petek, 11. januar 2019

Sladko in praznično recikliranje

Kaja in Jan - soseda praznujeta zadnji in prvi dan v letu. Ker si je mlajši zaželel mojih muffinov za darilo je bilo potem samoumevno, da dobita muffine tudi na voščilnici. Reciklirala sem škatlico od Hoferjevih papirnatih robčkov, ki je v barvi zanjo in za njega ;).


Uporabila sem rezalno šablono balona in dveh različnih oblakov (Klara hvala) in z njihovo pomočjo oblikovala muffin.Balon sem prerezala na pol in ga napolnila z "oblakastim" prelivom posutim z zvezdicami in voščilom Najlepšega para. 


Za dokaz pa še škatla polna muffinov takih z ribezom in čokoladno/bananinih ;).Izzivi:
Seize the birthday #156 - confetti (zvezdice)
Crafty sentiments - anything goes
Dream valley #193-anything goes
Crafting from the heart #234 - atg

Drugi dve voščilnici sta narejeni po prvi letošnji skici pri 52 CCT. Zvezdnata je popolna reciklaža iz rešenih (beri Mija hotela čim prej priti do darila) ostankov ovojnega papirja in rafije. Druga pa ima papir dobljen za darilo v Rayherju, trak in ostali material pa so reciklirani. Dve zvezdici sta ostanek iz sredine izrezka okraska - vse skupaj pa je pobarvano z markerjem wings of stella z zlatimi bleščicami.

Izzivi:
Najlepši par - galerija meseca januarja (valoviti kvadrati, obesek, zelenje, srce) 
Lil patch of crafty friends #97 - ATG
TTCRD - anything goes

Lep sončen vikend :)!
Ne-Ja

21 komentarjev:

 1. Two lovely cards, and I love that you've used recycled materials - there's so much after Christmas that can get thrown away! Thanks for joining in at the 52CCT.

  OdgovoriIzbriši
 2. res inovativno recikliranje in bom bolj pozorna na te škatlice. pa kako dobro si se znašla s šablonami, čisto posebni mafini so tole! in še pravi, pridna si!

  OdgovoriIzbriši
 3. Vidim, da si na polnih obratih. :-) Čestitke za idejo, kako si izdelala mufin. Papirnatega mislim. :-) Tapravi zgledajo slastno. :-) Ustvarjanje po skici ti je krasno uspelo, reciklaža pa tudi.

  OdgovoriIzbriši
 4. those muffins look delicious! what a great way to recycle on those cards! I have done that in the past...used wrapping paper or old cards. love your sketch cards and joined in at 52 CCT!

  OdgovoriIzbriši
 5. You are a great crafter ..Clever muffin maker .Love that you have recycled and repurposed stuff to create a mini work of art .Thanks for sharing with us here at http://ttcrd.blogspot.com/
  Good luck with your entry
  Shirley-Anne DT

  OdgovoriIzbriši
 6. How very clever are you! Talk about stretching your materials! Love your Birthday muffin! So happy you joined us at Seize the Birthday or I would have missed this creative idea!

  OdgovoriIzbriši
 7. A great set of cards, and great alternative use of those dies! Thank you for joining us at The Alphabet Challenge. Sian.

  OdgovoriIzbriši
 8. Pridna si pri recikliranju in super ti uspeva. Krasne voščilnice, sploh si se pri prvih dveh enkratno znašla, bravo.

  OdgovoriIzbriši
 9. Jerneja, ti si mojstrica recikliranja in improviziranja, kaj vse ti ne pride prav, da narediš mafin:))). Super sladko in lepo za oko:) - pozdravček Andreja
  p.s.: danes hvalim samo sebe, ker sem tako pridno objavila nekaj komentarjev - bravo jaz:))))

  OdgovoriIzbriši
 10. Uau, NIKOLI se ne bi domislila, da lahko balon uporabiš za mafine! Da si pa kraljica reciklaže sem ti pa že enkrat napisala! Same lepe voščilnice in mafini izgledajo odlični...

  OdgovoriIzbriši
 11. Jerneja, lepo si sledila moji skici in naredila krasen set prazničnih voščilnic :-)) Hvala, ker si se že začela igrati z nami pri 52CCT.
  Lepo si reciklirala!

  OdgovoriIzbriši
 12. Really clever use of the balloon die, a lovely gift, thank you for joining in at the Alphabet Challenge.

  OdgovoriIzbriši
 13. Pri tebi vse zgleda tako fino in enostavno, pa še sladko povrhu vsega. Super!

  OdgovoriIzbriši
 14. this looks gorgeous!

  thank you so much for playing along with us at alphabet challenge !

  hugs and kisses from germany ,
  Silvi xoxo

  OdgovoriIzbriši
 15. Čudovito si s znašla z balonom, zelo mi je všeč.
  Všeč sta mi tudi lepotički po Andrejini postavitvi. lepo si ju sestavila.
  Hvala, da si se nam pridružila pri 52CCT. Lp Goga

  OdgovoriIzbriši
 16. Great papers and card design! We would love to have one of your projects submitted for an upcoming issue of the magazine! Thank you so much for entering the challenge at Through The Craft Room Door this week. Looking forward to seeing you again in the next challenge.
  Hugs & Craftiness,
  AngelaThrough The Craft Room Door DT
  Taste Of Craftiness {My Blog}
  Through The Craft Room Door
  http://craftrmdoor.ning.com/

  OdgovoriIzbriši
 17. O, ti lisička zvotorepka...kako spretno si sestavila tako zelo lepe mafine...potem pa mi naredila še skomine s tistimi pravimi....

  OdgovoriIzbriši
 18. Ne-ja, tole ti je super uspelo!
  lp

  OdgovoriIzbriši
 19. Fenomenalno si se znašla pri izdelavi papirnatih mafinov. S ta pravimi pa si mi sedaj itak naredila lušte, ko sedaj tu zraven sedim s praznim zelenim čajem ;)

  OdgovoriIzbriši
 20. Your cards are all lovely. Thank you for taking part in our 52 Christmas Card Throwdown Challenge - Myrna DT

  OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).