torek, 31. maj 2022

Maki malo drugače

Ena izmed mojih prejetih rojstnodnevnih voščilnic je imela svetovno zasnovo in sem jo "reciklirala"- kar trikrat ;). Renata, upam da ne zameriš :).

Uporabila sem embossirno mapico lesenega ozadja, se poigrala z izrezi makov in različnimi odtenki barv... Ozadje je embossirano na perla rjav papir in podrgnjeno z belo blazinico - nastane zanimiv rahlo wintage efekt. Ena voščilnica ima na pentlji, namesto zlate polperle, št. 40 - tako, diskretno majhno, da se ne pove preveč na glas koliko je slavljenka stara ;).

Opcija številka tri....


Seveda se spodobi, da pokažem tudi inspiracijsko voščilnico :). Mislim, da se strinjate z mano, da si postavitev zasluži "reciklažo". Zagotovo naredim še kakšno "ponovi vajo".

Renatina inspiracijska voščilnica.

Izzivi:
Vesela hiška #30-cvetlice
Najlepši par - galerija meseca maja
Lil patch of crafty friends #182 - ang
Alphabet challenge D-is for die cuts
Avenue 613-anything goes
 
Danes še nisem rekla zadnje besede, se beremo še 1x ;)....
 
pa, pa
Ne-Ja

7 komentarjev:

  1. Le zakaj bi ti zamerila. Me veseli, da sem ti bila v navdih. Enako, je bila meni Tina iz NP. Lepo ti je šlo od rok. Vse po vrsti ČUDOVITE.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ravno to, da so malo drugače, mi je všeč. Jaz na take ideje ne pridem nikoli. Krasne voščilnice in to leseno ozadje je vrhunsko.
    Hvala, da si še enkrat z nami v Veseli hiški.
    Valerija DT

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasna interpretacija prvotnega motiva, vsaka verzija je lepa in posebna, se mi pa zdi, da pri meni rahlo vodi klasična rdeča. Cvetovi maka so že sami po sebi čudoviti, takole v okviru in okrašeni s pentljo so pa sploh krasen motiv za kakršnokoli voščilo. Hvala za sodelovanje pri Alphabet challenge.

    Pozdravček, Veronika

    OdgovoriIzbriši
  4. A stunning set of cards using Renate cards as inspiration. Thank you for sharing with us at Lil Patch of Crafty Friends and good luck in the prize draw... Megan DT LPoCF

    OdgovoriIzbriši
  5. Beautiful cards. I love the design. So glad you shared over at Alphabet challenge.

    OdgovoriIzbriši
  6. Noro, kako so mi všeč te voščilnice z lesenim ozadjem in maki. Res fantastično pridejo. Lepo sta tudi mene z Renato požgečkali, da make malo ven potegnem in prah iz njih pobrišem.
    Lepo, da si nas obiskala v Veseli hiški. Pozdrav Janja DT

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).