ponedeljek, 1. april 2024

GD Scrapping 4 fun #234 - karkoli

Danes se vam oglašam kot gostja pri Scrapping4fun, kjer želi Rachelle z ekipo videti karkoli ste ustvarile. Naredila sem čokoladnico po naročilu za malo večjo Gorenjkino čokolado s sadjem, namenjeno novopečeni 40-letnici.

 
Naročnica je želela kombinacijo vijola in roza barve z metulji, po vzoru tele moje čokoladnice. Priznam, da sem se ustrašila barvne kombinacije, ampak senčenje in uskladitev papirja sta naredila svoje in na koncu roza na vijola sploh ne izpade slabo...

V notranjosti je na sredini imitacija čokolade (beri ovita kartonska embalaža) samo toliko, da sem dimenzijsko postavila čokoladnico. Naročnica je v kompletu prejela tudi papir v katerega je sama zavila pravo čokolado. Seveda bi lahko dala čokolado tudi samo v žepek, ampak bi rdeče/zlata Gorenjkina kreativa preveč izstopala z barvo čokoladnice.
 

Metulji so rdeča nit tudi v notranjosti. Narejeni so s stencil šablono Najlepšega para (zvezde in metulji), ki je ni več v prodaji.



Pokukajmo še malo v detajle... Veliki metulji imajo na sredini številko 40, oba poklopca pa sta opremljena s šablonami Amerikanka žepek 3D. Na levi strani je splošno mamino voščilo, na desni strani pa žepek za denar, v katerega je dodan prazen kartonček, da je mama dopisala svoje misli.
 
 

Za okrasitev čokolade so bili narejni še trije dodatni tagci z natisnjenimi voščili iz kompleta Razpri krila, mišljeni da jih naročnica zatakne k čokoladi.
 
Sedaj vas lahko samo še povabim, da se nam pridružite na Scrapping4fun in se poigrate z nami.
 
Izzivi:
Najlepši par - galerija meseca aprila
 
pa, pa
(Jer)Ne-Ja

1 komentar:

crafty-stamper pravi ...

Thank you for joining us as GD this month and beautiful treat folder. Love the colour and all the butterflies.
Carol x