petek, 25. december 2020

Na Božični dan...

Khm, khm...priznam, da me je kar malo sram ko nič ne objavljam in še manj komentiran vaše objave...Še malo pa bo ta norija mimo in bomo lažje zadihali - upam. Danes, na Božični dan, končno pokažem pikico papirčkanja ki se je dogajalo pri nama z Mijo :).

Začnimo s prazničnim darilom - še dvema klekljanima okraskoma za balončke (prvega sem pokazala tukaj), tokrat v olivno zlati s kombinacijo natur čipke z večjim premerom (7,5 cm). Eden je v mat, drugi v visokem sijaju - zanj in znajo, narejen po naročilu. Pokrovi embalaže so recikliran rahlo zasnežen ovojni papir, natur vrvica pa dopolni celoto.

Izzivi:
Crafty sentiments - ang
Lil patch of crafty friends #148 - ang
TTCRD -ang 
Dream valley #238 - christmas

Nadaljujemo pri Magdi in "njeni"  pravljici o Hrestaču. "Duh buh koravde, kaj je pa sedaj to?"...je bila prva misel, saj mi motiv Hrestača ni všeč :(. Ampak, ker šjora tako uživa v tem sem šla v akcijo. Tinin obesek je tako dobil obleko Mišjega kralja (najden na spletu). Modra osnova je osenčena preko stencil šablone snežink za pravi praznični občutek pa poskrbijo bronasto/zlate zvezdice.

Izzivi:
Najlepši par - lov na novo kolekcijo pomlad/poletje 2021  (veliki obesek)
 

Druga serija danes je reciklaža starega namiznega koledarja - iz dveh koledarjev sem pobrala fotografije zimske pokrajine. Sike so dejansko natisnjene na fotografski papir, tako da so svetovne kvalitete, perla osnove za voščilnico in bling, bling papir pa naredita zgodbo pravljično. Za praznično vzdušje poskrbijo planike, tokrat v vlogi božičnih zvezd iz perla papirja.



Izzivi: 
Najlepši par - galerija meseca decembra (vse šablone)
Cute card thursday #666-anything goes
Vesela hiška #13 - praznični čas 
Scrapping 4 fun #182-christmas or winter
Alphabet challenge - S is for snow scene

Drage moje, za danes se poslavljam od vas s Pop Designom - Na božično noč (klikni). Ne vem zakaj ampak mi paše v komplet tem čudnim časom... Hvala za vse prejete voščilnice - ena lepša od druge :)!  

Lepe praznike!

Ne-Ja 

15 komentarjev:

  1. Napisala sem cel roman pod tvojo objavo, potem pa je kar izginil- so ga izgleda miške pojedle. Skratka želela sem ti povedati, da se nikar ne obremenjuj z objavljanjem in komentiranjem. Pomembno je , da ustvarjaš in pri tem uživaš, pa da potem vse skupaj pokažeš še nam. Vsako ustvarjalko Kdaj zajame kriza s časom in važno je, da smo v mislih skupaj . Jaz veliko gledam ustvarjalke in občudujem, za komentiranje pa mi sploh poleti, ko sem na njivi, zmanjka časa. Moram pohvaliti tvoje balončke, ki jih tako skrbno izbereš, nato pa okrancljaš z najlepšimi možnimi čipkami. Zaslužijo si že lepo embalažo. Podala si nam super idejo za recikliranje kvalitetnih koledarjev. In nenazadnje, tale čudovita voščilnica z mišjim kraljem krasi mojo galerijo in tudi moj dom. Zelo lepa in živahnih barv. Podoba Hrestača je res groba, saj je vendar terilec orehov. Če poznaš njegovo prvotno uporabnost, potem pa razvoj okraska skozi zgodovino in če prebereš pravljico, ki je sicer res dolga in malo težja zaradi prevoda, in če si si ogledal še balet, potem ga nosiš v srcu tako kot Marie oz. Klara . Le ta ga je kljub izgledu vzljubila in ga s tem odčarala v čednega princa. Tudi miške, ki se jih jaz bojim in mi niso prav nič simpatične v pravljičnih likih oživijo čisto v drugačni obliki. In mišji kralj, ki ima celo sedmero glav, je pomenljiva figura zgodbe. Imej se lepo čez praznike.

    OdgovoriIzbriši
  2. Naj te potolažim...tudi sama nisem ravno vzor pri komentiranju. Objave sicer pogledam, pri komentiranju pa se vse ustavi.
    Vesela sem, da si našla čas in nam v pogled dala prekrasne izdelke, ki sta jih ustvarili z Mijo. Ena izmed voščilnic krasi tudi naš dom in naj ti povem...v živo je še lepša.
    Želim vam lepe praznike <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovito vse, ob klekljanih okraskih sem kar brez besed. Slike zasneženih pokrajin so res krasne in škoda bi bilo, če bi romale v koš. Lepo, da si odsluženemu koledarju dala še eno priložnost (tudi jaz jih imam nekaj na zalogo, pa mi še ni zneslo, da bi jih predelala). Hvala za sodelovanje pri Alphabet challenge.

    Pozdrav, Veronika

    OdgovoriIzbriši
  4. Vidim, da nas je kar nekaj, ki uživamo ob ustvarjanju in zanemarjamo obiske in komentarje. :-) Ko ne gre vse, pač ne gre. :-) Hvala za tvoje čudovite izdelke. Užitek jih je pogledati.

    OdgovoriIzbriši
  5. Wonderful creative projects. I am so glad you shared over at Alphabet challenge, Crafty Sentiments.

    OdgovoriIzbriši
  6. Tudi jaz sem med temi, ki mi zadnje dneve oz. bolje rečeno zadnji mesec zmanjkuje časa tako za objave, kot za komentarje. Tudi ustvarjanje je malo na stranskem tiru. Sedaj je v ospredju peka, prazniki, skupni čas z mojimi...
    Tudi ta dva balončka sta zelo lepa, a čez mojega ga ni ;) Ima posebno mesto proti vrhu smrečice ( da ga Tim ne doseže) in da je lepo viden. Našla si simpatično sličico Hrestača, mi je zelo všeč. Voščilnice iz recikliranih koledarjev pa svetovne. Super!!!

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudoviti izdelki, sploh s klekljano čipko okrašene bunke!!

    lp

    OdgovoriIzbriši
  8. Wonderful Project..!!
    Thanks for sharing with us at Scrapping4funChallenges.
    Hope to see you again soon.
    Hugs,
    Mifta.
    Owner ~ MS Kraft Store
    DT ~ Scrapping4funChallenges

    OdgovoriIzbriši
  9. Vidim, da so bili zadnji dnevi podobni pri veliko ustvarjalkah. Pri meni se je končno malce umirilo, upam, da tudi pri tebi;-)
    Tvoje praznične bučke so čarobne in na varnem v tako lepi darilni embalaži, ponovno si me očarala!
    Navdušena pa sem tudi nad tvojo reciklažo - prava mojstrica si! Spomnila si me, da sem tudi sama rada uporabljala stare koledarje ;-)
    Upam, da mi uspe ustvariti še kakšno praznično voščilnico na temo Hrestača, tebi je imenitno uspelo.
    Čarobne praznike vama želim, naj tečejo na počasi, Majda

    OdgovoriIzbriši
  10. Čudoviti okraski in prav tako lepe voščilnice! Hvala za sodelovanje pri Craftalnici, kjer sem ta mesec gostja. ❤

    OdgovoriIzbriši
  11. Krasno ustvarjanje si pokazala. Hvala, ker na božično temo ustvarjaš pri CRAFT-alnici.

    OdgovoriIzbriši
  12. Krasna je tvoja božična voščilnica :-))
    Vesela sem, da ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice!

    Želim ti lep skok v novo leto! V letu 2021 pa predvsem sreče, veselja, veliko uspehov in predvsem zdravja!

    OdgovoriIzbriši
  13. Thank you very much for entering your lovely lace decorated baubles into our challenge. Good luck with the prize draw.

    Stay healthy, happy, keep crafting and Creating Joy :)

    Mandy ♥
    DT for Through The Craft Room Door
    Made By Mandy – My personal Blog

    OdgovoriIzbriši
  14. Tvoji klekljani balončki so dih jemajoči in priznam, da sem si tudi po tvoji krivdi že nabavila papirc. Sam še kleklne bo treba pripet in gasa.
    Tvoja praznična voščilnica je pa čudovita in res sem vesela, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Goga

    OdgovoriIzbriši
  15. Tvoji klekljani balončki so res nekaj posebnega. Potem pa jih poudariš še v tako krasni embalaži. Tvoje ustvarjanje je res zelo lepo. V tem času pa nam vsem zmajnka čas za objavljanje in komentiranje prelepih kreacij drugih. Po pravici povedano sem imela pripravljene tri objave, ki niso ugledale luč sveta. Ker me je čas povozil. Zelo občudujem tvojo reciklažo stenskega koledarja. Prekrasna ideja in ob takem lepem koledarju je delo res gladko steklo.Lepo, da si s tvojimi izdelki okrasila našo galerijo v Veseli hiški. Pozdrav Janja DT

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).