četrtek, 25. avgust 2022

Pridi, pridi sveti duh....

V juliju je zakrament Svete Birme prejel sestričin starejši sin. Vabila sem vam pokazala že tukaj, danes pa vam pokažem še tri voščilnice.

Prvo mu je predala mlajša teta. Želela je nekaj gibljivega, če je mogoče da pride golob k birmancu... Ideja se je takoj poklopila s shranjeno objavo na blogu La coppia creativa iz "moje to do liste". Golob, ki se mirno pase na zastavici (pripet je na plastificirano folijo obrezano v tagec) s potegom poleti birmancu v naročje oz. nad njegovo glavo.
 
 
Šablono fantka mi je posodila Andreja V. (še tukaj hvala iz srca!). Birmanca sem postavila pred silhueto embossiranega zidu, oblečen je v dejanske barve (bel izrez barvan z akvareli). Rdeč trakec na tagu, simbolizira barvo zakramenta in se tako poveže tudi z vabilom.

 
 
Izzivi:
Scrapping 4 fun #215 - all about tags
Allsorts challenge #690 - ang
Lil patch of crafty friends #188-ang
Addicted to stamps #436-make your mark 
 
 
Drugo voščilnico sta mu predala mama in ata. Ne vem zakaj, ampak za njiju ob takih priložnostih, vedno naredim bolj nabožno verzijo - seveda kadar nimam  kakšne druge želje.
 
 
Poigrala sem se z obliko, embossingom, novo šablono križa in lesenim izrezkom goloba. Bela kuverta mi ni sodila poleg, natur pa se je lepo povezala z golobom in poudarila ovalno obliko.


Izzivi:
Happy little stampers-anything goes with dies

 
Tretjo voščilnico je predala starejša teta. Držala sem se klasike - rdeča, zlata, vrvica, malo šprica in golob. Zaradi plastenja in 3D traku je efekt precej bogat.
 Izzivi:
TTCRD - ang
Avenue 613 -anything goes
 
 
Za konec še vse tri skupaj. Hvala ker ste si vzele čas in se prebile čez zelooo dolgo objavo in mirno noč :). 
Ne-Ja

11 komentarjev:

 1. Your post is full of really lovely creations, many thanks for sharing with us and joining in the current Allsorts challenge.

  B x

  OdgovoriIzbriši
 2. Krasne so, vse tri! In glede na to, da so za enega so prav lepo različne:)!

  OdgovoriIzbriši
 3. Lepe voščilnice. Krasna ideja s premikajočim golobom.

  OdgovoriIzbriši
 4. Lots of wonderful work in your post. The slider is a great and effective idea. Thanks for sharing with us at Allsorts.

  OdgovoriIzbriši
 5. What a beautiful sliding tag - meaningful and interactive. Thank you so much for sharing all three cards at Allsorts.

  OdgovoriIzbriši
 6. Beautiful card! The Doves are lovely!
  Thanks for hanging out on our front porch at 613 Avenue Create !
  Hugz,
  Chana Malkah, Owner
  Redora Lee Designs , My Blog
  A Place to Start , Challenge Blog
  613 Avenue Create , Challenge Blog

  OdgovoriIzbriši
 7. I love all of the thought that went into these very special cards. Each is beautiful. Thanks so much for sharing them with us at the HLS Die challenge!

  OdgovoriIzbriši
 8. Three beautiful cards, the designs are so pretty. Thank you for sharing your card over in the NBUS Challenge this month.
  Liz - Guest Designer xx

  OdgovoriIzbriši
 9. Lepa serija voščilnic in zelo zanimive tehnike si nam predstavila. Hvala, da sodeluješ na našem Dream Valley izzivu. LP, Neva

  OdgovoriIzbriši
 10. Lovely card. Very pretty image and design. Thank you for joining us at Through the Craft Room Door this month. Judy DT

  OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).