nedelja, 8. november 2015

Bonbonček za Mijo in dve leti bloga

Naša Mojca, CIA, FBI, M6, SOVA... in še kaj v eni osebi :), je sicer že vse povedala, ma vseeno... 2.11.2015 sva z A. prvič postala starša navihani šjori Miji. Spodobi se, da najino srečo deliva z vami. Ker pa rojstvo sovpada tudi z blogovim drugim rojstnim dnevom bo tokrat sreča namenjena dvema ustvarjalkama. 

Vir: oseben arhiv in splet.
Kako lahko sodeluješ? Bonbonček je odprt do polnoči 2.12.2015, ko bomo stari en mesec. Tokrat bo malo drugače kot po navadi. Ob takih dogodkih sem pristaš klasične pošte, zato je tokrat pogoj vaša voščilnica za Mijo in da se pofočkaš pod objavo. Tako bomo imeli lep spomin na ta dogodek, ki ga bo naša mala čez leta lahko občudovala :). O tem kako bo mama vzhičena ob vaših mojstrovinah, mislim, da ni potrebno zgubljati besed :).

Upam, da nisem preveč zahtevna. Za naslov mi pišite po e-pošti: asistolija@gmail.com. Nekatere med vami, ste me že presenetile z voščilnico, zato vas avtomatsko dodam v žreb.

Lep večer še naprej, jaz pa šibam na "dolžnost" ;).
Jerneja

32 komentarjev:

  1. draga starsa vse najlepse zelim ob rojstvu vajine princeske Mije:)))
    si pa carica da uspes se urejat blog sproti:)))

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke mami in ati,
    mali Miji pa dobrodošla med nami :)
    naj ti bo v življenju lepo :)
    Topel objem vsem
    Tamara

    OdgovoriIzbriši
  3. iiii, čestitke, čestitke, veliiiko cartanja!

    OdgovoriIzbriši
  4. Še enkrat iskrene čestitke! Lepo si spomnila tole s tapravo pošto in hvala za bonbonček. Želim ti še veliiiko veselja z družinico in ob ustvarjanju :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Jeee, kako je pa tole lepa novica!! Čestitke mamici in atiju, naj vam bo skupaj nadvse lepo, mehko in ljubezen naj trosi svoje srčke med vas. Mali princeski Miji naj zvezdica sreče vedno svetlo sveti in kaže pravo pot.
    Ob takih dogodkih je klasična pošta prava izbira in z veseljem ti pišem na mail. Čestitke tudi za blogov drugi rojstni dan, vedno zelo rada pokukam k tebi. Prisrčen pozdravček v vaš domek, LP:)

    OdgovoriIzbriši
  6. IIIII, super novicaaa. Čestitke ob veselem dogodku, staršema in mali princeski pa vse najboljšeeee in naj vas spremlja sonček. Naslov imam ;-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Kako lepooo in vse dobro mali punčki! Zelo sem vesela zate! :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Čestitke ob veselem dogodku! Bodite srečni in imejte se radi! Lupčka Miji. :-))

    OdgovoriIzbriši
  9. Ne-Ja, čestitke za malo štručko :-)) Ja, ja vse že vemo in voščilnica je že na poti.
    Uživajte, razvajajte se in radi se imejte!

    OdgovoriIzbriši
  10. Ooooo, tole pa je presenečenje. Čestitke celi družinici, mali Miji pa naj dobre vile v zibelko položijo vso dobroto in milino tega sveta. Uživajte v teh nežnih in srečnih trenutkih. Da ne pozabim, čestitke tudi za obletnico bloga.

    OdgovoriIzbriši
  11. ha ha ha ...samo še detektiva Herkula Poirota nisi omenila...:-)) (ta mi je favorit št. 1)
    Še enkrat...sem bila zelo vesela tvoje novice in slikce male črnolase princeske...(toliko o detektivski agenciji)...čestitke še enkrat, mali želim vse naj naj v življenju, tvojemu blogu pa tudi vse najboljše za 2. svečko.....dvakrat boš šla pošteno spat, pa bo že mala Mija upihnila dvojko, boš videla, kako bo to zdaj hitro šlo. čao

    OdgovoriIzbriši
  12. Čestitam ob rojstvu vajine Mije. Naj bodo ti trenutki neprecenljivi in polni ljubezni.
    Moje čestitke tudi za 2. rojstni dan bloga. Vedno rada pridem na obisk.

    OdgovoriIzbriši
  13. Čestitkeeeeeeeeeeeeee ;) Veliko lepih trenutkov vam želim-a ;) Čestitke tudi za drugo obletnico bloga ;)

    OdgovoriIzbriši
  14. Čestitke tudi z moje strani. Uživajte mlada družinica :)))

    OdgovoriIzbriši
  15. Joj, kakšna krasna novica. Čestitke iz srca novopečeni družinici in veliko srečnih, skupnih trenutkov. Upam, da boš kmalu pokazala tvajino malo štručko. Uživajte in užijte prav vsak trenutek. Pozdravček. :-)

    OdgovoriIzbriši
  16. Jerneja, iskrene čestitke. Vsem trem želim veliko lepih skupnih trenutkov, ljubezni in crkljanja. Imejte se radi, otroštvo tako hitro mine in ti trenutki so neprecenljivi.
    Čestitke tudi za 2. rojstni dan bloga, rada pokukam k tebi. Upam, da boš tudi ob mali Miji našla čas za ustvarjanje in objave. Lep pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  17. Iskrene čestitke za novo bodočo ustvarjalko na blogu, malo Mijo :) To je pa res en srečen dogodek in splača se ga zapomniti. So trenutki, ki se jih boš vedno spominjala. Vama obema želim pa predvsem zdravja in eno samo crkljanja. Pa da ne pozabim, čestitke tudi za 2. svečko bloga. Čudovite izdelke izdeluješ in vedno rada pokukam k tebi. Pozdravček. D.

    OdgovoriIzbriši
  18. Čestitke, družinica. Vse lepo vsem in veliko veliko crkljanja. Čas odleti en, dva, tri. Čestitke tudi ob 2. rojstnem dnevu bloga. Uživam v tvojih objavah in rada prihajam na obisk.

    OdgovoriIzbriši
  19. ISKRENE ČESTITKE mladi, novi družinici (meni se je pa malo čudno zdelo, "kje si" in nisem imela pojma, saj nisem tako zvesta komentatorka kot ti). Čestitke tudi za blogersko obletnico! Srečno vsem trem!

    OdgovoriIzbriši
  20. Oh, Jerneja, kako lepa novička. Čestitke vsem trem in uživajte 100/h.
    Čestitke pa tudi za obletnico bloga.

    OdgovoriIzbriši
  21. Ijeeee kako lepa novica :) Pošiljam iskrene čestitke mladi družinici. Želim vam vellliiiiko velllliiiko lepih trenutkov in razigranih uric.<3 <3 <3.
    Seveda čestitke tudi za drugo obletnico bloga.
    Lp Danica

    OdgovoriIzbriši
  22. Ne-ja, iskrene čestitke. Mali deklici želim obilo sreče in zdravja. Lepo se imejte.

    OdgovoriIzbriši
  23. Draga Jerneja, vesela sem bila lepe novice in želim vam, da užijete vse trenutke, ki vam jih ta čas ponuja. Iskrene čestitke tebi in očku, mali Miji pa vse dobro, obilo sreče in na tone ljubezni.
    Ko ti tole pišem in ko sem prebrala vse dobro želje svojih predhodnic, mi je prišlo na misel, da smo kot rojenice, ki tvoji deklici dajemo za popotnico v življenje lepe želje. Naj bo tako. Lep pozdrav, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  24. Draga Ne-ja, čestitke ob materinstvu. Užij te prve trenutke, ki so tako zelo lepi in nepozabni. Veliko sreče, zdravja in veselja.

    OdgovoriIzbriši
  25. Krasna novička. vse lepo vam želim in čestitke!
    lp

    OdgovoriIzbriši
  26. Čestitke tudi iz moje strani, želim vam obilo cartanja :)

    OdgovoriIzbriši
  27. Čestitke!!! :) Želim vam ogromno vsega lepega, uživajte z malo princeko! :)

    OdgovoriIzbriši
  28. Iskrene čestitke ob rojstvu male Mije. Uživajte v teh nepozabnih trenutki. Skoraj ne morem verjet, da bo jutri že 2 leti, ko sem dobila v naročje malo štručko.

    OdgovoriIzbriši
  29. Iskrene čestitke tudi na tem mestu. Moja voščilnica je že na poti.
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  30. iii zdaj je pa tudi čestitka za Mijo prišla...lepo se cartajte!

    OdgovoriIzbriši
  31. Še jaz se malo pozno pridružujem dobrim željam :)! Sem upala, da mi bo uspelo prej, pa je naša punca precej huda, če se malo predolgo zamudim ob računalniku, namesto, da bi se z njo igrala :)! Ti želim res lepe dneve z malo gospodično, in vsega dobrega in lepega!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).