četrtek, 13. junij 2019

Mi gremo na medveda....

...velikega medveda...
...in nič se ne bojimo...
...zares prekrasen dan.... 

Smo včeraj peli in poslušali na zaključku v vrtcu. Otroci vseh skupin so se v sklopu povezovalne pesmice predstavili s svojimi vložki. Bilo je fantastično doživetje in ja, tudi medveda smo na koncu ujeli. Pa čeprav plišastega :).
Naše čebelice so se svojima vzgojiteljicama zahvalile z drobno pozornostjo in zahvalnicami v stilu skupine - čebelicami.


Naredila sem tresočko z 21 čebelicami (Najlepši par) kot polnilo. Za osrednji motiv služi digi štampiljka čebelice (dobljeno kot nagrada pri Dream Valley izzivu #199). Predstavlja vzgojitelico, ki skrbi za cvet - v našem primeru za 21 čebelic, poimensko zapisanih v cvetnih listih. Če ne veš tega sploh ne opaziš, ali pač? Idejo sem dobila na vhodnih vratih igralnice, kjer čebela matica, pazi na rožice z imeni otrok v skupini.

Naredila sem tri, zaradi daljše odsotnosti pomočnice, tako da smo se zahvalili tudi nadomestni pomočnici. Poigrala sem se s Tininimi novostmi (in nekaj iz prejšnjih kolekcij, novih zame). Dva največja pravokotnika s šivi služita za osnovni okvir, preko njega sem položila izrez okvirjev iz kompleta Vesela pošta, da bolj spominja na med. Ves material je reciklirana embalaža od kapučina, pobarvana z distressi in senčena preko stencil šablone satovje.V notranjosti se skriva misel, senčeno satovje in preprost hvala iz srca :). Stilsko dodelana je tudi kuverta. Satovje z medom na sredini in obveznim zate.Čebelica se pobarvane a akvarelnimi barvami topljenimi z oljem. Tukaj pa sem se močno uštela. Vse je bilo OK, dokler nisem zalepila... takrat pa ojoj, strah in groza  - lepilo je prosevalo skozi paprir, časa za ponovi vajo ni bilo... ampak, ko sem dodatno osenčila z distressi je izpadlo kot oblačno nebo :). Spodaj vidite efek olja na 100g papriju, ko obrneš proti svetlobi.


Andreja in Mihaela, še enkrat hvala za vse, kar nudita našim malim čebelicam in ker STA :)! Par don, velikim čebelicam ;).

Izzivi:
Najlepsi par - galerija meseca junija (vse šablone)
Fab'n'funky #444 - june blooms

Naj vam sončen četrtek mine v hladni senci s sladoledom ali pivom v roki ;).
Ne-Ja

13 komentarjev:

 1. O,kako lepa zahvala za vzgojiteljice.Prikupne tresočke si naredila in verjamem,da so bile čisto navdušene.

  OdgovoriIzbriši
 2. Joj, kako so prisrčne! Si raje ne predstavljam kako si izrezovala mini čebelice... Ampak izgleda pa top!

  OdgovoriIzbriši
 3. O, kako zelo lepi in prisrčni zahvalnici si naredila! Zelo si se potrudila. Izrezovanja mini čebelic ti pa res ne zavidam. :-)

  OdgovoriIzbriši
 4. A so tole tresočke?? Kako lutne so, in koliko truda si vložila vanje.
  Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Goga

  OdgovoriIzbriši
 5. Kako čudovite so te tvoje tresočke s čebelicami. Navdušena! Bravo!

  OdgovoriIzbriši
 6. These are lovely,

  Thanks for playing along at Aud Sentiments,

  Hugz Tinz

  OdgovoriIzbriši
 7. Oh this is adorable. Thanks for joining us at Fab'n'Funky. Pat K xx

  OdgovoriIzbriši
 8. This is brilliant. I love those tiny bees. Thanks for joining us at The Alphabet Challenge. Love Dawn x

  OdgovoriIzbriši
 9. Jeeeej, kako svetoven in sladek projekt. Vse tiste tresoče čebelice...kako lepoooo!!!!

  OdgovoriIzbriši
 10. Vauuuu Jerneja, to pa je bil projekt in pol - čisto sem preč od navdušenja! Bravo, bravo, bravo! Tvoja čebelica in ostalih dvajset pa še tri čebele matice so bile navdušene, kajne?!
  Lepo, lepo bodita s tvojo čebelico, Majda

  OdgovoriIzbriši
 11. Čudovite voščilnice! Hvala ker z digi motivom sodeluješ pri CRAFT-alnici

  OdgovoriIzbriši
 12. Aww, what a sweet entry for our June Blooms challenge! Thanks for sharing it with us at Fab 'n' Funky, love what you've done with the theme! Hugs, Wends xoxo Fab 'n' Funky DT

  OdgovoriIzbriši
 13. Čudovite zahvalne voščilnice si naredila :-)) Všeč mi je tvoja digi štampiljka in zelo lepo si jih pobarvala, vsako malce drugače.
  Hvala, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

  OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).