ponedeljek, 14. december 2020

Pingvinčki in škratki

Joj ti prazniki, ki se približujejo z nadzvočno hitrostjo... Letos bodo moje voščilnice očitno zamujale po dolgem in po čez :(. Čisto na hitro mi je uspelo narediti voščilnico s pingvinčki, ki jih želijo videti dekleta pri CRAFT-alnici za izziv #275. Naj pojasnim to "hitrost" - pingvina sta postavljena slučajno in na hitro, osnova pa je bil en drug projekt, ki mi ni in ni šel skupaj...


Po navodilih MŠPU sem izdelala gibljivo snežinko na zasneženo (moker embossing) pokrajino, ki sta jo posodila jelenčka. Pod njo pa sta se skrila reciklirana pingvinčka (vsi izrezki so iz odpadne embalaže) z ročno narisanimi snežinkami. Vse skupaj je dodobra prevlečeno z Wings of stela markerjem, ampak na fotografijah se ne vidi najbolje.

Izzivi:
Najlepši par - galerija meseca decembra (vse šablone)
Najlepši par - lov na novo kolekcijo pomlad/poletje 2021  (objeta pingvina) 
Cute card thursday #664-anything goes
Praznični izziv pri ArtMBR - Hrestač, božična zgodba (snežinke) 

Moja mala je vklopila turbo pogon pri voščilnicah. Medtem ko jaz mozgam in iščem ideje, ona vzame nekaj v roke in postavi in wola...  Tokrat so bile v igri snežinke in škratki.

Izzivi:
Mavelu - razstava meseca decembra (snežinke)    

Potrebujem nasvet. Ima katera kakšno idejo kako naučiti otroka, da se uporabi pikico lepila? Dokler je lepila z lepilom v stiku smo preživeli, sedaj pa to ni več zanimivo in gospodična uporablja tekoče v tubi - uho z gobico je za dojenčke :P...


Naša mati je tudi letos odprla proizvodnjo kvačkanih škratkov... Takole so prvi okrašeni po Mijinih nasvetih...

Lep začetek tedna in naj vam to turobno vreme ne pokvari veselja pri ustvarjanju ;).

Ne-Ja

12 komentarjev:

  1. Super si pokrila pingvina s snežinko! Voščilnica presenečenja. :-) Zelo mi je všeč. Mijini škrati in snežinke so dokaz, da pri izdelavi voščilnic nima smisla komplicirati. Jaz bi se lahko učila od nje. Posebno po današnjem "brejnstormingu". :-) Kvačkani škrati so zelo lepi. Si predstavljam tvoje težave pri Mijini uporabi lepila. Kakšno pa uporabljata? Jaz prisegam na Mekol, ki ne pušča pack. V tolažbo ti lahko povem pa samo to, da prehitro zrastejo. Kmalu boš pogrešala vajine male "vojne". :-))))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sonja hvala :). Po večini se uporabla Scotchevo, ker ga imama najraje, za droben izreze pa Rayherjevo. Je pa rpi hiši tudi UHO (stik in gobica), ter seveda Mekol.

      Izbriši
  2. Se podpišem pod Sonjin komentar. Uživajta v skupnih projektih, med škrati, pingvini in snežinkami. Lepo je brati vaše veselo decembrske dogodivščine.

    OdgovoriIzbriši
  3. O kako razposajeno, zasneženo in škratje je pri tebi te dni. Zelo lepo, sploh kvačkani božički so top. Lep pozdrav čez Nanos do vas :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudoviti izdelki! Hvala za sodelovanje pri Craftalnici, kjer sem ta mesec gostja. 🙂

    OdgovoriIzbriši
  5. O prav luštno si skrila pingvina pod snežinko! Kar se pa tiče lepila tudi meni povzroča sive lase- ko je bila K stara kakšna tri leta je pregriznila tubo uhuja:), letos pa ima (izgleda se pri treh letih to dogaja) takšne ideje Jo... Enkrat je namazala cel stol, drugič pa sebe:). Od takrat bolj skrivam lepila in jaz mažem, one pa lepijo:)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ooo, super ideja s snežinko in skritima pingvinčkoma. Hvala, ker sodeluješ pri CRAFT-alnici

    OdgovoriIzbriši
  7. Ne-ja, krasno ustvarjanje, kvačkani božički so krasni.!

    lp

    OdgovoriIzbriši
  8. Vidim, da ste pri vas kar tri generacije nadarjenih ustvarjalnih punc. Krasno ste ustvarjale, ampak veš kaj, Mija zmaga. Pohvali jo! Kar se tiče lepila, pa malo potrpljenja, saj bo minilo, vem iz lastnih izkušenj ;) Tvoja voščilnica, kjer si skrila pingvinčka za snežinko je pa tudi fenomenalna ideja. Bravo!

    OdgovoriIzbriši
  9. O, prj vas je pa ustvarjanje dedno 😄 krasno je vse po vrsti. Ko zveš kako uporabit pikico lepila, povej še meni 🤣

    OdgovoriIzbriši
  10. Krasna je tvoja bleščeča se voščilnica :-)) Pingvina sta prav simpatična.
    Vesela sem, da ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice!

    OdgovoriIzbriši
  11. Vesela sem, da si pobrskala po svojih objavah. Upam, da najdeš še kakšno, ki paše k meni. Hvala

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).