petek, 16. april 2021

GDT Scrapping4fun - piškotna vila

Pozdravljene v sladki objavi, kjer se vam oglašam kot gostja pri Scrapping 4 fun. Za izziv # 190 želimo videti hrano ali pijačo. Tokratni sponzor je The paper shelter in ker imam njihov DIGI piškotne vile, sem ga z veseljem uporabila :).

Moja obsedenost z makroni še kar traja in dejansko jih pečem vsaj 1x mesečno. Tako sem jih za ta izziv uporabila za ozadje - ampak fotografija je najdena na spletu, ti niso moji :).

Vila je pobarvana s suhimi akvarelnimi barvicami, gel pisali in flomastri, krila so prevlečena še z wings of stella markerjem za blin-bling efekt :)... Napis je recikliran iz bakrene embalaže in nalepljen na svilen trak.
 
 
Za malo skominov še moji makrončlki, vendar so šli vsakič prehitro od rok, da bi jih uspela fotografirati tako kot se zagre...


Sedaj pa hitro v vaše ustvarjalne kotičke in se nam pridružite z izdelki na temo hrane ali pijače!
 
 
Seveda pa lahko pokukate k sponzorju, saj so njihovi digiji res cart 100 na uro :)!
 

Izzivi:

Ostanite zdrave in hvala, da ste se ustavile pri meni :)!
Ne-Ja

10 komentarjev:

  1. Kako lepa in slastna voščilnica. Čestitke za gostovanje. Sem ravno sredi moje jutranje rutine - dokler še otroci spijo, si privoščim skodelico čaja in preletim, kaj je novega na blogih...manjka mi še samo kakšen tvoj makron. Sama jih še nikoli nisem pekla. Pečem res marsikaj, a tega še nisem poskusila. Se bo treba opogumiti.
    Lepo bodi!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ooo krasna je! Mi je všeč, kako si uporabila ozadje, človek kar postane lačen:)...

    OdgovoriIzbriši
  3. Lapa barvita voščilnica. Hvala za sodelovanje pri Craft-alnici, kjer sem gostja izziva. Lp, Erika

    OdgovoriIzbriši
  4. Yummy card :) I love the colorful macarons. Thank you for sharing at Aud Sentiments. Valérie

    OdgovoriIzbriši
  5. Mmmm so se mi pocedile sline ob pogledu na tvojo voščilnico. Krasno si se znašla z slikico. Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Goga

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja takole no, voščilnica je seveda zelo lepa, samo jaz bi dala najvičjo oceno tistim desnim makronom!!!!!! Hvala, ker s slovenskim napisom sodeluješ pri CRAFT-alnici

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasna voščilnica in lepo dodan napis :-)) In makroni so res prava paša za oči!
    Vesela sem, da ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici ❤️

    OdgovoriIzbriši
  8. What a clever idea for finding a background image! The little fairy is adorable and seems to have a tight grip on the cookie jar. Thanks for joining us at Addicted to Stamps and More!

    sue n.

    OdgovoriIzbriši
  9. Navdušil me je tvoj naslov - piškotna vila :-) Vsekakor si zaslužiš naziv piškotne vile tudi ti - na papirnatem in slaščičarskem področju, se mi cedijo sline priznam!!!!
    Krasno si odgovorila na izziv!
    Lepo, lepo bodi, Majda

    OdgovoriIzbriši
  10. What a brilliant idea to use multicolored cookies as a background for a rainbow card!!! Not only looks great, but also fits super well with the little and beautifully colored elf! Thank you so much for playing along with DotMCC. Rosi x

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).