torek, 17. december 2019

Scrapping 4 fun - GD izziv

Letos sem bila pri Scrapping4fun trikrat izbrana za gostjo ustvarjalnega teama. Dva projekta ste že videle tukaj in tukaj, projekt številka tri pa bo viden takoj po novem letu. Z veseljem sem se odzvala tudi na skupinski izziv vseh gostij. Ustvarjale smo po skici, na blog svetu pa je da z glasovanjem izbere najboljši projekt.


Pripravila sem praznično voščilnico v "novi tehniki" - zlata folija (Sonja hvala) preko tiska. Poigrala sem se s skico in 3D efektom v beli, viola in hm...recimo perla temno bakreno-viola, ki pa na fotografijah deluje rjava :(.


Idejo s folijo še izpopolnjujem (beri igram se z likalnikom, ker nimam plastifikatorja),  že prvi efekt mi ni bil slab, sploh ker gre za sliko v ozadju in sem iskala bolj "vintage look".


Kako sem to dosegla? Z laserskim tiskalnikom sem natisnila sliko vile/angela, ki sedi na luni, ga prekrila z zlato folijo in sendvič z navadnim paprijem prelikala z likalnikom. Potem sem iz fotografije izrezala manjši krog in ga podložila z moos gumo. Vse skupaj je rahlo senčeno z viola blazinico in prilepljeno na viola izrez (Valerija hvala).


Osrednji motiv voščilnice je seveda fenomenalna božična zvezda (Najlepši par). Bel papir ima rustikalni vzorec in je rahlo rahlo osenčen z viola in  premazan z wings of stella markerjem s srebrnimi bleščicami (na fotografijah tega ni videti). V sredini pa ne sme manjkati srce za piko na i. 


Zvezdice izrezane iz spodnjega dela sem natrosila nazaj na nebesni svod, da je zlata zvezda dobila svoje sestrice nazaj. Banerček z napisom sem 2x izrezala in ga postavila pod božično zvezdo, tako da sta vidni obe besedi. Še malo zelenja in zlate polperle pa je voščilnica pripravljena.

Hvala vsem, ki ste se prebile čez objavo in za vse prispele praznične voščilnice :).

Lep vikend!
Ne-Ja

7 komentarjev:

  1. Lepo si se igračkala z likalnikom in folijo ;) Krasna je v tej vijola barvi.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovite voščilnice :) Prazniki se bližajo,...

    OdgovoriIzbriši
  3. Tole igranje s folijo ti gre pa super od likalnika. :-) Vrhunski efekt si dobila. Sem pa čisto in popolnoma očarana nad tvojo voščilnico in barvno kombinacijo. Nisem še pogruntala, če mi je dovoljeno glasovati zanjo, glede na to, da tudi sama tekmujem. :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sonja tega tudi jaz ne vem,oziroma nisem niti razmišlala da nebi smela... sem pa glasovala. Saj Rachelle ve ali smemo ali ne, pa bo povedala :). Hvala za komentar in hvala ti za folijo in idejo :).

      Izbriši
  4. Dobro si se poigrala z likalnikom, ma ti je super uspelo :)
    Super barvno kombinacijo si naredila. Sem tudi zate glasovala ♥

    OdgovoriIzbriši
  5. Wau!! Navdušena nad folijo, barvno kombinacijo. Res noro lepa voščilnica. Mislim, da bom tudi jaz mogla likalnik porabiti še za kaj druga , kot izdelovanje fomairan rožic ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Uau, kaka mojstrovina je pa to. Čisto navdušena nad vsakim detajlom. Ja in z veseljem sem priskočila na pomoč.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).