ponedeljek, 21. november 2022

Mijinih 7

Sploh ne bomo o tem da s to objavo zamujam na polno, da je mimo en kup dogodkov/izzivov na katerih sem do sedaj redno sodelovala... recimo, da mi je malo oproščeno, ker je v tem času stric praznoval 70 in sem v enem tednu naredila 4 torte... pojdimo raje k vabilom in voščilnici za mojo malo ;).

Niti pod točko razno nisem smela narediti voščilnice brez nje, ker so si gospodična zaželi tako pa tako pa tisto pa še malo tega pa... V glavnem: modra je po novem zakon, barvo malin toleriramo ker so pač TOP sadje, kreativa paše k vabilom, oblika pa je morala biti "ta nova" Tinina, ker se premika...

notranjost

Izzivi:
Najlepši par -  galerija meseca novembra
Allsorts challenge #703 - ang
Lil patch of crafty friends #194-ang
TTCRD - ang 
Dream valley #282-anything goes


 
Letos, ko je končno lahko praznovala s prijateljčki, si je madam zamislila obliko vabil v "coffy to go" kozarčku, saj je bila prva torta zanjo v okusu "malinačino" in Ruby čokolade. Pomagala je pri rezanju in barvanju samorogov (seveda je najprej pobrala moje poizkuse ;)). Prejemniki so jih dobili v dveh delih, saj so tista za po pošti morala oditi malo prej.

Ker je praznovala ločeno z domačimi in prijatelji sta bili narejeni tudi dve torti. Upam, da imam do konca leta mir z njimi ;). Lonček je šablona od Crealies Cardzz št.05 - Mug to go, slamica je narejena s pomočjo glavnega dela za pentljo (Najlepši par), papir z napisi pa je ovojni papir kaširan na odpadno embalažo in izrezan.

Izzivi:
Day of the month card club #45-national espresso day
Happy little stampers - anything goes with dies

Cele torte s svečkami in dekoracijo nisem uspela fotografirati pred rezanjem ;).

Osnovni recept za čokočino torto najdete tukaj, jaz sem ta recept uporabila že tolikokrat da imam svojo izpeljanko z različnimi okusi čokolad in kapučina. Je pa res, da vedno uporabljam kapučine Franck.

Druga torta je v kombinaciji grškega jogurta, malin in pomaranče. Osnovni recept najdete tukaj, jaz pa sem se igrala z malo drugačnimi okusi. Tudi to torto vam pokažem v prerezu - tako, da lepše "zadiši" preko ekrana ;).

Hvala vam iz 💓za vse voščilnice/darilca, ki ste jih poslale - Mija je bila popolnoma navdušena nad prejetim! Hiter vpogled nad prejetimi voščilnicami...

Sonja

Mojca

Marinka

Klara in punce

Urška

Tamara in Gaia

Petra in Izabela

Ema

Se opravičujem za maratonsko objavo in hvala, ker ste se prebile čez njo :).
Ne-Ja

11 komentarjev:

  1. Such an adorable card and lovely cakes. Thanks for sharing with us at Seize the Birthday.

    OdgovoriIzbriši
  2. A veš, da sem ravno razmišljala, da ti pošljem mail in vprašam, kje si. :-) Se pravi, da sem pogrešala tvoje objave. :-) Vajina timska vabila so zelo lepa. Mija ima super ideje in ti, kot pridna mama, jih lepo upoštevaš. :-) Torti sta prav nesramno lepi. :-))) Grem gledat v hladilnik, če je kaj pametnega notri...

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, tisto zgoraj sem jaz, Sonja... presneti bloger, kako so ga zakomplicirali...

    OdgovoriIzbriši
  4. A fun Birthday card, many thanks for joining in this weeks Trees/Leaves theme at Allsorts challenge.

    B x

    OdgovoriIzbriši
  5. Very sweet birthday card with lovely images and folds. Thanks so much for joining us at Allsorts challenge this week.
    Pauline xx

    OdgovoriIzbriši
  6. All of the coffee cards are so cute! I love the coffee cup shape of the cards and the cute unicorns! Your cakes look YUMMY! Visiting from the Day of the Month Card Club... Hugs from Brian.

    OdgovoriIzbriši
  7. Very sweet interactive card. Many thanks for sharing your project at Allsorts.

    OdgovoriIzbriši
  8. I was all set to comment on your creativity with the card designs and then all that flew out of my mind once I got a look and whiff of those delish cakes you made! Wow, Jerneja, you are one very busy, very talented lady! Happy Belated Birthday to Mija and to your Uncle on his big 7-0 birthday! And thank you for inspiring everyone at NBUS! Hugs, Darnell

    OdgovoriIzbriši
  9. Čudovita vabila, slastni torti , vsaj izgledata tako :-)

    OdgovoriIzbriši
  10. A fabulous and special birthday card for Mija, love the surprise pop up inside. Thank you for sharing with us at Lil Patch of Crafty Friends, good luck in the prize draw.... Megan DT LPoCF

    OdgovoriIzbriši
  11. What a yummy post ! These invitation cards are so darn cute and very creative. I'm sure you and your daughter had a great moment together making these beauties ! Thanks so much for sharing and for playing at DotMCC.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).