ponedeljek, 15. september 2014

Creative Blog Hop


Ekola drage/dragi  moji pa se pojdimo eno igrico. 

Za vse tiste, ki me še ne poznate sem Jerneja oz. v blogerskih vodah Ne-Ja. Kaj več o meni najdete v mojem profilu, skozi objave pa verjetno že veste oz. boste spoznali, da se lotim marsičesa :).

Za ustvarjalni blog hop me je nominirala Sara. Njen blog spremljam že kar nekaj časa in povem vam, da je glavica v recikliranju, izdelavi albumov, takih in drugačnih voščilnic... Kar pokukajte k njej in se prepričajte sami :).

Trenutno imam v delu urejanje drobnega ustvarjalnega materiala, mozgam kaj bi pripravila za tastovih 60 ter za novoletne voščilnice, hkrati pa me čaka ena noviteta v klekljanju rož z žico in seveda sukancem.

Slikovno pa takole:
Tole se dela - pokažem konec tedna :)
Tole je že narejeno - končano vidite kmalu :).
V mojih izdelkih vidite veliko recikliranja, materialov nabranih med dolgimi sprehodi, origami zgibank in zentanglanja. Zadnje čase pa čedalje več klekljanega nakita. Vsekakor se najde tudi kakšna kulinarična ideja – navsezadnje svoje ideje delim z vami na blogu Od MeNe Za TeBe :).

Ustvarjanje je zame kreativna telovadba za moje sive celice in balzam za dušo. Vsekakor pa zaradi tiste iskrice v očeh obdarovanca, ko zagleda ročno narejen izdelek - to je neprecenljivo. Inspiracijo dobim po večini v naravi in materialih, ki mi prekrižajo pot, vsekakor pa brez vaših blogov, Pinesta in ostalih sodobnih sredstev nebi šlo :).

Sedaj pa nominacije. Tole je zame precej težka naloga, ker obstaja en kup ustvarjalk, ki bi si to zaslužile. Konec koncev sem se odločila, da vam predstavim blogerko, ki je bolj "frišna" v svetu bloganja - Andrejo, ki ustvarja na blogu Cvetoči travnik. Ljubiteljico papirčkanja in mojstrico prelivanja naročnikovih žellja v čudovite izdelke. Za drugo bolgarko pa sem sem odločila, ker sem mnenja, da naši blogi nebi bili to kar so brez njenih komentarjev, ker je človeški multipraktik, ki kar bruha nove idej in uporablja vse materiale, ki ji pridejo pod roko. Mojca, saj se prepoznaš a ne :)?

Odločitev je sedaj vajina ali bosta tole igro nadaljevali ali pa ne. Jaz vaju z veseljem predstavim, če pa se vidva odločite nadaljevati igro, morata svojo nominacijo objaviti v ponedeljek, 22.9.2014.

En lep pozdravček od mene :)
Ne-Ja

16 komentarjev:

  1. Ti si pa res ena prijazna punca...že navsezgodaj človeku prineseš delo na dom. Hvala lepa za tako lep opis...sem se hitro prepoznala - bolj slikovita že nisi mogla bit. Z veseljem bom nadaljevala to igro. Če prav razumem, se moram strogo držat datuma 25.9. ????, objaviti kakšne vsesortarije, da ne rečem kozla....(pi,pi) počnem in to je to???? čao

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Veš da me skrbi, da ti bo dolgčas :P- podrobno imaš na mailu.

      Izbriši
  2. Čudovit opis in prekrasna dela,
    žal pa se ne morem pridružit igri-sem s časom v tej poletni_jeseni zelo na tesnem.
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Saj tudi mene časovno baše - se vidi že po tem, da ne uspem komentirati na vaših blogih :). Ma ker smatram nominacijo za čast, sem se potrudila. Hvala za menje :)

      Izbriši
  3. lepo, vendar nisem primerna za karšne take igre.... bom spremljala vas mojstrice!
    lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa veš da sem tudi tebe imela v mislih, ker ustvarjaš drugačne izdelke kot večina...

      Izbriši
  4. Lepo je bilo to prebrati in komaj čakam, da vidim kaj bo nastalo.

    OdgovoriIzbriši
  5. Lepo te je brati. Komaj čakam, da visim končni izdelek.
    Lp Danica

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. Rožica je izpadla noro dobro, tokar pa skriva 60 v nadaljevanju pa še bolj. Samo se bojim, da bodo tokrat glave padale...

      Izbriši
  6. Hi, hi, kako prisrčno si opisala Mojco in Andrejo. :-)) Komaj čakam, da vidim, kaj si stuhtala za tasta in kaj nastaja na buli. :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uf, ne vem če se bom upala sploh še priti k njim domov, ker smo si ga res privoščili - bomo videli v četrtek ko bo dan D :)... Bo vse pokazano, ne se bati.

      Izbriši
  7. ;))) krasno branje in komaj čakam, da vidim kaj nastaja za tasta ;)))
    Nočko, Jana

    OdgovoriIzbriši
  8. Wuhu Neja super da si sodelovala pri igrici :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Vesela sem, da si mojo prijateljico Andrejo nominirala, si zasluži večji obisk in spodbude, ko je še bolj "frišna" na blogu :) Fino je bilo prebrat tudi tvoje odgovore :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).