ponedeljek, 28. november 2022

MŠPU #10 - poigraj se s številkami

Letos me bosta učiteljici v desetem letniku Male šole prazničnega ustvarjanja pošteno za ušesa. Sicer sem predavanjem sledila, ampak z domačimi nalogami zamujam na polno... Da bom vsaj z eno točna pričnimo z zadnjo ;). Že nekaj časa se poigravam z mislijo, da bi leto 2023 prinesla v košari. Ker papir prenese vse je tukaj prva izmed mojih nalog, pa čeprav z zaporedno številko 10 :).

Skrajni čas je, da se lotim prazniti škatlo z nahrčkanim materialom za recikliranje in tisto z odvečnimi odrezki. Uporabila sem ozadje trodelnega koledarja za liste, piškotek je izrezan iz embalaže od kapučina, številke iz kaširanega ovojnega papirja (ostanki lanskega ustvarjanja z otroki), košara pa iz embalaže za mačjo hrano.

Letnico 2023 sem postavila v posteljico iz zasnežene bodike. Namesto pentlje košaro krasi nogavička, ki čaka na darila. G. Piškotko pa kuka izza številke 0, ker ga res zanima kdo bo prejel tole košarico :P. Košara je prosto-stoječa in se odpira navzgor.

Izzivi:
Najlepši par -  galerija meseca novembra
Happy little stampers - anything goes with dies
Lil patch of crafty friends #194-ang 
Scrapping 4 fun #218-winter/summer 
Dream valley #283-lots of layers
Avenue 613- fansy fold/cuts

Danes vam pokažem še reliefno voščilnico za rojstni dan. Reliefe želijo videti dekleta pri CRAFT-alnici za izziv #324. Uporabila sem embossing mapico z listi Monstere in jo senčila v viola-modrih odtenkih na reciklirano krem embalažo. Za piko na i poskrbi napis in par metuljev v bakrenem odtenku. Saj ne da je efekt barve odvisen od svetlobe...


Dokaz reciklaže.... 

Izzivi:
Seize the birthday #252-ang
Allsorts challenge #704 - things with wings/tails (butterflys)
 
Želim vam mirno noč, ta teden se bomo večkrat brale - upam :).
Ne-Ja 

11 komentarjev:

  1. Beautifully done creation with a great color combo, thank you so much for joining us at Allsorts challenge this week!

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepo si ustvarjala Hvala, ker z atraktivnimi reliefi sodeluješ pri CRAFT-alnici

    OdgovoriIzbriši
  3. Pretty shades of purple and lovely texture as well, many thanks for joining in our 'Wings and Tails' theme at Allsorts challenge this week.

    B x

    OdgovoriIzbriši
  4. I, kako super ideja prinesti novo leto v košarici! Tole si bom gotovo izposodila. :-) Tudi rojstnodnevna je v vijolični barvi zelo lepa.

    OdgovoriIzbriši
  5. Lovely deep embossing and shading. The gold butterflies and sentiment are beautiful. Thank you for joining the Wings and/or Tails challenge at Allsorts.

    OdgovoriIzbriši
  6. Well done on the recycling! Awesome projects!
    Very happy to see this in our mailbox at 613 Avenue Create.
    Please come back again!
    The best of luck with your entry.
    Jackie, DT member at 613 xx

    OdgovoriIzbriši
  7. A fabulous way to recycle used boxes, love the sweet Gingerbread man poking out from behind the candy canes, thank you for sharing with us at Lil Patch of Crafty Friends... Megan DT LPoCF

    OdgovoriIzbriši
  8. Zelo lepa voščilnica z reljefom. Hvala za družbo v Craft-alnici. Goga

    OdgovoriIzbriši
  9. Gorgeous card! The monstera looks gorgeous with the blue shades, and more so, its recycled! Thank you so much for joining us at the Seize the Birthday challenge!

    OdgovoriIzbriši
  10. Sploh ni pomembno iz katere strani začneš z domačimi nalogami. Vse je prav pri nas. Tudi moji komentarji zelo zamujajo :))) Lepo si vse izdelala.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).