ponedeljek, 29. avgust 2016

Vabila za prvo sveto obhajilo

Bivša sodelavka je letos imela dvojno slavje v hiši. Naročila je vabila za prvoobhajanko in birmanca. Danes vam pokažem projekt zanjo. Nekaj nežnega, dekliškega v obvezno roza/viola odtenkih. Tole je nastalo...



Motiv punčke je najden na Pinterestu in natisnjen na foto papir. Obdelan je s tekočimi perlami, senčen z distress blazinico in dvignjen s pomočjo penic za boljši 3D učinek. Ozadje je narejno s pomočjo šablone in distress blazinice, celoto pa zaokrožijo izsekani metuljčki, bannerček in dva svilena trakova.


V notranjosti se na poklopcu vabila skriva še žepek za spominsko fotografijo, ki so jo povabljenci prejeli naknadno. V vabilu je bil tako samo provizoriš napovednik, kaj jih še čaka in kam lahko vpnejo spominček. Žal pa nimam nobene fotografije vabila s spominsko fotografijo.




Poletje se bliža k koncu, še malo pa bo začetek šole... res je bil že čas, da se spravim za računalnik in vam zopet kaj pokažem. Materiala se je nabralo kar nekaj, ma saj veste... 1x bo že čas da vse pokažem ;).

Lep sončen pozdravček vsem!
Ne-Ja

13 komentarjev:

  1. Ja dobro jutro tudi tebi...še ena, ki se po dolgem času vrača na "sceno". Lušna vabila, še posebno tole s punčko je krasna domislica.

    OdgovoriIzbriši
  2. O,lepo te je spet brati in občudovati tvoje izdelke.Simpatična vabila si naredila.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ful lušten motiv punčke in lepo združeno v celoto. Čudovita v vijola so izpadla. Lepo je bilo videt spet kakšno tvojo objavo. Pozdravček, K.

    OdgovoriIzbriši
  4. Super luštna so. Motiv deklice je zelo ljubek in všečen Dobrodošla zopet med nami po dooooolgem času.

    OdgovoriIzbriši
  5. cartike in super postavljena vabila in tako lepo elegantna.

    OdgovoriIzbriši
  6. Joj kako so luštna vabila...zelo lepo si jih naredila.

    OdgovoriIzbriši
  7. Lepa in nežna. Zelo so mi všeč.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ojla Neja, najprej en lep pozdravček za dobrodošlico:), lepo te je spet brati. Verjamem, da je bilo ustvarjanja dovolj in da objave še pridejo na vrsto. Ta vabila so pa lepa in nežna in dela ni bilo malo:) Lep pozdrav tebi in tvoji Miji, ki je verjetno že kar fejst deklica:), Andreja

    OdgovoriIzbriši
  9. Res luštkana vabila....motiv deklice je res cortkan.

    OdgovoriIzbriši
  10. U madonca, kako lepo ozadje! Punčka je pa itak svetovna. Krasna vabilca si izdelala. Pa dobrodošla na sceni. :-))

    OdgovoriIzbriši
  11. Luškana vabila, sploh punčka!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).