petek, 15. januar 2021

52CCT #2

En lep petkov večer vsem. Že cel teden prekladam idejo za barvni izziv pri 52 CCT, ampak do realizacije je prišlo tik pred zdajci. Poigrala sem se z embalažo (kosmiči, koledar, čokolatine), tako da so vsi elementi, razen osnov, reciklirani.

Tudi ta teden sem uspela narediti tri voščilnice. Jih delam na zalogo, ker se lahko zgodi, da zopet zmanjka idej in energije v decembru :P. Vse tri imajo embossirano ozadje preko embossing srajčke, potem pa sem se poigrala z izrezi skodelice, zelenja in okvirjev.

Največ težav pri fotografiranju mi je povzročala bela. Dokler se nisem lotila tega opravila, sploh nisem opazila, da imam toplo in hladno belo na kupu. Sicer mislim, da je težava pri embossingu, saj sem ga senčila z belo Delicata blazinico, medtem ko osnove nisem...V igri svetlobe pa to izpade zeloo čudno :(.


Na skupinski fotografiji je ta toplo/hladen efekt še bolj izrazit, pa so na vseh voščilnicah embossirani deli oz. celo vsi beli deli iz iste embalaže...


dokaz reciklaže...

Izzivi:
Crafty sentiments - anything goes
TTCRD  -ang 
Vesela hiška #14 - bela kot sneg 

Pravijo da je pred nami mrzel vikend - pa saj je prav, Cerkniško jezero že zmrzuje :). Hvala za vaš obisk in ostanite zdrave!

nočko
Ne-Ja

15 komentarjev:

  1. Uau, čudovite so! Tudi mene kdaj pojezi topla in hladna bela barva, pa nešteto odtenkov drugih barv tudi:), sploh ko ravno pravega nimam...

    OdgovoriIzbriši
  2. Reciklaža uspela 100%. Lepo je videti, da uporabiš nekaj, kar sicer roma v koš, pa pride v ustvarjanju še kako prav.
    To, da delaš na zalogo za prihodnje zimske praznike, pa vedno znova občudujem. Sama si rečem, da moram tudi delati v tej smeri, pa očitno ne morem iz svojega ustaljenega vzorca :) Zelo lepe so.
    Za nazaj sem pregledala tvoje mojstrovine, žal pa ni časa za komentarje. Upam, da se bom za naprej poboljšala :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ti si resnično kraljica reciklaže - medtem, ko se je sama lotim tu in tam (v papirčkanju seveda, v življenju na sploh pa recikliram s polno paro ;).
    Čudovite so tvoje vse tri in držim pesti, da ohraniš tempo vseh 52 tednov ;-)
    Dobrodošla v Veseli hiški in na blogu 52 CCT, prav z veseljem bi ti izrekla dobrodošlico tudi pri nas doma, če bi bili drugačni časi in bi si skupaj privoščili napitek iz podobne skodelice, kot si nam jih pričarala ti. Povabilo ostaja, upam, da nama uspe čim prej.
    Lepo, lepo bodi, Majda

    OdgovoriIzbriši
  4. très mignonne cette carte Ne Ja, si gourmande, parfaite pour les froides journées d'hiver, merci de jouer avec nous chez 52CCT, biz

    OdgovoriIzbriši
  5. Jerneja, ti si res fenomen reciklaže :) tudi jaz kar dosti recikliram, vendar je to bolj dekoracije.
    Tole s papirčki, si pa ti res kraljica kot pravi Majda.
    Super je imeti kaj na zalogi. Kot je videti si se ti resno lotila dela
    Vse tri voščilnice so super sestavljene. Te s skodelico so mi pa še posebej všeč!
    LP;
    Danica

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako čudovite so vse. Super! Lepo si štartala leto z novimi prazničnimi voščilnicami. Jaz pa še vedno objavljam lanske, ki so že odpotovale k prejemnikom...

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasno si reciklirala in nastale so čudovite voščilnice. Všeč mi je natur barvna kombinacija. Bodi dobro, lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  8. ooo kako čudovite praznične voščilnice si naredila in lepo uporabila moje barve :-))
    Hvala, ker ustvarjaš z nami pri 52CCT.

    OdgovoriIzbriši
  9. Krasne so vse tri ! Ma kaj krasne, čudovite in lepo sestavljene, da je zraven še reciklaža pa itak TOP. Z slikanjem bele barve smo pa imele vse težave, a smo se nekaj novega naučile, kajne? Hvala za obisk v Veseli hiški in naj bo tvoj dan prežet z ljubeznijo... Veana R. DT

    OdgovoriIzbriši
  10. Res si carica kar se tiče recikliranja. Vedno znova me presenetiš in navdušiš. Čudovito si ustvarjala. Imam pa tudi jaz vedno težave s fotografiranjem. Lep dan.

    OdgovoriIzbriši
  11. Lepo si nam pokazala, kakšne krasne papirčke nekateri mečemo vstran, namesto da bi jih uporabili pri izdelavi voščilnic. Globok poklon tvojemu recikliranju. Z belo voščilnico in skodelico vroče čokolade si nas lepo pocartala v Veseli hiški.:-)

    OdgovoriIzbriši
  12. u jaz sem navdušena nad tvojimi izdelki. Bela je res posebna barva, obstaja nešteto belih odtenkov. Čudovito, vse, hvala za tvoj prispevek v Vesli hiški.

    OdgovoriIzbriši
  13. Fantastic cards and awesome recycling. Thank you for joining us at Aud Sentiments Challenge Blog
    Best Wishes Lisa xx
    craftycard-designs.co.uk

    OdgovoriIzbriši
  14. Great designs - love them all.

    Thanks for joining us at the Aud Sentiments Challenge Blog.

    Helen x

    OdgovoriIzbriši
  15. Kako čudovito je spremljati tvojo reciklažo. Res si prava inspiracija, ko vedno znova dokažeš , da za prekrasen izdelek niso vedno nujni dragi papirji in dodatki, ampak lahko z barvanjem in embosiranjem sam narediš res fenomenalkne stvari. Hvala za fantastično inspiracijo in obisk v Veseli hiški.Pozdrav Janja DT

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).