torek, 29. december 2020

Še kar praznične

Letošnji praznični čas že tako nima niti črke p od prazničnega, potem pa še to vreme - kakor da bi bili aprila... Z Mijo sva sicer poizkusili prebiti to monotonost s pripravo voščilnic snežakov za domače gasilce starosti 80 let in več, ampak vreme se ne da :P. Letos je bil sicer plan, da naši otroci dobijo v nabiralnike material za voščilnice in jih potem oddajo v gasilski nabiralnik, ampak po ustvarjanju na daljavo ni bilo interesa :(.

Set za pripravo snežakov je bil že davno kupljen pri Mavelu in zagotovo premalokrat uporabljen. Snežake in napis sem odtisnila sama, barvanje in snežinke pa so v domeni obeh. Tamala je popolnoma padla v barvanje in 20 voščilnic je bilo narejenih v enem popoldnevu :). Kartončki so reciklirana embalaža od kosmičev, barvali pa sva kar s flomastri..


Izzivi:
Mavelu - razstava meseca decembra (vse štampiljke) 
Alphabet challenge - S is for snow scene
Crafty sentiments - ang
TTCRD -ang  

Letos me je pri prazničnem ustvarjanju z zamudo, rešila Moi, ko je pokazala tole embossing srajčko - povsod jo štulim poleg :). Nastale sta dve seriji podobnih voščilnic ene na klasični osnovi C6, druge na kvadratni 4x4 inče...

Zopet sem si dala duška z recikliranjem :). Srnice so izrezane iz embalaže od testenin za lazanjo, senčene z rjavim distressom in popikane z belim flomastrom. Zelenje je izrezano iz tro-delenga koledarja in prejetih kuvert, zasneženi "okrogli" deli pa so pregrade od mehkega sira. Priznam, da sem letos solidno porabila nahrčkano embalažo :).

Izzivi: 
Najlepši par - lov na novo kolekcijo pomlad/poletje 2021  (praznično zelenje, napis)
Najlepši par - galerija meseca decembra (vse šablone/štampiljke) 
Scrapping 4 fun #182-christmas or winter 
Dream valley #238 - christmas 

 

Ne smem pa pozabiti na Hrestača, ki je letos zvezda pri Magdi. Fotografijo je ponudil stric Google, Tinin obesek pa je res narejen za te figure :) :) :). Letos sve z Mijo naredile preko 120 prazničnih voščilnic, tako da bo še kakšna objava na to temo. Priznam, da sem potem prenehala šteti :P.

Izzivi: 
Cute card thursday #666-anything goes
Lil patch of crafty friends #148 - ang

Lep torek, naj vam mine brez stresa :). Ostanite zdrave!
Ne-Ja

11 komentarjev:

  1. Jaz bom začela zadaj. Najprej z željo, da minejo prazniki brez stresa tudi tebi. Prazniki so tisti od katerih res veliko pričakujemo. in če se zasuče tako, kot si opisala, smo ustvarjalke srečne, ker imamo eno rešilno bilko. Potem moram povedati, da sem srečna, da v obilici ustvarjanja, nisi pozabila name in ustvarila še eno simpatično voščilnico s Hrestačem. Tisto z miško imam doma in je čudovita. Zelo lepe, prisrčne motive si našla.Kar se pa tiče množičnega ustvarjanja, pa so meni tudi všeč gasilske slike. In da sta vidve z gasilci povezani, ni naključje. Imaš eno veliko bogastvo od sebi, ki ti tako pridno sledi. Otroci so namreč raje in preveč pred zasloni.Pa še na veliko moram spet pohvaliti tvoje recikliranje. Jaz malo hrčkam, pa me spet zanese in vržem v smeti. Najboljši papir, ki sem ga jaz odkrila je od testenin Barila- v vseh odtenkih so. Lepo sta polepšali praznike.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovita praznična objava in se kar podpišem pod komentar sestrične. Snežaki in srnice, pa še Hrestač, bravo punci!

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako lepo je pri vama doma. Ko združita moči s Mio nastanejo prekrasni izdelki.
    Obema pošiljam velik objem in poljub <3

    OdgovoriIzbriši
  4. WOW - what a great series of mass produced cards! They are wonderful! Thanks so much for joining us at the Alphabet Challenge - “S” is for Snow Scene!
    Rachelle DT : )

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovite voščilnice! Hvala, ker na božično temo ustvarjaš pri CRAFT-alnici.

    OdgovoriIzbriši
  6. Your card sets are amazing! You've been busy!! Thank you for playing along at the Scrapping 4 Fun Challenge.

    OdgovoriIzbriši
  7. Cute cards. Sweet images. Thanks for sharing over at Crafty Sentiments, Alphabet challenge.

    OdgovoriIzbriši
  8. What a brilliant idea and what a fantastic collection of cards.Thank you for entering our Anything Goes Challenge atThrough The Craft Room Door this week. Looking forward to see you again next challenge.
    Regards
    Hugs
    Sheryl xx

    OdgovoriIzbriši
  9. Čudovite praznične voščilnice. Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Goga

    OdgovoriIzbriši
  10. A stunning collection of Christmas cards, love the nutcracker inside the bauble. Thank you for sharing with us at Lil Patch of Crafty Friends, good luck in the prize draw... Megan DT LPoCF

    OdgovoriIzbriši
  11. Pridni sta z Mijo. Lepo serijo voščilnic sta naredili za gasilce. Pohvalno. Krasne pa tudi ostale voščilnice, še posebej s srnico, saj ena izmed njih krasi naš dom. Hvala.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).