ponedeljek, 17. avgust 2020

V nov dom...

...se je preselila ena srčna šjora. Da ne bo mislila, da smo pozabili nanjo, čeprav ni več "gorska  roža" sve šle z Mijo takoj v akcijo. 


To poletje sem se lotila dreves življenj. Iz žice, perl in rink za obeske sem naredila nekaj poizkusnih obeskov za ključe. Prvi je romal ravno k naši Andreji, da ji bo krasil ključe novega doma.

Izzivi:
Lil patch of craftyf riends #140 - ang


Poleg sem naredila tagec s simbolično hiško med oblaki, ki jo čuvajo zvezde. Ena bo še posebej močno sijala zanjo, kamorkoli bo šla.


Izzivi:
Najlepši par - galerija meseca avgusta (vse šablone)
Aud sentiments #257- anything goes + sentiment



Mija zadnej čase obožuje vodene barvice. Prišli smo celo tako daleč, da je dobila svoje - moje jo skoraj ne dohajajo več ;). Sama je obrezala A3 list na ustrezno dimenzijo za njeno podlago. Ker ji je ta šmentani risalni list nagajal in so vogali gledali čez risalno podlagjo ga je prikrojila po svoje. Umetniška svoboda na višku - mami ne tikaj je bilo navodilo :).



Seveda je zadaj tudi sama napisala od koga je :P. Draga naša Andreja, uživaj v novem domu!

Lep večer in mirno noč vsem!
Ne-Ja

9 komentarjev:

  1. Jerneja, tvoje darilce naši Andreji je čudovito in srčno. Obesek je preprosto fantastičen. Mijina risbica pa je tako prisrčna, da mi usta kar vleče proti ušesom. Super sta! Objem.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ooo čudovito darilo ob vselitvi! Mija je pa tudi prav lepo narisala hiško! Pri nas se ob vodenih barvicah začnejo barvati med seboj...:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Aw that is really lovely,

    Thanks for sharing with us at Aud Sentiments,

    Hugz Tinz

    OdgovoriIzbriši
  4. Dragi moji Mija in Jerneja - res sta me razveselili s svojimi izdelki in seveda - obesek za ključe je na svojem mestu, še vedno pa imam na omarici prav vse prispele "hišice" in dodana darilca. Hvala vama, lep pozdrav in velik objem obema. Polubčke Miji xoxoxoxo Andreja

    OdgovoriIzbriši
  5. Wonderful project! Thanks for joining our Anything Goes Challenge at Lil Patch of Crafty Friends. I hope join us again real soon!
    Hugs, Joy
    Joyfully Stamps
    Lil Patch of Crafty Friends, Owner/Coordinator

    OdgovoriIzbriši
  6. Love your key rings and those pearls. Thank you for sharing at Lil Patch of Crafty Friends Challenge. Hope to see you again!
    Merja DT

    OdgovoriIzbriši
  7. Ooo, kako lepo sta se z Mijo potrudili za Andrejo. Čudoviti izdelki od obeh.

    OdgovoriIzbriši
  8. Oh wow, these are gorgeous, and spot on perfect for our challenge.

    Thank you for sharing in our Gems Or Pearls challenge.

    Lin
    Dream Valley

    OdgovoriIzbriši
  9. I love the Tree of Life, and your key rings are gorgeous! We're so happy you joined us at the LiL Patch of Crafty friends blog; good luck in the draw. We hope you will join us for the next challenge.
    Jen L
    Lil Patch of Crafty Friends DT

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).