četrtek, 22. februar 2018

Medvedja čokojanka

V prvi vrsti se moram zahvaliti Andreji, za fantastične Tinine medvede. Ker sem vedela, da jih imam na zalogi je bila potem voščilnica na temo severnih medvedov pri 52 CCT mačji kašelj :).


Ozadje je narejeno z distress blazinicami na akvarelnem papirju, pošpricano z vodo in belo tempero. Dodan je Tinin embossiran napis in spodaj odtisnjen z modrim distressom.


Kuverta ima narejene zvezdice z belo blazinico preko Tinine šablone. Posledično gresta moja medveda ob vroči čokoladi tudi k Tini v galerijo meseca februarja. Osnova voščilnice in kuverta sta natur, akvarelni karton pa je prilepljen s 3D blazinicami za boljši efekt.. Se mi zdi, da tako barve pridejo bolj do izraza.


Zvezdice so tudi bile v Andrejinem kompletku, pobarvala pa sem jih z zlatim markerjem. Srčka in šala sta pobarvana z oxidi, preko srčkov pa sem dala še prozoren glossy accent.

Ostali izzivi:
Scrapping 4 fun #109-animals
Crafting from the heart #195 - atg

Uf ja, pa še nekaj me muči. Poraja se mi dilem ali je recikliranje prejetih unikatnih voščilnic dovoljeno. Namreč lotila sem se pospravljati moj brlog in ugotovila, da škatla s prejetimi voščilnicami poka po šivih. Stran jih definitivno ne bom vrgla ker cenim trud vložen v njih, razmišljam pa koliko je moralno sporno, da jih razmontiram in uporabim pri svojih reciklažah... Prostora vzamejo veliko in z leti se jih bo še kar nekaj nabralo. Kakšno je vaše mnenje o tem oziroma kaj ve naredite s prejetimi voščilnicami?

Zasnežen in prepihan papa :)!
Ne-Ja

17 komentarjev:

  1. Krasna medvedja čokojanka :)! Kar se pa tiče voščilnic pa imam jaz strategijo, da tiste najbolj (p)osebne shranim, pa jih potem čez par let spet pogledam in spet "ocenim"njihovo posebnost. Sicer pa uporabim kakšen del za nove projekte...

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovito zimsko nebo si ustvarila in verjamem, da si imela lep navdih v beli gospe zimi. Ljubka medvedka pa sta komaj čakala na čokojanko in klepet ob vročem napitku. :) Meni je zelo všeč tvoja voščilnica.
    Glede recikliranja pa so meni tako lepe prejete in unikatne ter ročno izdelane voščilnice, da so mi navdih vsakič, ko odprem svojo škatlo in se navdušujem nad voščilnicami in zapisanimi besedami. ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Pridna medvedka, ker sta novemu letu nazdravila kar z vročo čokolado. Verjetno sta še mladoletna :) Simpatična voščilnica.
    Glede prejetih voščilnic: tiste voščilnice, ki so ročno delo in so mi še posebej všeč, so shranjene v posebni škatli. Včasih so mi vir navdiha oz. jih tu in tam vzamem v roke in občudujem. Pri kupljenih pa si samo odrežem voščilo, če me je posebej nagovorilo. Kar ne obdržim, gre za stari papir ali nečakinjam, da one reciklirajo, če želijo :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovito ozadje si izdelala ljubkima medvedkoma. :-) Zelo lepa voščilnica.
    Pri meni se tudi polni velika škatla ročno izdelanih voščilnic. Vsaka mi je čisto posebej ljuba in velikokrat tudi vir navdiha, zato se sama ne odločam, da bi jih reciklirala.

    OdgovoriIzbriši
  5. The polarbears are so very cute on this nice card
    Lia DT S4F

    OdgovoriIzbriši
  6. Que c'est mignon Ne-Ja, les oursons sont craquant, merci de jouer avec nous chez 52CCT, biz

    OdgovoriIzbriši
  7. Your bears are a delight with their drinks and the beautiful sky. Thanks for joining in at 52CCT

    OdgovoriIzbriši
  8. Medvedja mladinca sta s čokojanko zelo zadovoljna in se prav dobro počutita v svojem okolju. Glede voščilnic pa: zaenkrat jih kar hranim v škatlah, po letnicah - skupaj praznične in rojstnodnevne in še kakšna vmes:), kaj bom pa z njimi ko jih bo res veliko pa še nisem razmišljala. Sedaj si jih sem ter tja ogledam in občudujem, za kasneje pa še ne vem:). Mislim, da ti zaenkrat še nobena ni pomagala pri tej dilemi:). Pozdravček Andreja

    OdgovoriIzbriši
  9. Lovely card and a beautiful sky. Thank you for joining in the Crafting From the Heart challenge.
    Mary

    OdgovoriIzbriši
  10. Lušna medvedka s krasnim ozadjem.

    OdgovoriIzbriši
  11. So beautiful winter card with cute polar bears! Thank you so much for joining the challenge at Scrapping 4fun Challenges that we are sponsoring! Good luck with your entry!

    Fabrika Fantasy - Digital stamps, coloring pages and more

    OdgovoriIzbriši
  12. Lepo se grejeta tvoja dva medveda :-) Čudovito voščilnico si naredila.
    Hvala, ker se igraš z nami pri 52 Christmas Card Throwdown.

    OdgovoriIzbriši
  13. Krasno voščilnico si naredila na temo polarni medved. Tina nas je z njimi čisto prevzela.
    Hm glede reciklaže prejetih ročno izdelanih voščilnic, imam takšno mnenje...glede na to, da so bolj kot ne vse lepo poslikane in varno pospravljene nekje na ključku, jih lahko leta in leta občudujem. Torej, če bom iz njih naredila kaj novega, ki bi naprej razveseljevalo obdarjene, se mi ne zdi nič spornega. Boljše reciklaža kot pa peč :)
    Bodi lepo,
    Danica

    OdgovoriIzbriši
  14. Medveda sta prav lušna in prikupno kramljata v lepi zvezdnati noči :) Ročno izdelane prejete voščilnice tudi sama hranim, ostale pa ne.

    OdgovoriIzbriši
  15. the best image and perfect scene. you have created a wonderful card. Thanks for playing along with us at Scrapping 4 Fun Challenge.Hope to see you again
    Shylaa DT@S4F
    Adhiraacreations

    OdgovoriIzbriši
  16. Krasno sceno si nam pričarala.Prav lepo se crkljata medvedka s vročo čokolado...no ja ali pa s kakavom.
    Kar pa se tiče recikliranja voščilnic,pa je pri meni take.Vse ročno izdelane shranim,pri ostalih pa si prepišem verz,če mi je všeč ali pa izrežem motiv.Vsekalor pa se mi ne zdi nič spornega za nadaljno uporabo in da se ustvari kaj novega.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).