torek, 20. april 2021

Moških 30 s korono

Tale epidemija, moj sodelavec bi rekel "kuga", nas je prikrajšala za marsikaj...predvsem pa za druženje :(. Voščilnica je bila namenjena svežemu 30-letniku, ki smo mu bili primorani voščiti na daljavo zaradi te šmentane Korone - grrrr.

Za našega slavljenca sem naredila hudomušno voščilnico v smislu: "sedaj pri 30-ih si star in prežvečen" :P. Uporabila sem DIGI starega pankerja od Dr. Digi's, ga pobarvala s suhimi akvarelnimi barvicami, potem pa papir zmečkala in osenčila z distressi, ter tako dobila efekt dotrajanega listka, ki ga povlečeš iz žepa :P. Seveda so neti, ogrlica in ostali kovinski elementi srebrni, narejeni z gel pisalom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Znamke" z napisi in prometni znak so najdeni na spletu, samo da sem jih pomanjšala in rahlo obdelala.

Celotna osnova znotraj in zunaj je senčena preko stencil šablone v videzu krokodilje kože s črnim distressom. V notranjosti se skriva še 30 in napis.

Ker je bila voščilnica namenjena drugemu "ta mlademu" pri hiši, je obvezni sestavni del darila tudi Mijina voščilnica. V barvah je želela posnemati tole mojo voščilnico. Mavrično ozadje sva naredile s skupnimi močmi, ker "ma joj mami nooo... ta šablona noče stati pri miru :(! " :) :) :)

Izzivi: 
Najlepši par - galerija meseca aprila 
Crafty sentiments - ang
Lil patch of crafty friends #156 - ang
Alphabet challenge A-is for anniversary

 

Danes pokažem še darilo, ki so ga v vrtcu otroci naredili za mame ob materinskem dnevu 💕💕💕. Za dan žena pa smo dobili kozarčke napolnjene z grobo morsko soljo in sivko. Z vzgojiteljicama so otroci dogovorjeni, da se, v teh korona časih, lahko pošlje njihove domače dogodivščine v sliki po e-pošti. Tako je Mija poslala domače vezenje ptičkov, z vzgojiteljico pa sva se potem dogovorili, da pripravim po dva ptička za vseh 24 otrok. V glavnem, mene so navdušili! Spodaj pa domači, prvi poizkus, z veliko podiranja ;).
 
 


Izzivi:
Najlepši par - lov na poletno kolekcijo (ptički)
Cute card thursday #682-ribbon/ twine (author is my 5-years daughter)
TTCRD  -ang 

Drage moje, lep večer mirno noč! 
Ne-Ja

10 komentarjev:

 1. Se strinjam s tvojim sodelavcem. Je kuga, ja. :-( Mi je pa vse v tvoji objavi zelo všeč. Tale prežvečen tridesetletnik je prava faca. Super si zmečkala papir in ga senčila. Vrhunska ideja. Tvoja mala navihanka te bo kmalu prehitela po desni. :-) Pa še ves čas ji težiš, nooo. :-D le kdaj ti uspe še ptičke obšiti za celo skupino v vrtcu? Ima tvoj dan kaj več ur, kot moj? :-)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Sonja, brez straha... Ptičke so šivali otroci sami, jaz sem jih samo izrezala in dostavila v vrtec 😎.

   Izbriši
 2. I just love the mohawk dude! Thanks for joining our Anything Goes Challenge.  Please join us again real soon!
  Hugs, Joy
  JoyWilsonInk
  Lil Patch of Crafty Friends Owner and Coordinator

  OdgovoriIzbriši
 3. Uau, saj ne vem, katero naj prvo pohvalim. Obe sta fantastično ustvarjali. Prekrasni izdelki. Najbolj pa me je presenetila Mija s svojim šivanjem. Bravo punca!

  OdgovoriIzbriši
 4. Vrhunsko ustvarjanje, se pa strinjam z mlado ustvarjalko, da te presnete stencil šablone kar plešejo po papirju!!!! Hvala, ker s slovenskim napisom sodeluješ pri CRAFT-alnici

  OdgovoriIzbriši
 5. Simpatično ustvarjanje :-))
  Vesela sem, da ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici ❤️

  OdgovoriIzbriši
 6. Super smešna voščilnica za tridesetletnika. Bravo! Hvala za sodelovanje pri Craft-alnici, kjer sem gostja izziva slovenski napis. Lp, Erika

  OdgovoriIzbriši
 7. I am very glad you joined us this week at Lil Patch of Crafty Friends Challenge Blog. I hope you had a fantastic time!!! See you back very soon to play in another amazing challenge. :)

  TTFN,

  CraftyGirl
  craftygirlcardsandcrafts.blogspot.com
  Lil Patch of Crafty Friends Design Team Member

  OdgovoriIzbriši
 8. very beautiful!
  Thanks for joining us at 613 Avenue Create!
  Vivi

  OdgovoriIzbriši
 9. Kuga ja, bo kar držalo ;) vendar se ustvarjalke ne bomo dale motiti, naše ustvarjanje bo teklo še bolj intenzivno 😉
  Sicer pa si me s svojimi izdelki zopet očarala. Sploh s "pomačkanim" tridesetletnikom. Fantastično si ga uprizorila :)
  Nad Mijinim ustvarjanjem sem vedno bolj navdušena ❤️
  Želim vama lep prazničen dan.
  Danica

  OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).