petek, 29. januar 2021

Prepleteno z novostmi in zahvala

Priznam, da mi zmanjkuje idej kako poimenovati objave, tako da so naslovi zelooo neizvirni :(. Ampak važno je da se nekaj dela in to deli v blog deželi. Najprej se vam moram zahvaliti za vse prejete voščilnice in darilca in... zelo lepo ste pobožale srce in dušo, pa čeprav samo na daljavo. V zahvalo vam pošiljam Rafaelo kozarček z omamno borovničevo kremo... Osnovni recept najdete tukaj, če katera želi mojo verzijo pa naj javi.

V tej objavi tudi ne morem mimo Tininih novosti - res so čudovite 💓💓💓💓💓. V prvo sem se poigrala z elegantnimi trakovi in naredila sivkino prepleteno reciklažo po skici novega blog izziva, na katerega nas je povabila Andreja.

Za reciklažo sem uporabila prejeto kuverto, kocko od papirnatih robčkov in embalažo od vložkov. Med oker trakove sem vpletla razrezano fotografijo cvetja v košarici, ampak ker ni prišlo do izraza tako kot sem si zamislila, služi samo kot ozadje bogati sivki. Sivka je najprej izrezana in posenčena cela, nato pa še odtisnjena s temnejšim odtenkom, da je efekt bolj realen. Napis je izrezan, senčen in embossiran s prozornim embossing prahom. Da pride do izraza, sem ga podložila s srcem iz pavz papirja, ki je rahlo viola osenčen po robu. Sivkino zelenje služi tudi kot zahtevan trak na koncu tagca.

 

dokaz reciklaže...

Izzivi:
Make the cards #1 - skica 
CRAFT-alnica #278 - TIC, TAC, TOE (uporabljen je prvi stolpec: črte, pavz papir, vroče emobissiranje) hm...če voščilnica ne ustreza, ker je v ozadju tudi hladen embossing jo prosim izločite.
Alphabet challenge V - is for vellum
TTCRD  -ang 

Druga voščilnica je narejena  iz metaliziranega papirja, ki ga želijo videti šjore pri 52 CCT. 
 
 
Uporabila sem ptička (free digi), ga pobarvala s suhimi barvicami, ga podložila z več dodatnimi izrezi in vpela v metalizirani papir. Ker sem natisnila (in že pobarvala) ptičke preblizu sem ga bila primorana izrezati malo bolj po strani - je potrebno komplicirati namesto natisniti in pobarvati ponovno :P. Ker bi napis čudni visel, v kolikor bi ga v osnovo vpela naravnost, sem metalizirani papir enostavno zamaknila in zamik uravnotežila z metaliziranima zvezdicama (reciklaža iz čokolatin).

Izzivi:
52 cct - metalic paper
Day of the month card club #23-national bird day
Crafty sentiments - ang
Fab'n'funky #508-christmas
Addicted to stamps #397-christmas
 

 Sedaj pa je čas, da pokažem še prejete voščilnice...ena lepša od druge :) :) :)...




 
 
 

 
In še Mijina piknik odeja s torto :)..




Lep vikend in HVALA, ker ste :)!
Ne-Ja

19 komentarjev:

  1. Tako bogati objavi res težko daš ustrezen naslov, ki bi zajel celotno vsebino. Veš, da sem tudi sama bila pri zadnji svoji objavi v dilemi, kako naj jo poimenujem, po navadi nimam težav. še dobro, da si nas najprej posladkala, da smo se lažje prebile skozi vse izdelke, predvsem pa opise, ki šele povedo kako si spretna. Res vsakega po malo si nam pripravila. Videti pa je, da ideje so še v zalogi in da nas boš še razveseljevala. Čisto vsako voščilnico, ki si jo dobila, pa si si tudi zaslužila. Lepo jih je videti na kupu - vse te rožice, punčke in ostalo. Mija ima pa dobre pisane ideje. Lepo bodita tudi vidve.

    OdgovoriIzbriši
  2. Če dovoliš se bom najprej udobno namestila na stol, prebrala objavo, zraven pa se sladkala s ponujeno sladico :))
    Njami,njami tole ni bilo slabo. Oooo,kako lepe voščilnice si naredila. Ampak veš kaj....Mijina piknik odeja pa zmaga.
    Obema pošiljam objem in poljub <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Vedno znova me presenetiš kako izvirno uporabiš različne papirje in embalaže, ki jih jaz ponavadi zavržem. Tvoja uporaba je naravnost fantastična. Všeč mi je tvoja košarica s sivko.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi metalno modra voščilnica z ptičkom je prelepa. Hvala še enkrat, da si z nami tudi pri 52CCT.

      Izbriši
  4. joooj kako lepo si se lotila naše 1. skice in naredila čudovito voščilnico :-)) Všeč mi je kako si prepletala in dobila krasen efekt!
    Hvala, ker se že igraš z nami pri MakeTheCardChallenge ❤️ Pridi spet!

    OdgovoriIzbriši
  5. A really cute and gorgeous Christmas card!! Love the metallic background and fantastic use of the choclate wrapping for the stars!!! Thanks so much for joining DotMCC and 52CCT!!! Rosi x

    OdgovoriIzbriši
  6. Super si uporabila metalic papir in naredila krasen kovinski izgled :-)) Voščilnica mi je zelo všeč!
    Hvala, da ustvarjaš z nami pri 52CCT.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ooo super objava. A veš, saj naslov sploh ni važen, samo da se potem fajn bere (in je!:)). Sladica izgleda top, prav tako voščilnice in tudi vse prejete. Upam, da z Mijo kmalu dočakata piknik ob jezeru na odejici, s torto:)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ti si res carica recikliranja, meni še na oamet ne bi padlo, da bi vse to uporabila. Bravo 👏🏻
    Lušne stvari si naredila in lepe dobila, samo Mijina pa zmaga, 🙀🥰

    OdgovoriIzbriši
  9. Absolutely gorgeous! I love the intertwined piece. It's brilliant. I also love that you made such a gorgeous project from recycled stuff! Thank you for joining the Make the Cards Challenge. I hope we see more of your amazing art!

    OdgovoriIzbriši
  10. Wow, what an amazing piece of recycling! I am amazed at how you created such a fantstic project from all of these objects.
    Thank you for entering our Anything Goes Challenge at Through The Craft Room Door this week. Looking forward to see you again next challenge.
    Hugs Sheryl xx
    TTCRD DT

    OdgovoriIzbriši
  11. What a beautiful project! I love all of the layers! Thanks for joining us for the “V” is for Vellum at the Alphabet Challenge!
    Rachelle : ) DT

    OdgovoriIzbriši
  12. Končno sem se dokopala tudi do tvoje objave :) Prvo sem na brzino šla dol in gor, nato pa čisto počasi še enkrat dol. Seveda je bil moj največji postanek pri tvoji sladici :)) Hvala za recept. Nato pa so na vrsto prišle tvoje edinstvene voščilnice. Vedno znova me tvoja reciklaža do dobra razveseli. Miji se iz leta v leto vidi, da je "poerbala" ustvarjalne gene po mamici :) Fantastično voščilo ti je narisala.
    Lepo bodita in en velik objem obema.
    Danica

    OdgovoriIzbriši
  13. Mmm, sedaj bi mi prav prijala tvoja sladica v kozarčku. Voščilnici pa obe prekrasni. Kot pravijo moje predhodnice, res si prava carica recikliranja. Bravo!
    Mijo pa tudi pohvali. Čudovito je ustvarjala!

    OdgovoriIzbriši
  14. Such lovely cards. Thank you for joining us at ATSM. Hope to see you again in the gallery.

    OdgovoriIzbriši
  15. A great use of the vellum for the heart - it doesn't detract from the background yet highlights the heart itself. Thank you for joining us at The Alphabet Challenge xx Lynda DT

    OdgovoriIzbriši
  16. Krasne voščilnice. Tudi sama rada recikliram, zato so mi taki izdelki še bolj všeč.
    Hvala, ker sodeluješ na izzivu pri Craft-alnici.

    OdgovoriIzbriši
  17. Čudovita je tvoja voščilnica :-))
    Vesela sem, da ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice ❤️

    OdgovoriIzbriši
  18. Kako me ti vedno navdušiš z reciklažo!!! Vrhunsko mi je tvoja pletenka in sladica...mnjami!!!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).