četrtek, 11. september 2014

"Prpenček"

Danes vam čisto na hitro pokažem eno lasnico, ki je nastala takrat kot prstan. Sicer je bila rožica sprva mišljena kot notranji del črne rožice, ma sem potem ugotovila, da je s kristalčki prstan lepši. Tako je manjši srebrni del postal po domače "prpenček". Mušter je enostavno skeniran in pomanjšan. Zaradi tega pa tudi delan samo s štirimi pari. Perle so tukaj izjemoma prišite, ker vzorec ne dopušča direktne namestitve.

Slikan pa je skupaj s prstanom, tako da vidite primerjavo velikosti.Uživajte v tem deževnem četrtku. Naj bo to dan za ustvarjanje, crkljanje z najbližjimi ali pa preprosto z a lenarjenje :).

Uf, a ste opazile da sem tokrat zelooo kratka :).

pa pa
Ne-Ja

10 komentarjev:

 1. Ne-Ja, tel klekli ti pa res ne delajo težav in ustvarjaš zelo lepe stvari:) Vam, s tem znanjem sem kar malo po gorenjsko "fovš",ker so mi ti izdelki res zelo všeč.
  Ja, pa si bila res kratka:)), verjetno je to posledica vremena. LP

  OdgovoriIzbriši
 2. Dež bo kriv, da si danes tako kratka. :-)) Tvoja čipka me je tudi tokrat navdušila. Tako prstan, kot tudi nova špangica sta čudovita! :-)

  OdgovoriIzbriši
 3. Hi, hi, hi....ni se za bati, danes si kratka, jutri boš vse nadoknadila, pa čeprav bo padal dež. Če je človek čvekast, je čvekast in basta.
  Brez kristalčkov bi bil prstan zelo pust, z njimi je pa res šik in nobel. Pa lasnica tudi..."prpenček"...bo treba nov slovar napisat z vsemi tvojimi novimi besedami. uživaj čao

  OdgovoriIzbriši
 4. Zelo lepo narejeno,tvoje delo tako ali tako obožujem
  LP Vilinke

  OdgovoriIzbriši
 5. Prekrasno. Uživam u tvojim radovima i divim se.
  Lp, MArtina

  OdgovoriIzbriši
 6. Čudovito narejeno.Prava mojstrica kljekljanja si.
  LP,Urška

  OdgovoriIzbriši
 7. Jerneja tvojih čipkastih izdelkov se kar ne morem nagledat. Čudovita kombinacija prstana in lasnice je nastala ;)))
  In seveda čestitke za povabilo v S4F....uživaj ;)))
  Lep dan ti želim, Jana

  OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).