sobota, 23. januar 2021

Cvetlični twofer #2

Priznam, da tale twofer ni nastal načrtno...rojstnodnevna voščilnica je pri prejemnici že dober mesec, za novorojenko pa je nastala danes.

Med prenašanjem fotografije v mapo "objavi" sem ugotovila, da sta na obeh orhideje in wola - malo računalniške čarovnije pa imamo eno fotografijo :). Seveda, če ne ustreza merilom twoferja, jo dekleta lahko odstranijo.

Izzivi:
Twofer card #34 - flowers

Na dojenčkasti sem se poigrala z belino. Efekt večplasnostnosti sem skušala ustvariti tudi z različnimi embossing mapicami in senčenjem s suhimi aplikatorji za pikico barve.Orhideja tako pokuka izza okvira, v ospredju pa na bannerčku počiva dojenčica pikapoka :).

Izzivi:   
Vesela hiška #14 - bela kot sneg
Craftys entiments - anything goes 

Rojstnodnevna voščilnica je čisto preprosta. Na perla čokoladno ozadje sem dodala pobarvano in izrezano orhidejo. Za 3D učinek sem izrez dveh cvetov ponovila in dodala voščilo.

Izzivi:
TTCRD - ang  
CRAFT-alnica - ang 
Lil patch of crafty friends #150-6th birthday celebration

Mirno noč :).
Ne-Ja

15 komentarjev:

  1. Lahko napišem samo VAAAUUU. Ena lepša od druge. Orhideja na rjavi podlagi je kar zažarela. Lepo ji pristaja tudi belo voščilo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepa ozadja si pripravila za mogočne orhideje. Prvo res poudari vsa belina, na čokoladni podlagi pa orhideja res zacveti v vsej svoji lepoti. Lepo cvetlično si ustvarjala.

    OdgovoriIzbriši
  3. Orhideja za rojstvo, nikoli mi ne bi prišlo na misel. Fantastično je izpadla na reliefni podlagi. Hvala za idejo.
    S temno podlago pa si samo še poudarila lepoto tega cveta.
    Lepa objava na ta deževen dan.
    Bodi lepo.
    Danica

    OdgovoriIzbriši
  4. Jerneja, kako mi je všeč, da si nas presenetila z belimi orhidejami. Obe voščilnici sta čudoviti! Mala pikapoka, ki mirno spančka pod orhidejami je resnično zelo lepa. Hvala za obisk v Veseli hiški in veselo ustvarjanje še naprej.... Veana R. DT

    OdgovoriIzbriši
  5. Obe sta čudoviti. Hvala, da si bele orhideje prinesla tudi v Veselo hiško.

    OdgovoriIzbriši
  6. Tole si pa dobro sčarala. :-) Skoraj se ne vidi, da nista nastali istočasno. :-) Orhideje so vedno čudovite. Zelo lepo si sestavila dojenčkasto voščilnico. Embosirano ozadje jo narediti zelo bogato. Rojstnodnevna voščilnica je izdelana v krasni barvni kombinaciji. Lepo si dodala dimenzijo cvetovom orhideje. Hvala, ker se igraš z nami tako na Twofer Card izzivu #34, kot v "beli" Veseli hiški. Objem, Sonja

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasno si uporabila orhideje na različnih voščilnicah! Hvala, ker sodeluješ pri CRAFT-alnici.

    OdgovoriIzbriši
  8. You are fine, Jerneja, as long as your baby card has not been posted before. That is such a pretty orchid die and I love how you have used it on your sweet new baby card in white and with the deep chocolate of your festive birthday card! Thank you for playing again in Twofer Card Challenge #34! Hugs, Darnell

    OdgovoriIzbriši
  9. Wawww,sama se nikoli ne bi domislila,da lahko uporabim orhidejo za rojstvo.Fantastična izdelava obeh in prav navdušila si me z njima.

    OdgovoriIzbriši
  10. Really sweet cards, Jerneja! That orchid die is stunning!It works wonderfully on your baby card and your birthday card. LOVE it against all the white textured embossing. I may have to "borrow" that idea, after I shop for an orchid die of course, lol!! Thank you so much for joining us at the Twofer Challenge. Stay safe. Bev

    OdgovoriIzbriši
  11. Obe sta lepi in zanimivo kako pašejo orhideje za različne priložnosti. Sama se niti spomnila ne bi, da bi jih dala na “dojenčkasto” voščilnico 😉

    OdgovoriIzbriši
  12. Čudoviti voščilnici si naredila. Sama ne bi pomislila na rjavo ozadje, prav poudari cvetove. Hvala, da si me spomnila na orhideje.

    OdgovoriIzbriši
  13. Prekrasni sta obe. Vse dobro, pozdravček, Tamara

    OdgovoriIzbriši
  14. Lepe orhideje. Prekrasne voščilnice. Zelo lepo si sestavila belo za pozdrav dojenčici.
    Lepo, da ustvarjaš z nami v Velei hiški. Pozdrav Janja DT

    OdgovoriIzbriši
  15. Tvoja rdeča nit je nadvse očarljiva in tako lepo znaš poskrbeti za vse :-)
    Pa še za obiske v Veseli hiški in Craft-alnici si si vzela čas - hvala.
    Ti pošiljam velik objem na daljavo, Majda

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).