torek, 24. avgust 2021

Recikliramo po ameriško

Nič strašnega od tehnik vam ne bom pokazala, brez straha. Ni ideje za naslov objave, voščilnica je amerikanka, porabila sem ostanke darilnega papirja in embalaže od čokolatin ter končno, že zdavnaj pobarvan prikupni motiv, ki mi ga je poslala Magda. Kompliciram, saj vem :P.


Deklico ujeto med pripravo torte, sem pobarvala z akvarelnimi suhimi barvicami. Ovijalni in akvarelni papir pa sem še dodatno utrdila s kaširanjem na odpadno embalažo. Tako ima voščilnica lepšo globino :).

Izzivi:
CRAFT-alnica #292 - ženske  
Najlepši par - lov na kolekcijo jesen/zima (napis)   
Cute card thursday #691-anything goes
Crafty sentiments - ang
Lil patch of crafty friends #164 - ang
TTCRD  -ang 

Tole pa trenutno zaposluje moje možgančke, medtem ko Mija odšteva dneve do prvega septembra :P... Ne sprašujte kdaj je tako zrastla, ker se mi ne sanja :(. 

Mirno noč,
Ne-Ja

10 komentarjev:

  1. kakšna prikupna punčka, obožujem Marci. še bolj pa je krasno tole obdobje za Mijo, dnevi in leta se res obrnejo! mene tudi še čaka nekaj tega ovijanja ...

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lepa voščilnica s prikupnim motivom. Ozadje je pa tudi svetovno. Prava mojstrica reciklaže si.
    Naši punci si za šolo že prav vse pripravita sami, a kot bi pihnil, bo tudi naš najmlajši postal šolar in spet bom na tem kot ti... Uživajta v pripravah. Miji pa lep in prijeten pričetek šole.

    OdgovoriIzbriši
  3. Če ne bi imela svojih vnukinj, ki so eno leto starejše od Mije bi res padla na rit, ko bi prebrala, da gre ta mala frkljica že v prvi razred....naše v drugi, .....res se prehitro vrti ta naš svet....naša leta bi šla lahko malo nazaj ampak...očitno tako mora bit...!!! Naj ji bo lepo v šoli, ne samo na začetku, tudi kasneje...še boljše želje za Mijo in predvsem zate, ki so aktualne v teh časih pa so....naj bo V ŠOLI in ne šolanje od doma....Kar se pa tvoje reciklaže tiče....saj veš, da si mojstrica v tem in da te nobena ne prekaša!!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Opa, kako si olepšala Marci. Se tudi jaz strinjam, da ti ni enake v eciklaži, ki jo tako estetsko izvedeš. No vi greste v šolo, jaz pa se počasi vračam v ustvarjalne vode in s tem tudi bolj pogosto spremljanje vaših kreacij.

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasna voščilnica! Super si pobarvala deklico in jo lepo umestila med reciklirane papirje. V reciklaži ti res ni para. Ob gledanju druge fotke pa se sprašujem, kako bo tvoja navihanka vse to tovorila v šolo. Kdaj je zrasla, pa se tudi meni ne sanja. :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala, ker sodeluješ pri CRAFT-alnici z zanimivi tehnikami in luštnimi izdelki

    OdgovoriIzbriši
  7. Super voščilnica in ti si res mojstrica recikliranja in uporabe različnih tehnik in materialov. Hudo je zaposlena s peko, ali pripravlja presenečenje za Mijo in njen odhod v prvi razred?:) Res človek težko verjame, da je deklič že zrel za šolo, saj se mi zdi, kot da se je ravno kar rodila - no temu očitno ni tako:))). Lep pozdravček tebi in Miji pošiljam Andreja

    OdgovoriIzbriši
  8. Čudovita damska voščilnica. Hvala za družbo v Craft-alnici. Lp Goga

    OdgovoriIzbriši
  9. ooo kako čudovita voščilnica:-))
    Vesela sem, da ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici ❤️

    OdgovoriIzbriši
  10. V recikliranju si res mojstrica. Voščilnica je čudovita. Miji pa želim čudovite dogodivščine v šolskih klopeh.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).