torek, 29. avgust 2017

Nataši za 40

En lep sončen pozdravček vsem skupaj. Danes bom bolj na hitro pokazala nakit in reciklirano škatlico. Teta L. je želela nekaj odbitega v rdeče-črni barvi za rokerko, ki je dopolnila 40 let. Vzorček je izbrala ona, ostalo je bilo prepuščeno meni. Odločila sem se, da bo rdeče-rdeče preveč redeče zato je tekoči par črn in nastalo je tole. 


 Embalaža je reciklirana škatla od čokoladic Merci. List iz stare knjige sem uporabila kot ozadje, mu dodala rožice (voščilnice ste videle že tukaj in tukaj) ter obkrožila črke in številko strani, da sem dobila napis Nataša 40 :).


Embalaža z zentagle rožicami.
Za model mi je zopet služila sestrica, tako da jo pohvalim :). Slavljenka si je baje nakit nadela takoj ob prejemu - moja naloga uspešno opravljena :). Več naj povedo slike.

Notranjost embalaže.
Še foto seansa iz vseh zornih kotov. Na svetlobi deluje nakit kot rubin :)

To bo to, hvala ker pokukate k meni :).
Ne-Ja

7 komentarjev:

 1. Ne-Ja, osupljivo lep nakit, ki je zasijal na tvoji sestri in verjamem, da tudi na slavljenki. Pa še pridna si bila z recikliranjem škatle.

  OdgovoriIzbriši
 2. Wow, this is so stunning! Thank you so much for sharing with us at Scrapbook Stamp Society. Best of luck to you!
  ~ Bonnie DT

  OdgovoriIzbriši
 3. Čudovit nakit. Strmim z odprtimi usti. :-) Škatlo si tabojlše reciklirala. Luškano manekenko imaša. :-))) Super reklama za tvoje prelepe izdelke.

  OdgovoriIzbriši
 4. Saj ne vem kaj bi bolj hvalila....nakit je fantastičen, prekrasna črno-rdeča kombinacija . Manekenka....madonca ji paše ta nakit....hitro še en komplet za sestro....!!!!
  Škatla pa spet ni za prehvalit....a čem spet napisat...kdor zna, pač zna in obvlada!?!?!?

  OdgovoriIzbriši
 5. Ufff to pa je nobl, komplet za vikat in sestrici bo res potrebno narediti nekaj za zahvalo, ker tako lepo pozira ... saj si verjetno tudi za to že poskrbela. Pa tudi vsa ostala reciklaža je odlična. Lep pozdrav k tebi, Andreja

  OdgovoriIzbriši
 6. Oh Wow!! This is some stunning jewellery. So beautiful.


  Thank you so much for entering our ATG challenge at Through The Craft Room Door this week. Looking forward to see you again next challenge.
  Regards,
  TTCRD DT
  Crafty-littleangel {Welcome to visit My Blog}
  Through The Craft Room Door
  ttcrd.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 7. it's gorgeous Ne-Ja
  Thanks for join us at
  {ScrapbookStampSociety DT Member}
  Hope to see you again and goodluck

  Greetings Karin DT Coördinator

  OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).