sreda, 11. december 2013

Moška voščilnica

Vedno sem v dilemi kakšno voščilnico narediti za moškega, da ne bo trpel njihov ego z rožicami in metuljčki oz. ostalimi klasičnimi dodatki voščilnic. Če pa se to zgodi takole na vrat na nos in da še internet ne funkcionira, da bi kam pokukala je še toliko slabše :(. Še dobro, da obstaja "skrinja z idejami" na zalogi v pričakovanju pravega trenutka.

Takole je nastala voščilnica za 40-let, idejo zanjo sem, med drugim, našla na blogu Nežina ustvarjalnica in Marnino veselje.

 Moja verzija:



Še originalni ideji:
Nežina ideja.
Marnina ideja spredaj.
Marnina ideja zadaj.


Ker sem idejo dobila tudi na slovenskem blogu, voščilnico prijavljam na izziv bloga Ustvarjalne skrinje - Ko me inspirira #20.

Pa pa do prihodnjič :).

PS: Tale december je nor z ustvarjanjem - čutim pretiravanje :P.

5 komentarjev:

  1. Ta voščilnica je res posrečena in čisto taprava moška. Lepo čipkasto perilo si ji oblekla :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, z moskimi voscilnicami je vedno kriz in tezava, ampak odlicno si resila zagato in super je, ko se inspiracija vedno najde. Zelo sem vesela, da si se nama pridruzila, saj sem tako odkrila tudi tvoj blog. Lepo bodi.

    OdgovoriIzbriši
  3. Res je, z moškimi voščilnicami imam tudi jaz 'težave', a odlično si rešila zagato in naredila prav posrečeno voščilnico.

    OdgovoriIzbriši
  4. Takšne voščilnice pa narišejo nasmeh na moški obraz :-)..zelo lepo si jih izdelala in barve so mi super. Vesela sem, da si se nama pridružila.

    OdgovoriIzbriši
  5. ja, tale kompletek je pa res zelo lep in tudi ti si ga lepo izdelala :-))

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).