torek, 21. april 2015

Čipke med grajskimi zidovi

Drage moje blogerke in blogerji. V tej objavi vas z veseljem povabim na razstavno naše klekljarske sekcije KD Rak Rakek. Odvijala se bo v čudovitem ambientu - gradu Snežnik, v času praznikov in sicer med 25.4 in 3.5.2015. Otvoritev pa je že 24.4. ob 19. uri.


Razstava je odprta v "prazničnem" terminu in glede na lokacijo vam priporočam izlet na Notranjsko. Pot vas bo vodila mimo Cerkniškega jezera, Križne jame, Loške doline v Snežniški park. V kolikor vam tele lokacija ne zadostujejo se lahko po makadamski cesti odpeljete čez snežniške gozdove na Mašun. Od tam pa preko Knežaka proti Pivški planoti in njenih presihajočih jezer. V Postojni si lahko ogledate še Postojnsko jamo ali pa se odpeljete proti Predjami in Predjamskemu gradu.Druga opcija je, da greste mimo Postojne do Rakovega Škocjana in še tam naredite en "orngi" sprehod po našem biseru. Potem pa mislim, da je dovolj vožnje in hoje za en dan.Predlagam pot po stari cesti do Unca, postanek za večerjo v gostišču Potrus in via avtocesta proti domu ;).

En del mojih izdelkov.
Glede na to, da večino mojih izdelkov roma v roke naročnikov ali slavljencev imam doma res minimalno zalogo. Tako se moram ob tej priložnosti tudi zahvaliti vsem, ki ste posodili svoja darila/naročila za to razstavo. Hvala vsem :)!

Mislim, da so moji izdelki dovolj prepoznavi, da jih boste na razstavi opazili brez težav. Dogovor je namreč tak, da posamezen izdelek ne bo označen z avtorjem, temveč bo samo objavljen seznam kdo vse je prispeval izdelke.

Zajčka in zvončke ste že videli, v košarici pa še ne ;).

Ideja za potepanje med prazniki zagotovo ni slaba, če pa vas bo pot res zanesla na razstavo mi prosim javite vaše mnenje o njej. Tako da dobimo malo "beck fita".

Lep preostanek večera!
Ne-Ja

13 komentarjev:

  1. Hvala za povabilo na razstavo. Super ideja. Si bom zapomnila, če me odnese na Notranjsko. :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jerneja, hvala za povabilo. Ne bom rekla da pridem, želim pa vam številne in navdušene občudovalce vaših izdelkov. Vem, da so vaši izjemni in vredni občudovanja. Srečno vam želim:)) Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  3. Steta sto sam predaleko,bilo bi zanimljivo to vidjeti.
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  4. Po tanovem bi te lahko zaposlili še za turistično vodičko. Hvala lepa za povabilo (žal gre naša na jug, ker bo treba začet s turistično sezono, apartmaji so polni praha, ki se noče sam očistit). Razstava bo sigurno uspela, lepih izdelkov vam ne bo manjkalo, za lepo vreme sem se pa jaz zmenila, tako da težav ne boste imeli. Lepo bodi. čao

    OdgovoriIzbriši
  5. To je res krasno povabilo in super, da bodo tudi tvoji izdelki na ogled. Tudi jaz vam želim veliko obiskovalcev.

    OdgovoriIzbriši
  6. Tole bo pa gotovo vredno ogleda, ker ste prave mojstrice čipke! Žal smo kar daleč stran, moj trebuh pa se že malo upira dolgim vožnjam ... ;) Pa ob kakšni drugi priložnosti!

    OdgovoriIzbriši
  7. Z veseljem bi si ogledala te mojstrovine. Naredila si tako dober plan izleta, da človeka kar potegne, a se moram med prazniki prilagoditi željam mojega slavljenca. Želim vam vse dobro in veliko obiskovalcev.

    OdgovoriIzbriši
  8. Hvala za povabilo in namige, kaj vse se še da obiskati! Mislim, da bo razstava zanimiva in prava paša za oči.

    OdgovoriIzbriši
  9. itak bo kriza z vremenom in verjetno pridemo na razstavo:))))))

    OdgovoriIzbriši
  10. Super! Želim ti čim bolj uspešno razstavo, tvoji izdelki so pa res tako originalni, da jih ni težko prepoznat :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Zelo vabljivo, hvala. Zagotovo bo razstava privabila veliko obiskovalcev. Lp

    OdgovoriIzbriši
  12. Sigurno boš s svojimi izdelki "razturala".

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).