četrtek, 04. avgust 2016

Sveti krst - exploding box

Ko "bom vestna" in "bom zvečer" pa "danes pa res moram"... trajajo cela dva meseca je pa res že čas, da se vzamem v roke in končno pokažem kaj se dogaja pri meni. No seveda poleg tega da rastemo, dobivamo zobke, se plazimo in korajžno poskušamo sami vstati... 9 mesecev je minilo kot bi mignil :).

Sedaj pa k stvari, ker drugače bo moja mala prej budna, kot bom spisala objavo in bo treba na plažo. Ja...pozabila sem omeniti da smo dopustniški in da Mija uživa v vodi :).

Škatlica je bila narejena za zakrament Svetega krsta. Ker sem brihta in že malo iz vaje, sem naredila najprej škatlico in glej ga šmetna, potem pa kar na enkrat željen papir za pokrov v origami verziji ni bil več dovolj velik... šola za drugič, sploh ker sem zopet delala tik pred zdajci oz. skoraj že v avtomobilu. 


Pri sakralnih dogodkih imam vedno težavo, ker ne vem koliko nabožno naj bo voščilo. Po navadi uberem neko srednjo verzijo povezano s simboliko. Angelček je bil tokrat priročen, ker mi je pasal k verzu in hkrati služil za zapolnitev sredine.Žepek/zanka za denar, da bodo starši lahko kupili "nekaj lepega" kot znajo reči stare tete :).... 


Pokrov je potem nastal iz navadnega pisarniškega papirja, malo tekočih perl in senčenja, štanca z metuljčki, banerček in to je to.


Osnovno ogrodje škatle je nežno potiskano s "travo" in senčeno. Angelček v notranjosti pa je dvignjen na platformo s pomočjo 3D blazinic.


Izzivi:
TTCRD - anything goes
Scrapping 4 funchallenges #70-anything goes

Ekola sedaj pa čofa, čofa :)!

papa
Ne-Ja

P.S.: ...in jaz frajer pozabim stisniti gumbek objavi, preden smo šli čofa, čofa :P.

11 komentarjev:

 1. Verjamem, da se pri vas veliko dogaja in ostaja bolj malo časa za ustvarjanje. Le vzemite si čas drug za drugega in uživajte.
  Čudovita škatlica za krst. Všeč mi je, ker ni preveč vsega in ima glavno mesto angelček.

  OdgovoriIzbriši
 2. Krasno škatlica.
  Uživajte na morju!
  Lp

  OdgovoriIzbriši
 3. Kako lepo je prebrati nekaj o tem kako si/ste
  uživajte na morju in hranite spominčke na te lepe trenutke.
  Krasno škatljico si pripravila
  vse dobro
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 4. Zelo lepa je in očitno si še v zelo dobri formi. Le tako naprej. Veliko užitka in dobro izkoristi čas z Mijo. Otroci res prehitro rastejo. Pozdravček. D.

  OdgovoriIzbriši
 5. Izredno lepo škatlico si izdelala....uživaj v prelepem materinstvu s svojim sončkom

  OdgovoriIzbriši
 6. o kolk je pa to lepo:))) prov cortik:))

  OdgovoriIzbriši
 7. Lepa škatlica. Uživajte na morju in imejte se lepo.

  OdgovoriIzbriši
 8. This is gorgeous and sooooo beautiful!!
  Thank you so much for entering our ATG challenge at Through The Craft Room Door this week. Looking forward to see you again next challenge.

  Hugs,
  Sandra
  TTCRD DT
  Cards and Creativity {My Blog}

  OdgovoriIzbriši
 9. Krasna škatlica. Uživajte na dopustu.

  OdgovoriIzbriši
 10. Krasna škatlica. Uživajte na dopustu.

  OdgovoriIzbriši
 11. Verjamem, da se dogaja in prav je tako. Le uživajte v teh skupnih trenutkih. Super, da ti uspe vmes še kaj ustvarit in tudi ta škatlica izgleda super (kljub domnevnim zapletom). Uživajte še naprej na dopustu!

  OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).