sreda, 9. december 2015

Hvala za vse in žreb

Drage moje blog prijateljice. Najprej en velik H V A L A za vaše prečudovite voščilnice in vsa presenečenja, ki ste jih priložile poleg :). Mojemu vabilu se vas je odzvalo 23 in žreb je določil... a ne tako hitro pa to ne gre :).


Ena malenkost za vse s Tinino žirafico in napisom, ki vam jo bo poštar prinesel v naslednjih dneh. Priznam da nisem še nikoli potrebovala toliko časa, da sem naredila tagce, vendar mi jih je končno uspelo končati.



 Obljubljena bonbončka bosta prejeli dve izmed vas - ena malenkost v zahvalo za sodelovanje.


Vaše lepotičke na kupu z izjemo dveh, ker sta ostali doma. Sonjino vidite tukaj in Darjino tukaj - se vama opravičujem, ma sem ju pozabila vzeti na štajersko...upam da ne zamerita :(. No pa avtorica tega prta je naša mati in krasi mojo kuhinjo - mati hvala ;). Viola verzijo pa ste videle tukaj. K. oprosti, ma moj je lepši ;).



Tokrat je žreb potekal v staromodni tehniki in oči je posodil roko. In izžrebal....



Majo iz bloga Hiška iz papirja in Branko iz bloga Hali. Čestitke obema, paketek pa dobita tekom tedna.

Letos je v mojem osnovnošolskem razredu baby boom, saj smo kar trije sošolci (za nas vem) postali prvič starši. Ker naša Mija diktira dneve je nastal samo tale tagec v dobrodošlico malemu Rožletu, ki ga je prejel s simboličnim darilcem. Mali mož - dobrodošel na svet, sošolec tebi pa čestitke! Upam, da ste sedaj že doma in se lepo cartate.



Toliko na hitro od mene. Se opravičujem, ker ne komentiram vaših objav, vendar ima dan enostavno premalo ur :(.

pa pa
Jerneja

15 komentarjev:

  1. Čestitke srečnima nagrajenkama, tebi Jerneja pa čim več crkljanja in prespanih noči s tvojo pikico Mijo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke srečnima nagrajenkama. Čudovite voščilnice si dobila. Lepo se cartajte, pa se beremo. :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo zbirko voščilnic sta dobili. Moja je še na mizi in jo dobita z zamudo, tako kot zadnje čase vse pri meni, malo z zamudo. Oprosti! Ampak kaj čmo, je vendarle december. Vse dobro in pa seveda tudi čestitke izžrebankama.

    OdgovoriIzbriši
  4. Lep kupček voščilnic ste dobili. Naj se izpolnijo vse v njih zapisane želje, pa bo.
    Čestitke nagrajenkama.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitke obema.....a bejš no, nič časa nimaš, upam, da se vsaj naspiš. In tako še 25 let, potem pridejo vnuki in tako se naš svet vrti....in prav je tako....je pa fino, da se vsake toliko časa malo oglasiš, da vemo, da vse štima, zato se nič ne sekiraj...ko pridejo otroci, so oni tisti, ki poganjajo uro in mamo.
    Tagci so krasni in prt...pohvali mamo...fantastičen je. čao

    OdgovoriIzbriši
  6. Ojla Jerneja, te prav pogrešam:, seveda pa vem, da ti ni dolgčas in sedaj tako ali tako Mija diktira urnik:) Upam, da se dobr rihtate in uživate v lepih trenutkih.
    Čestitke obema nagrajenkama, tebi, oz. celi družinici pa vse lepo, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  7. Čestitke nagrajenkama
    draga Jerneja sedaj je čas za družinico in malo Mijo
    nič opravičevanja
    lupčka obema
    za malega princa si naredila krasen tagec
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  8. iiii, koliko enih lepotič na kupu oz. na krasnem prtu :) Čestitke nagrajenkama! te pa povsem razumem, da nimaš časa :)

    OdgovoriIzbriši
  9. ooo Jerneja, hvala!!! Tebi za bonbonček in srečnemu očku za žreb :) Še dobro, da mi je Andreja sporočila, sama bi tole odkrila z veliko zamudo ... Prav super je videti toliko lepih voščilnic na kupu :) Upam, da ste ok in gre vse tako, kot je treba - uživajte v lepih trenutih z malo pikico, še prehitro bo zrasla :) Čestitke tudi Hali!

    OdgovoriIzbriši
  10. iiiii hvalaaaa... lepo se cartajte in prav je, da je Mija glavna :-)

    OdgovoriIzbriši
  11. O, kako lušne tage si naredila, pa ja, kljub kroničnemu pomanjkanju časa. Čestitke Maji in Hali. Sicer pa smo vse zmagovalke, koliko lepih voščilnic je nastalo ;)

    OdgovoriIzbriši
  12. Čestitke srečnim izžrebankam :-)
    Tagec je pa res zelo cart <3

    OdgovoriIzbriši
  13. tile tagci so res tako luštni in zelo ti hvala zanj, vsaka ti čast, da ti je to uspelo. drugače se pa ne sekiraj glede bloganja, glavno, da se imate fajn, super!

    OdgovoriIzbriši
  14. Draga Jerneja, hvala ti za prijetno presenečenje, ki me je čakalo doma. Čudovit tagec - zahvalnico si mi poslala in mi polepšala dan. Hvala iz srca. Damjana

    OdgovoriIzbriši
  15. Draga Jerneja, čestitke še tukaj.
    Hvala ti za poslano zahvalo.
    Kot si opazila, sem tudi sama v kroničnem pomanjkanju časa in ti nisem uspela izdelati tematske voščilnice. Ker pa sem ti želela vendarle v doglednem času voščiti, si dobila kar ta nartalepšega božička.
    Sicer pa naj te potolažim, da ko boš imela dva otroka, boš imela še manj časa. Uživajte.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).