torek, 29. december 2020

Snežinka balerina

Pozdravljene v drugi objavi danes :). Očitno je popoldansko tresenje tal :( malo streslo tudi mojo ustvarjalno muzo... Končno sem namreč našla idejo, kako bi balerino/snežinko (pravljica Hrestač, ki je rdeča nit pri Magdi) umestila na praznično voščilnico. Sedaj, ko so praznične voščilnice že pri prejemnikih, imam "čas" ustvarjati za dušo in bolj v miru :).

Silhueto balerine sem natisnila in ročno obrezala. Nato pa sem jo preoblekla v krilo iz perja, ji nadela bleščeč životec v obliki srca, dodala nakit in okras v lase (bleščice v lepilu), ter jo postavila na suho embossirano ozadje reciklirano iz namiznega koledarja. Ker imam 2 enaka sem fotografirala hkrati emobsirano in samo obrezano ozadje, tako da dobite boljši občutek kašen efekt naredi embossing.

Da dobimo vtis zasnežene pokrajine balerina/snežinka pleše pod prazničnim zelenjem, ki je tokrat odeto v belo in srebrno. Celoto dopolni banner z voščilom - Miji je tako všeč, da nastaja otroška balerina v njenem stilu :).

Pikico bleščic sem nato dodala tudi na perje in na bunkice v zelenju, ampak to ujeti na fotografijo je misija nemogoče...
 
Izzivi:
Najlepši par - lov na novo kolekcijo pomlad/poletje 2021  (skodelica,boično zelenje 2, dodatek voščila) 
Najlepši par - galerija meseca decembra (vse šablone) 
Scrapping 4 fun #182-christmas or winter 
Praznični izziv pri ArtMBR - Hrestač, božična zgodba (balerina) 

 Mirno noč!

Ne-Ja

10 komentarjev:

  1. Uau, popolna je! Tale oblekica iz perja - lahko bi plesala tudi Labodje jezero:)...

    OdgovoriIzbriši
  2. OMG kako gracioznost si ustvarila. Videla sem kar nekaj kostumov snežne vile v baletu, ampak tako lepe pa še ne. Perje je itak najbolj moden material, ampak životec, ta pa zmaga.In pa dragulji. Ozadje pa je kar malo misteriozno, lahko bi predstavljalo tudi note, ali pa svrlice zaledenelo deželo. NI kaj uspelo v nulo. In sedaj so vse balerine v moji galeriji nevoščljive.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovita balerina na krasnem ozadju! Hvala, ker na božično temo ustvarjaš pri CRAFT-alnici.

    OdgovoriIzbriši
  4. WAW.....tole pa je izdelek,ki v Magdini galeriji ne sme manjkati...baletna fantazija!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. WOW! This is amazing. Those feathers make this just spectacular. Beautiful! Thank you for playing along at the Scrapping 4 Fun Challenge.

    OdgovoriIzbriši
  6. Res je! Popolna je. Tako balerina, kot voščilnica v celoti. Vse dobro v 2021!

    OdgovoriIzbriši
  7. Fantastična balerina. Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Goga

    OdgovoriIzbriši
  8. Uau, saj sem brez bese. Kako krasno balerino si naredila. Super ideja in izvedba, pa tudi ozadje, da ostaneš odprtih ust. Navdušena!

    OdgovoriIzbriši
  9. O joj Jerneja, kako je pa to pravljično. Sama gracioznost na voščilnici kot pravi Magda. Super si se domislila obleke iz perja, srček za životec...ma sem brez besed, da o ozadju sploh ne govorim...z eno besedo BOŽANSKA voščilnica.
    Želim ti lep dan še naprej.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).