petek, 20. november 2020

Zvezdast twofer

 Ne zmorem ti voščiti toliko želja, 

kot jih zmore uresničiti tvoje življenje!

Danes začnem z mislijo za mojo malo in njenih 5-let. Ob poplavi vseh samorogov, punce res ste bile neverjetne :)), je moral biti samorog tudi na domači voščilnici. Mami je torkat zelooo zamujala z njo, zato je imela mala pravico deligirati kaj in kako bo na voščilnici in mi spoti rušiti plane... Zapičila se je v interaktivno Sonjino voščilnico in zelooo težko je bilo dopovedati da take ne morem narediti - edino podobno. Slučajno je nastal zvezdast twofer, ko sem reciklirala ostanke in hkrati MŠPU naloga #3 en motriv dve priložnosti :).

Izzivi: 
Najlepši par - galerija meseca novembra (vse šablone) 
Najlepši par - lov na novo kolekcijo pomlad/poletje 2021  (6-kotniki, božično zelenje 2, veliki pranzični obesek, dodatek voščila in zastavica) 
Twofer cards - #33 stars

Na obeh voščilnicah je uporabljejn veliki pranzični obesek Najlepšega para. Na praznični kot personaliziran novoletni obesek, na rojstnodnevi kot trak za dekoracijo prizorišča praznovanja, ki ga je pričaral samorog.

Seveda mavrica in samorogi pašejo skupaj in zbirka knjig Akademija samorogov. Tako je samorog dobil mavrično grivo baravno z akvarelnimi suhimi barvicami, belo blešeče telo in zasneženo oz. čarobno bleščeče ozadje :P. Pa ni bilo prav, je bil jok, da bi se moral samorog pasti na travniku... duh, buh koravde.... :) :) :). Ampak sedaj se je sprijaznila in je zakon voščilnica.

Edini plus je, ker je interaktivna oz. se številka 5 izvleče in postavi samoroga pokonci in seveda mavrično ozadje... Ta voščilnica paše v komplet MŠPU nalog #4 - interaktivno.

Izzivi: 
Seize the birthday #204-sparkle and shine 
Crafty sentiments - anything goes 
Mavelu - razstava meseca novembra (zvezdast papir)
 


Praznična voščilnica je narejna po naročilu in bo odšla na dopustniško destinacijo. Je personalizirana do te mere, da je na bunkici prejemnica z (diksretno skritim) ulovom in v notranjosti njen čoln in fotografija delfina ujeta med ribarjenjem. S to voščilnico sem za MŠPU "ubila dve muhi na mah": #7 - kreativna  raba osnovnih oblik (6-kotnik spremenjen v balonček) in #2 - božični aranžma. Na fotografijah pa ni viseti kako se vitice nežno lesketajo, saj so premazane z wings of stella markerjem.

Izzivi:  
Dream valley #237-lots of layers 
TTCRD  -ang 
 
Ostanite zdrave in lep vikend!
Ne-Ja

12 komentarjev:

ArtMBR pravi ...

Tole je bilo pa ubitih enih muh. ne samo, da si sledila vsem mogočim izzivom, še svoji hčeri si morala ustreči hkrati. Sta pa vsaj dve, ki sta lahko zadovoljni z rezultatom, pa še mi vsi, ki se lahko naslanjamo na tvojih mavričnih samorogcih , obsutih z zvezdami. Resnično bogato objavo si pripravila. Pridna kot vedno.

Majda pravi ...

Hi, hi ... pa si mi v glavo vcepila novo besedno zvezo ...duh, buh, koravde :-)
Si te kar predstavljam, pa malo tudi, z lahkoto! To bi, ne tisto, mamiiiii ne to!!!!
Ja, 5 let res ni kar tako ;-)
Vesela sem, da sem malce pripomogla k prav posebnemu praznovanju, saj vezi je treba "vzdrževati" in za Mijo se ve, da je in bo ustvarjalka an kvadrat.
Če se pa še nisem, se za vsak slučaj sedaj pofočkam za recept, čeprav ... bi se tudi meni, kot Martini prilegel rezultat recepta.
Čaroben vikend vama želim, Majda

Anita in France pravi ...

Just the sweetest rainbow maned unicorn under the starry banner, Ne-ja ... and what a fun photo scene inside your starry edged Christmas bauble! Thanks so much for playing along with us at Twofer! Anita :)

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Heheheh...ob takih momentih, sem prav vesela, da so moji otroci veliki in da njihovi otroci sekirajo svoje starše...pri starih starših je fino, da jih lahko v takih ihtah odslovim....za to vlogo pač nisem plačana:-)):-))....In besedna zvezda s koraldami je svetovna!!!!! Te je pa mala fino fejst popedenala in ne boš verjela...še dobro da je sodelovala pri izdelavi...drugače ne bi izpadlo tako dobro kot je....samo ne ji povedat....ji bodo krilca še bolj zrasla!!!!!! Mala je faca ...ni kaj!!!!

Valerija pravi ...

Kako zabavna objava :) Ja glej, punca ve kaj bi rada, zato ti je dajala navodila, da sta na koncu obe zadovoljni. Voščilnica je pa čudovita, prav tako pa tudi praznična, ki je res nekaj posebnega.

Nancy pravi ...

Love your unicorn card and all the sparkle you added with the banner and the greeting! Thanks for playing along with us at Seize the Birthday!

Darnell pravi ...

Fabulous cards, Jerneja! That birthday unicorn design is perfect for a five-year-old little girl! It's extra fun having it be an easel card! And your personalized Christmas card is unique and beautiful! I'm sure it will be loved! Thank you so much for playing in TCC #33! Keep safe and well! Hugs, Darnell

Lin pravi ...

Two fabulous card. I love the unicorn card with just the centre being the easel part, and his mane is coloured so prettily, just how I imagine a unicorn looks!

Thank you for sharing in our Lots of Layers challenge at Dream Valley.

Lin
Dream Valley

Tina pravi ...

Vidve sta res pravi facki...samo rezultati so pa čisto vrhunski!

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Čudovito! Bravo mami, sedaj čaka vse to tudi mene.Pozdravček obema in vsem domačim na vaš konec,Tamara

Vladuška pravi ...

Kljub vsemu dirigiranju, je mami uspelo prav super. Všeč sta mi obe.

Doris Klein pravi ...

Very nice make and a clever idea with the second card! I really like both works...

Thanks for playing along with Scrapping4Fun Challenges and good luck!

Hugs and please come back soon!
Doris
*GDT* Scrapping4Fun Challenges
Kleido’s BastelStüble
*Owner* Do-Al(l) Kreatives
*List Manager* Challenges for Days