petek, 19. januar 2018

Peresa

S 10.12018 je startal nov blog izziv Twofer Card Challange, kjer želijo videti dve voščilnici z istimi pripomočki za dve različni priložnosti. Za prvi izziv je potrebno narediti voščilnico s peresi. Izziv se mi zdi zanimiv tako da sem se lotila naloge. 



Ker pa sem si obljubila, da letos ne bom delala prazničnih voščilnic tik pred zdajci je v kompletu nastala tudi praznična voščilnica. Prvič bom tako sodelovala tudi pri 52 Chtistmass Card Throwdawn, kjer želi Andreja videti rjavo, krem in rdečo barvo.


Za praznično voščilnico sem uporabila štampiljke peres izbrala dve in ju uporabila kot simbol mehkobe in nežnosti praznikov. Osnova voščilnice je krem, peresa so rjava, napis pa je (Najlepši par) odtisnjen z rdečo distress blazinico in embossiran s prozornim kalejdoskop prahom. Vse skupaj pa je pošpricano z rdečo zeleno in pikico zlate barve - sem malo uporabila "Sonja stil". Lepim jo tudi v januarsko galerijo Najlepšega para.


Druga voščilnica je rojstno-dnevna v viola odtenkih, ker želijo to barvo videti pri Less is more. Tukaj sem peresi odtisnila izmenično v krogu, da sem dobila rožo za ozadje. Veliko pero je odtisnjeno z oxide wilted violet, manjše pa z navadno - razlika v odtenku je precej opazna, vendar naredi željen efekt. Vse skupaj sem pošpricala z vodo, da ni ostrih robov. Preko je napis odtisnjen na pavz papir in zopet embossiran s prozornim kajedoskop prahom.

Štampiljke peres so uporabljene prvič, zato lepim voščilnici še k Deep ocean challenge kjer želijo videti nekaj novega. 

Malo sem se poboljšala z obiski na vaših blogih, se brcnila v ta zadnjo in se bolj vestno lotila pisati objave in ja, tudi kaj novega sem in bom "na umila". Več pa preko objav :). Lep vikend vsem skupaj, pa čeprav kaže da bo deževen - jaz bi pa SNEG, hudirja, saj je zima :(.

pa pa
Ne-Ja

15 komentarjev:

  1. Beautiful cards and a fabulous combinations of challenges ! Love your purple feathers and the CAS design. Your sentiment stamped over Vellum adds a delicate touch. Thanks for sharing and for playing along at Less is More.

    OdgovoriIzbriši
  2. These are really sweet cards! How wonderful to see a feathery Christmas card in the gallery; that's a great idea! And the purple feathers are quite lovely. Hope to see you in the gallery for the upcoming challenges, too. Thanks for joining us at the Twofer Challenge! Bev

    OdgovoriIzbriši
  3. Fantastična izdelka! Zelo lepo in domiselno si uporabila štampiljko peres. Všeč mi je okrašena notranjost in pripadajoče kuverte. Si me pa nasmejala s Sonja stilom. :-) V veliko veselje mi je, da sem ti bila v navdih. :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. A delightful Two-fer and I'm sure Darnell and the team love your ideas here. It's great to see you've created a purple themed one too for our Less is More challenge and thanks so much for joining us.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja tudi ti imaš peresne voščilnice, kako lepo! Morja favoritka je v viola odtenkih :)
    Se strinjam s teboj, " SNEG " ja, tudi jaz ga pogrešam!
    Želim ti lep vikend :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Two lovely feather cards Ivanje. So creative to use the feathers on a Christmas card. They look lovely paired with the holly. Great design on your second card to create overlapping feathers ... it looks like a pretty flower to me. Thanks for playing along with us at Twofer Card Challenge!

    OdgovoriIzbriši
  7. Two lovely contrasting cards and beautifully decorated inside too. Thanks for joining in at 52CCT.

    OdgovoriIzbriši
  8. Krasna štampiljka peresa in dve popolnoma različni in obe krasni voščilnici.

    OdgovoriIzbriši
  9. That feather stamp is stunning! And I love how you played with the colors in this week's challenge. Thank you for joining us at 52 Christmas Card Throwdown.

    OdgovoriIzbriši
  10. Jerneja!!!! Kakšna svetovna pogruntavščina...praznična s peresi! Zelo mi je všeč...pa vijolična tudi.

    OdgovoriIzbriši
  11. Koliko mehkobe si vnesla v obe voščilnici - imenitni sta skupaj in vsaka zase. Čestitke!!!
    Prijeten vikend ti želim, Majda

    OdgovoriIzbriši
  12. Zelo luštni voščilnici si naredila in jih lepo sestavila :-))
    Hvala, ker se igraš z nami s praznično voščilnico pri 52CCT. In pridi spet ...

    OdgovoriIzbriši
  13. Both lovely cards perfect for the Twofer challenge.

    OdgovoriIzbriši
  14. How lovely to meet you, Ne-Ja! It sounds like you are a friend of my friend, Sonja! I'm delighted to follow you and would love to have you visit my personal blog and follow me, too! And I'm so thankful to have you join my first Twofer Card Challenge with your two awesome feather cards! The purple design is so pretty and I love how you used your feathers on your second card to make a Christmas card! I, too, am going to try harder to make my Christmas cards all year long! You did a great job with your feather holly outside and inside of the card and on the envelop! Hugs, Darnell

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).