nedelja, 28. avgust 2022

Vabila za Prvo sveto obhajilo

Pozdravljeni v zadnji nedelji pred pričetkom šole... pri nas doma se besedo šola čisto po tiho šepeta, ker je mojo malo groza, da je konec spanja zjutraj ;)... Vabila za mično gospodično so nastala že pred prvomajskimi prazniki, ampak niso prišla še na vrsto za objavo.

Ta princip vabil je pri meni viden že večkrat, ampak dekleta se še kar odločajo za njega :). Priznam, da so tudi meni prikupna.

Deklica je natisnjena na fotografski papir in ročno izrezana. Sledi en kup senčenja preko stencil šablone, dodatek tekočih perl v različnih odtenkih iskanje primernega traku in seveda droben tagec z napisom in par metuljev za piko na i. Ker so bila vsa vabila predana v roke, so tokrat vse kuverte okrašene.

Notranjost se oblikovno poveže z zunanjostjo v barvi, z metulji in stencil podlago. Za eleganco poskrbi tekst na pavz papirju.

 
"Uradna" fotografija vseh šestih vabil se mi je nekam izmuznila, zato pokažem samo hitro verzijo ;).

Izzivi:
Vesela hiška #33- kvadrat
Allsorts challenge #690 - ang with roses
TTCRD - ang 
 
 
V zahvalo za naročilo sem prvoobhajanki priložila barvno usklajeno knjižno kazalo/tagec z njenim imenom in angelčkom z mislijo od Mavelu - "Dobri prijatelji so angeli na zemlji". Tagec je prav tako senčen preko stencil šablone, angelček je barvan z akvarelnimi flumastri in gel pisali.
 
Izzivi:
Scrapping 4 fun #215 - all about tags
Najlepši par - galerija meseca avgusta   
Happy little stampers-anything goes with dies 
Lil patch of crafty friends #188-ang 
Addicted to stamps #436-make your mark

 

Ker smo že pri zakramentu Prvega svetega obhajila, še popolnoma preprosta voščilnica za soseda, ki je v maju prejel ta zakrament. Oblika hostije, embossing čipke in zlat IHS - preprosta eleganca za fanta.

Izzivi:
 
Lep preostanek nedelje.
Ne-Ja 

5 komentarjev:

  1. Pretty delicate colours for your cards and tags, many thanks for sharing and joining us at Allsorts challenge.

    B x

    OdgovoriIzbriši
  2. Very sweet cards and images, Thanks for joining in at Allsorts this week.
    Lorraine

    OdgovoriIzbriši
  3. What a great collection of projects and I bet the recipients were delighted with the results. I love how you went the extra mile to coordinate the envelopes and the tag is such a delightul addition.
    Thanks for sharing with us at Addicted to Stamps and More.

    OdgovoriIzbriši
  4. Prekrasno si vse skombinirala. Zelo lepa nežna vabila. Všeč mi je ozadje, ki si ga naredila. Zelo lepo si okrasila našo galerijo v Veseli hiški. Pozdrav Janja DT

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).