sobota, 17. januar 2015

Dama za damo

V septembru me je skoraj kap, ko sem ugotovila da sem prišla med GDT v ekipi Scraping4funChallenges - to je bil prvi dosežek na tujih izzivih :). S poročno objavo "sončna roža" sem očitno prepričala Rachelle in tako postala GDT za 27 izziv z objavo "jesensko razigrana sovica". Sedaj pa je čas za glavni izziv tako da vam pokažem svoj izdelek in ga dam na glasovanje. Če vam je voščilnica všeč hitro na njihovo spletno stran, in glasujte zame :) - moja koda 32GDJerneja. 


Roko na srce - sem še malo "prezelena" ustvarjalka, da bi dosega vidnejši rezultat, vendar si štejem v čast, da stopam ob bok drugim ustvarjalkam, med drugim tudi naši Jani. Me prav zanima kaj je pripravila, tako da pokukajte tudi k njej.


Ustvarjalke smo lahko naredile karkoli, vendar je moral izdelek slediti zgornji skici. Voščilnica ni bila moja prva ideja, vendar jo je stric čas zopet zagodel. Lahko pa rečem, da česa podobnega še nisem naredila nikoli - še doma so me vprašali kje sem dobila to voščilnico :P. Vse štampiljke so nove in plod mojega zadnjega nakupa pri Marini. Zeleni listi so listi vrtnic, ki sem jih posušila v obtežitvi, roza vrtnice pa so narejene iz svilenega traku (stara zaloga).


Voščilnica je narejena z mislijo na še eno vodnarko, ki bo kmalu praznovala rojstni dan. In ja, okrasila sem tudi notranjost - za to gospo in tak izziv se je potrebno potruditi.



Pojdimo k tehnikam. Distress blazinice in senčenje, ostanki s strukturno pasto obdelanega papirja od novoletnih voščilnic, pet setov štampiljk, suh embossing, maskiranje, finiširanje s pol perlami, cefranje robov, mečkanje papirja, postavitev v različnih nivojih... skratka nekaj popolnoma netipičnega zame - že barva je skregana z mano, vendar mi kot celota deluje fenomenalno :).


Če dobro pogledate obris dame boste videli vsaj tri odtenke distress blazinic (roza, čez rjava, za piko na i pa še malo črne), pisavo kot ostanek podlage in malenkost snežinke - v živo je efekt še bolj opazen.




Drage moje to bo to. Meni je všeč, prejemnica bo zagotovo ostala brez besed, vaše mnenje pa je zaželeno. Če v kompletu s komentarjem pride še kakšen glas več na glasovanju, pa dobrodošle in hvala :).

Toliko od mene za tebe - fantastičen vikend vsem!
Jerneja

29 komentarjev:

  1. Ko sem zagledala to voščilnico, sem prav pomislila, da je to pri tebi nekaj novega. ČUDOVITA je, polna detailov. Prav vidi se,da si začutila nekaj novega. Saj veš, da si mene s to čisto prepričala.

    Kapo dol. Bravo

    OdgovoriIzbriši
  2. Draga Jerneja, tole je pa res povsem nekaj drugačnega kar sem navajena videti pri tebi.
    Verjamem, da si v to voščilnico vložila veliko truda in verjetno tudi časa. Všeč mi je, da si uporabila prave liste vrtnice. Super ideja.Sama po v naprej pripravljeni skici, zelo težko delam. Tebi je to fenomenalno uspelo.
    Ne dvomim, da prejemnica ne bo vesela.
    Iskrene čestitke za GDT v ekipi Scraping4funChallenges! Zdaj pa hitim na glasovanje :)
    Lp Danica

    OdgovoriIzbriši
  3. Ta voščilnica je res nekaj posebnega. Na prvi pogled ti je nebi pripisala :) (pa ne v slabem smislu). Čudovito si jo dodelala. Oddam glas. Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Ne vem, kako delajo druge, ki se prijavljajo na ta izziv, ampak tvoja je fenomenalna. Sploh si ne znam predstavljati, kako lahko toliko "drobnarij" spraviš na tako voščilnico in potem še zgleda lepo. Mislim, da uspešno zoriš. Še glasovanje opravim:)Lep pozdravček in veliko uspeha:)) Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga Jerneja....sem izdelek občudovala že na S4F in osebno mi je najbolj všeč prav tvoja romantična, vintage voščilnica. Super si naredila postavitev po skici in očarala si me s posušenimi listi vrtnice. Tudi od mene imaš moj glas tekom dneva :))) Sama sem se tokrat podala v druge vode in upoštevala Rachellino misel: think out of the box :)))) Držim pesti in naj ti uspe!
    Grem še pokukat starejše objave....uživaj v vikendu, Jana

    OdgovoriIzbriši
  6. Rečem lahko samo waw! noro dobro je izpadlo. Tako dobro si jo sestavila z vsemi detajli. Bi bilo fajn videti še kaj takega izpod tvojih rok :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Najprej čestitke...mene ne preseneča. Imaš tako vrhunske izdelke, da ti včasih zapre dih. Danes je že tako. Glasovala sem že. Ker lahko glasuješ samo 2x, sem en glas podarila tebi, en pa Jani...da ne bo foušije in zamere. Saj bi jih vsaki najraje dala 100 ampak pravila si nisem izmislila sama. Držim pesti za eno in drugo. čao

    OdgovoriIzbriši
  8. Lahko napišem samo VAAAAUUUUUU! So vse že druge napisale. Čudovito.

    OdgovoriIzbriši
  9. Thank you for your lovely entry.
    Good luck
    Hugs
    Rachelle DT
    http://scrapping4funchallenges.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  10. Thank you for your lovely entry.
    Good luck
    Hugs
    Rachelle DT
    http://scrapping4funchallenges.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  11. Krasna je, res nekaj posebnega. Vintage stil še bolj poudari roza papir, pa koliko enih tehnik in dodatkov si vključila. Bravo, grem še glasovat, veliko sreče. Lp

    OdgovoriIzbriši
  12. Zelo lepo si jo zložila, krasna je tudi izbira barv. Lp

    OdgovoriIzbriši
  13. Draga Jerneja, tvoja voščilnica je za čisto desetko! :-) Obvladaš tudi, ko zamenjaš stil. Mene si popolnoma navdušilain sem glasovala zate še predno sem prišla na tvoj blog. :-) Torej, en glas tebi in eden Jani. In obema popolnoma zasluženo.:-))

    OdgovoriIzbriši
  14. krasna voščilnica
    občudujem tebe in vse ostale ki sodelujete na takih in drugačnih izzivih. jaz najdem 101 izgovor zakaj se ne prijavim ;)

    OdgovoriIzbriši
  15. O, Kako je lepa!! res si si dala duška, rezultat je pa prva liga. Izgleda kot kupljena, bi rekli moji, hehe :) Čudovita, dobro, da imamo lahko dva glasova, tako je eden rezerviran zate :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Čudovita je in krasna kombinacija barv in dodatkov.

    OdgovoriIzbriši
  17. ooo Ne-Ja kako je čudovita. Zelo lepo si jo sestavila in uporabila krasne barve.
    Šik Šik ni kaj :-))

    OdgovoriIzbriši
  18. Čestitke, da si bila izbrana in s to voščilnico gotovo segaš ob bok vsem ustvarjalkam, prelepa je.

    OdgovoriIzbriši
  19. Uau, čudovita je in čestitke za krasno uvrstitev na tujem blogu! Tokrat si se res posvetila toliko detajlov, da sem si kar vzela čas in jo temeljito proučila :) Skočim še na blog oddat glas zate ;)

    Pozdravček, B.

    OdgovoriIzbriši
  20. hudo si tole ustvarila ni kej:))) si umetnica:)))

    OdgovoriIzbriši
  21. Zelo vintage, zelo shabby in zelo chic :)) Zelo lepo si tole naredila, Jerneja in zelo mi je všeč kako si vse skupaj skombinirala. Sem glasovala kar za obe, saj sta obe naredili krasna izdelka :)

    OdgovoriIzbriši
  22. Neja, kako je lepa. Prava shabby chic lepotica z vintage pridihom. :)

    OdgovoriIzbriši
  23. Zelo lepoa! Kombinacije barv in vzorcev se krasno dopolnjujejo! :)

    OdgovoriIzbriši
  24. Jerneja... uau! Tole je pa res malo netipično zate, ampak vsekakor nadvse čudovito. Ustvarila si res lepo voščilnico in lahko si ponosna nanjo in seveda tudi nase. Biti opažen na tujih blogih je res velika in pomembna stvar. Bravo!

    OdgovoriIzbriši
  25. Uuu kako lepa vintage-chic je... bravo!

    OdgovoriIzbriši
  26. Čestitam za pomemben dosežek na tujem blogu in ta voščilnica je res čudovita. Pogledala sem si vse izdelke, ki sodelujejo na izzivu in sem ugotovila, da nisi prav nič "zelena", tvoja voščilnica mi je resnično ena najlepših. Je pa res, da sem nad voščilnico presenečena, saj se mi ne zdi prav nič v tvojem stilu... ampak čudovita, bravo!

    OdgovoriIzbriši
  27. Joooooj Jerneja kako sem lahko spregledala to lepotičko...Krasna je in mi je prav žal, da je nisem prej opazila in bi zanjo glasovala. Zgleda, da sem jo kar preletela saj res ni to značilno zate. Toliko pohval si dobila, da bi bilo res škoda, da ostaneš samo pri tej lepotički. Goooo Jerneja....hočemo več :-))

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).