petek, 1. november 2019

Od MeNe Za TeBe praznuje 6 let

Drage moje, leto je naokoli in prišel je čas, da se malo virtualno posladkamo - moj blog namreč praznuje 6-let :). Jutri, pardon, je že danes ;),  me čaka peka torte za mojo malo, tako da se bomo v soboto sladkali tudi zares :). Hvala vam, da pokukate k meni in za vse vaše komentarje - zlate ste!
 
Vir
Letos bo izžrebanka samo ena, je pa "cukr" toliko bolj mamljiv. Podarim namreč klekljan svečnik iz serije v "čipko ujeta svetloba" - podoben viden tukaj in tukaj, dva pa še čakata na objavo... Trenutno še ne vem kakšne barve bo/bodo čipka/e, ker imam v mislih adventni venček v tem vzorcu in moram najti 4 barve, ki smiselno sodijo skupaj... Na spodnji sliki vidite vzorec čipke  - tokrat bodo mehurčki :).
Vzorec in  podstavek...
Vaša naloga je, da se "pofočkate" pod objavo in dopišete kašne barve naj bodo čipke (ne obljubim, da bo izžrebanka prejela napisano barvo, potrebujem pa idejo za njo). V kolikor pa presenetite mojo malo z voščilnico za rojstni dan, greste v žreb 2x - ni pa to pogoj za sodelovanje, da slučajno ne bo kakšne pomote :). Hvala pa vsem, ki ste to že storile in ji polepšale praznovanje :).

Čas za prijavo se izteče 12.11.2019 ob polnoči, na blogov rojstni dan! Sedaj pa hitro pusti svojo sled med komentarji :) :) :).

nočko
Ne-Ja

13 komentarjev:

  1. Iskrene čestitke Miji in tvojemu blogu!Rada se ustavim pri tebi, vedno se najde kaj zanimivega, še posebno kadar se lotiš reciklaže.
    Ponujaš tako dragoceno darilo, da bi ga bilo škoda spustiti skozi roke ��
    Sem se že postavila v vrsto.
    Lepo praznujte, Miji pa pošiljam en velik objem.
    ❤️

    OdgovoriIzbriši
  2. Tvoji mali sem že čestitala....cmok še 1x....kos torte upam da si vtaknila namesto mene v usta. Sovja sled.....tle bo pa manjši problem.....bo raje moja sled....moj dolg jezik ti žal ne znam narisat....še čestitke za 6...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mojca svojo oz tvojo sled sem mislila... ti, ti tipkarski škratek ;).

      Izbriši
  3. Čestitke Miji in tebi za 6 let dokumentiranja svoje ustvarjalne dejavnosti.
    Glede barve se mi prva zasveti zlata, čeprav bi mogoče rekla tudi modra, turkizna ali srebrna. Ma, kaj vem :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Vse najboljse Miji,prav tako pa tebi.Rada obiscem tvoj blog,kjer vedno naletim na prekrasne objave.
    En veeelik objem obema 🤗

    OdgovoriIzbriši
  5. Oooo skoraj sem spregledala, da praznujeta! Čestitke obema! In na mnooogo reciklaž in ustvarjalnih užitkov:)! Kaj pa svetlomodra barva?

    OdgovoriIzbriši
  6. jaz tudi hitro v vrsto, seveda. pri tebi je polno idej, sploh s svojo reciklažo me vedno navdušiš. in seveda s klekljanjem, vsestranska mojstrica si v marsičem, tudi v peki. čestitke in še na mnogo let kreativnosti. zlate barve si predstavljam tule ... voščilnica pride po pošti, seveda.

    OdgovoriIzbriši
  7. Čestitke za 6. svečko blogu in tebi ljuba Jerneja! Naj bo tudi stopanje v nova in nova leta tako ustvarjalno, srčno in igrivo!
    K tebi hodim po navdih, si pocrkljat mojo dušo in ... preprosto uživat.
    Hvala ker si!
    Prepričana sem, da je bila pikica navdušena nad torto, praznovanjem - kaj pa vajin odklop, je že prišel na vrsto?
    Vama pošiljam en velik objem in kličem, kot bi to naredil moj ati: še na mnoga leta ;-)

    Majda
    Barve? Saj me poznaš, moje voščilnice govorijo zame :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odklop je bil na vrsti pred rojstnim dnevom - za praznike sem namreč delala :(.

      Izbriši
  8. Ojej, tole objavo sem pa skoraj spregledala, zgleda, da je bil kriv morski zrak in možgani na off...
    No, kakorkoli, še preden sem prebrala to objavo, je šla voščilnica za Mijo na pot. Mislim, da bi morala prispeti danes. Vse najboljše tvoji mali princeski še tukaj!!!
    Uuu, kar se tiče tvojega "cukra" je pa to tako dragoceno darilo, da se ga res ne bi branila. Tokrat bi izbrala kako lepo modro kovinsko barvo.
    Čestitke za 6 let bloga in naj jih bo še veliko veliko več...
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  9. Pozno prihajam naokrog. Dopust in ostale malenkosti. :-) Vse najboljše tako Miji, kot tvojemu blogu. Saj veš, da zelo rada pogledam, kaj je novega pri tebi. :-) Pri predlogu za barvo pa se predam. :-)

    OdgovoriIzbriši
  10. Vse naj naj Miji. Lupčke na kvadrat iz naših logov. Seveda pa tudi ustvarjalni, nežni, ljubeči mamici in predvsem krasni ženski. Vse dobro tvojemu blogu. Tebi zdravja in časa ter potrpežljivosti za ustvarjanje. Lepo se imjte! Tamara

    OdgovoriIzbriši
  11. Cestitke ob obletnici bloganja in vse najboljše hčerkici za rd.
    Jaz bi ostala pri eni barvi, a bi v razlicnih odtenkih. Npr. Od svetlo do temno modre.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).