sobota, 14. januar 2023

Vsemu boš kos

Lepo pozdravljene v prvi objavi letos... Ta objava je bila sicer planirana takoj po novem letu, ampak imam 100 in 1 razlog zakaj je ni bilo :). V glavnem - naj bo 2023 Vaše leto s čim več ustvarjalnega navdiha in polno košaro zdravja!

Danes vam pokažem okvir, ki je pospremil sodelavca, v.d. šefa izpostave, novim kariernim izzivom naproti. S prvim januarjem je namreč nastopil novo službo. Na zadnji strani pa so naši podpisi, da slučajno ne bo pozabi na nas.

King je na vsak način želel biti poleg ;).

Ozadje je embossirano na krem embalažo od kosmičev ter senčeno tako da sem dobila star plot z luknjo med "robidovjem" (embossing in pavz papir) v katerem si je kos iz črnega filca spletel gnezdo. Napis je namerno zbledel, kakor da so črke vrezane v plot. 
 
 
Robidovje in kosa sem nalepila na steklo, napis pa direktno na ozadje za maksimalen 3D učinek.

Izzivi:
Lil patch of crafty friends #197-ang

 
V kompletu je dobil tudi medaljo za hrabrost (znaka je fotografija pravega odlikovanja SV). Verjemite, da bi si zaslužil pravo, ne le predelano Ferrerovo čokolatino. Na zadnji stani je predelan slogan iz risanke Mojster Miha.
 

Poleg medalje/priznanja sodi v komplet tudi šopek, smo se potrudili in ga zmontirali iz našega promocijskega materiala. V njemu se skrivajo baloni kemičniin navadni svinčniki, magnetna kazala, podstavki za kozarce, sponke za vrečke, karte, temperaturna folija, raznorazne zgibanke, obeski, trda podlaga s sponko za pisanje....
 
Uroš, upam da bodo na novem delovnem mestu znali ceniti tvojo strokovnost in srčnost- hvala ker si :)!
 

Za konec vam pokažem še voščilnice za Rayherjev natečaj. Včeraj so izžrebali dve nagrajenki in na prikazni sliki je tudi moja voščilnica "coffy to go" skodelice. Sem se spomnila, da jih sploh še nisem pokazala... :(


Priznam da me je ta "Coffy to go" embalaža popolnoma prevzela, že od Mijinih vabil naprej je precej v uporabi. Namenjena je bila sosedu, ki praznuje 1.1., spodnja pa je namenjena njegovi sestri za 18-ti rojstni dan, ki ga je praznovala 31.12..

Izzivi:
Fab'n'funky #564-shaped cards
 
 
 


Tretja voščilnica je namenjena hkrati prazničnemu in rojstnodnevnemu voščilu, zato je na eni strani torta na drugi strani pa napis. 
 

 Še razprta, da se vidi celoto.
 
 
Izzivi:
Allsorts challenge #711 - ang with winter blues (dance of ice flowers at embossing backgrund)
 
Hvala, ker ste se prebile čez dolgooo objavo. Lep vikend!
Ne-Ja

11 komentarjev:

ArtMBR pravi ...

Jatz pa v tej tvoji obširni in bogati objavi vidim eno čudovito voščilnico, ki nakazuje nov začetek (nekdo gre v novo službo) in s tem tvoje sodelovanje na Craftalnici, kjer bi bila kot gostja zelo vesela, da ozaljšaš še tisto galerijo.

Ne-Ja pravi ...

Magda hvala ti za obisk. Sem razumela navodila pri Craft-alnici tako da mora biti prav voščilnica kot voščolnica in ne kot "karkoli" za nov začetek, zato je nisem pofočkala v galerijo 🤔

ArtMBR pravi ...

Imaš prav. Škoda, da jo nisi pred okvirjanjem poslikala. No imaš pa dober razlog, da izdelaš voščilnico.

brenda pravi ...

A super collections of craftiness, many thanks for sharing with us at Allsorts Winter Blues theme this week.

B x

Rainey's Craft Room pravi ...

Many thanks for sharing at Allsorts challenge this week in our 'Winter Blues' theme.
Lorraine

Buffy pravi ...

Love your milkshake shaped card.
Thank you for joining in with us at Fab'n'Funky challenges.
Buffy (DT) xx

Darnell pravi ...

You never fail to blow me away with your creativity, Jerneja! Everything on this post is delightful! Your colleague will feel well-loved and will cherish all the wonderful gifts and kind words! The coffee cup is terrific! Thank you for inspiring everyone at NBUS! Hugs, Darnell

Renata pravi ...

Tretja je pa mojaaa. Hvala ti Jerneja. Zelo si me razveselila. Celotna objava je posebna.

Kate pravi ...

Wow what an amazing collection of projects! You have been busy! Thanks for sharing with us at 613 The Avenue Create! Hope to see you again soon!
Hugs, Kate (Cards a la Kate)!

N-Eva pravi ...

Zelo lepa in raznovrstna kolekcija voščilnic.... hvala, da se igraš z nami na Dream Valley izzivu. Lp, Neva

Moje drobtinice23 pravi ...

Koliko lepih stvari si nam pokazala v tej objavi...sploh ne vem kje naj začnem. Vse te tortice in potem še to prečudovito darilo za sodelavca...TOP izdelki!