ponedeljek, 27. marec 2023

Materinski dan

 Mama ima vgrajen mehanizem za skrb, ki se ga ne da izklopiti.

(Pam Brown)

Saj ne, da sem pozabila stitniti gumb "objavi", ampak bolje pozno kot nikoli ;). Drage moje mame, babice, praqbabice in vse tiste, ki boste to postale...upam, da ste preživele lep materinski dan. Z Mijo vam pošiljava polno košaro rožic in en veeelik objem :).

Rožice smo delali z našim gasilskim podmladkom za mamice/babice ter za vse vaščanke nad 80-let. Priznam, da me je mularija presenetila in prišla v zelo velikem številu, odšla pa s polnimi rokami teh prikupnih cvetlic. 

Mija pa jih je naredila tudi za svoje učiteljice in v šolo odšla s polno vrečko...

Narejene so iz papirnatih servietkov, plastičnih palčk in pripadajočih nastavkov za balone, plastičnega dela "Kinder jajčkov" in krep papirja.

Mi smo servietke prerezali čez polovico, jih združili v harmoniko, po sredini zvezali z vrvico in razprli. Na eni strani sredino krasi Kinder jajček na drugi strani pa je prilepljen nastavek za balon s palčko. Na koncu smo palčko še ovili v trak iz cca 3 cm širokega zelenega krep papirja in dodali tagec, na katerega so otroci napisali/narisali posvetilo... Vse skupaj je lepljeno z grelno pištolo.

Z otroci smo se zabavali med ustvarjanjem in, glede na odziv, polepšali praznik mamam/babicam/prababicam :).

Izzivi:
Vesela hiška #40-pomladni veter (cvet)
Lil patch of crafty friends #202-ang
Avenue 613 - anything goes
 

Lep teden, mi smo se danes zbudili v zasneženo pokrajino :).

Ne-Ja

5 komentarjev:

  1. u bravo, kkao čudovita ideja, za ustvarjanje, druženje, obdaritev. Bravo in hvala, ker sodeluješ s pisanim cvetjem tudi v Veseli hiški.

    OdgovoriIzbriši
  2. These are so beautiful and sure to be well loved!
    Very happy to see this in our mailbox at 613 Avenue Create.
    Please come back again!
    The best of luck with your entry.
    Jackie, DT member at 613 xx

    OdgovoriIzbriši
  3. Vedno nas s svojimi idejami prijetno presenetiš, Jerneja ! Prekrasno, čudovito, lepo. Najlepše pa je videti otroke, ki ustvarjajo. Seže do srca...Hvala za obisk v Veseli hiški in pozdravčke pošiljam. Veana R.DT

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).