi v trgovini kupila radlerja. :-) Objem.

  OdgovoriIzbriši
 3. Beautiful card! Thanks for joining our Anything Goes Challenge at Lil Patch of Crafty Friends. I hope join us again real soon!
  Hugs, Joy
  Joyfully Stamps
  Lil Patch of Crafty Friends, Owner/Coordinator

  OdgovoriIzbriši
 4. Top voščilnica. Kar nekaj dela si si naložila. Konec pa fantastičen. Tudi mene navdihuješ z reciklažo, krasno ti uspeva. Prav tako lepa broška. Pri sladici se pa stopim.

  OdgovoriIzbriši
 5. A superb card and a wonderful included gift. Thank you for sharing with us at Lil Patch of Crafty Friends, good luck in the prize draw.. Megan DT LPoCF

  OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).