nedelja, 13. oktober 2019

Posušene hortenzije

Prejšnji vikend je praznovala naša Mojca. Novopečeno babi (petič) sem "pocartala" z voščilnico in z doma narejenimi kopalnimi šumečkami, da bo po napornem dnevu lahko spočila noge :).


V kompletu je letošnja pogruntavščina s posušenim socvetjem pink hortenzije. Vem, da se zelenkasta super posuši, kaj bo nastalo iz te barve pa sem lahko samo ugibala - efekt in barvni odtenki so navdušujoči :). Premierno so uporabljeni na voščilnici in tagu. Na ozadju voščilnice sem uporabila štampiljko za ozadje in ji malo pobarvala detajle.


Malo  me je groza zaradi rdečega blaga, ki ravno ne sodi v komplet z viola, vendar sem zadnji trenutek ugotovila, da mi je zmanjkal kos načrtovanega in potem se je mudilo na pošto in... no ja, Mojca upam da ta "modni kiks" oprostiš ;).


V notranjosti doma modificiran papir in še en cvetek hortenzije.



Izzivi:
Najlepši par -  lov za kolekcijo pomlad poletje (bujno zelenje)
TTCRD  - ang
Lil patch of crafty friends #115 - ang 
Addicted to stamps #362 - make your mark

Lepo nedeljo vsem :)!
Ne-Ja 

7 komentarjev:

Valerija pravi ...

Čudovita voščilnica. Všeč so mi posušeni cvetovi hortenzije in super darilo...bi bilo zanimivo videti, kako narediš domače kopalne šumečke ;)

Ne-Ja pravi ...

Valerija hvala. Pokukaj na mail :)

oldpunca pravi ...

Krasno darilo za Mojco. Všeč so mi posušeni cvetovi. Jih kakorkoli zaščitiš pred lepljenjem? Za šumečke pa lahko iz prve roke potrdim, da pomagajo, ko so noge pretežke. :-)

Tina pravi ...

Wow, kako lepo...posušene hortenzije!!! Čudovito si pocartala našo Mojco!

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Čudovito darilo si pripravila za Mojco in jo po moje super razveselila.
lep pozdravček Tamara

Ne-Ja pravi ...

am...jaz nikoli ne impregniram posušenih listov ali cvetja. Jih hranim v časopisnih kuvertah in se same kondicionirajo po sobni temperaturi. Če ne pride do grobe sile (beri Mija dobi idejo da polepša zadevo), potem ni težav. Lahko pa bi jih premazala z mat mod podge premazom. Mislim, da je pred leti tudi "tvoj list" prišel v enem kosu do tebe.

Catrin Goodwin pravi ...

Lovely Present! Thank you for joining us at LPCF