sobota, 1. november 2014

Blog praznuje 1. rojstni dan

Sonček je... :)! Ja, praznični sončni dan je kot za nalašč, da postane še malo bolj prazničen. Namreč moj blog bo 12.11.2014 pihal PRVO svečko :). Ker to ni kar tako, se spodobi, da vas malo posladkam.


V malo manj kot enem letu se je nabralo 145 objav, obiskali ste me 22.204-krat in pustili en kup komentarjev... Hvala vam za vaše mnenje, pohvale, nasvete in kritike! Vse se vzame za dobro, saj več glav več ve.

Kaj se skriva v tejle tortici naj ostane še skrivnost - bo pa nekaj prazničnega in seveda v mojem stilu. Sodeluješ tako, da se "pofočkaš" pod objavo, če pa želiš lahko vest o sladkem darilu deliš tudi na svojem blogu - ni pa to pogoj za sodelovanje. Računalnik bo potem enemu izmed vas, 13.11.2014 dodelil darilce.

Za konec še misel Alberta Camus-a:

"Ne hodi pred menoj, 
morda ne bom sledil. 
Ne hodi za menoj, 
morda ne bom vodil. 
Hodi ob meni. 
In mi bodi prijatelj!"  

Želim vam čudovit vikend!

pa pa
Jerneja

29 komentarjev:

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Čas pa res hitro beži...eno leto...se mi zdi, da se klikamo že več let!!!! Skratka...DRAGI BLOG, želim ti vse naj naj, še veliko objav, veliko obiskovalcev in komentarjev, svežih idej, najbolj pa veliko živcev in potrpljenja ob tvoji lastnici, ki ima toliko ustvarjalne žilice, da včasih pokaš po vseh šivih. ŠE NA VELIKO USTVARJALNIH LET!!!!!
(Te bom pa z veseljem pripopala na moj blog in še naprej " hodila ob tebi"). čao

Cvetoči travnik pravi ...

O dragi Blog, a toliko si star:)), glede števila objav in raznolikosti sem bila prepričana, da imaš že kakšno leto več. Veseli me, da tako pridno objavljaš vse, kar tvoja hiperaktivna lastnica sproducira:)), samo tebi na uho: zelo je pridna in vsestranska.
Želim ti še veliko veliko plodnih let, da se vsaj na tak način velikokrat "srečamo". Tudi jaz te bom pripela na svoj blog in te redno spremljala - pa,pa.
Andreja V,

Zvonka pravi ...

O Jerneja, tvoj blog ima že eno leto, to ni kar tako. Pa toliko objav - zelo veliko... res si pridna. Še naprej ti želim veliko kreativnosti in pridnega objavljanja. Ta simpatični kolaček bom pa tudi z veseljem prilepila na svoj blog.
Lep vikend tudi tebi.

Tanja E. pravi ...

Draga Jerneja, iskrene čestitke ob tako lepih številkah z vsebino ob 1. rojstnem dnevu tvojega bloga. Vedno rada pokukam k tebi, saj si vsestranska ustvarjalka z dušo. Hvala ti tudi za vse tvoje lepe komentarje. Želim ti nepresahljiv vir ustvarjalne energije in veliko čudovitih kreacij. Z veseljem delim ta krasen kolaček na svojem blogu. Lepo bodi, LP:)

Danica pravi ...

Ohoho, iskrene čestitke za prvo leto ustvarjalnega bloganja:) želim ti še mooooogo mnooogo ustvarjalnih trenutkov.
K tebi res rada pokukam, saj si tako vsestranska in praktična. Imaš čudovite ideje, čudovite izdelke in vedno dobro izbrane besede.
Tudi jaz z veseljem delim tvoj kolaček na svojem blogu :)
Lp Danica

Martina pravi ...

Draga Jerneja, sretan ročkaš tvom blogu.I želim ti još mnogo novih objava i divnih radova. K tebi na blog je uvijek lijepo doć.Tu uvijek sije sunce i veselo je.:) Stavljam slikicu na moj blog.:)
LP, MArtina

Keti's Projects pravi ...

Čestitke za rojstni dan. Tudi v prihodnje ti želim veliko ustvarjalnega navdiha, da boš lahko svoje zadevice delila tudi z nami.

*Urška* pravi ...

Vse najboljše za blogec tvoj,vse naboljše za blogec tvoj,vse najboljšeee,vse najboljšeee,vse najboljšeeee za blogec tvojjjj...natančneje za prvi rojstni dan bloga :)
Kako hitro je leto naokrog.....Jerneja,iskrene čestitke za prvi rojstni dan bloga.Rada prihajam k tebi na obisk.Tvoj blogec je poln zanimivih in prekrasnih izdelkov.Seveda pa ne smem pozabiti tudi na spremne besede,ki so zapisane tako doživeto....v tvojem slogu.
Tudi v prihodnje ti želim,da bi te ustvarjalnost še dolgooo spremljala :)In da bi nas še naprej razveseljevala s tvojimi čudovitimi izdelki.
Kolaček pa je prav mikaven,zato ga tudi sama z veseljem prenesem in delim na svojem blogu :)
Pozdravček,Urška

Klara pravi ...

Bravo za prvo leto bloganja! In za vse čudovite izdelke, ki so nastali v tem času! Še veliko ustvarjalnih idej in izvedb v prihodnjih letih!

Adrijana Knez pravi ...

Draga moja blog prijateljica ;)))
Z veseljem pridem k tebi na obisk, ker me vedno presenetiš s svojim res unikatnimi izdelki!!!
Si tudi nekaj posebnega, saj si bila moja prva "komentatorka" mojega bloga, ki pa je samo dva meseca mlajši od tvojega. Za to draga Jerneja iz srca še na veliko objav...čin čin
En velik objemček, Jana
p.s. seveda te z veseljem "pripopam" na moj blog ;)))

Janja pravi ...

Veliko lepih objav in izdelkov se je nabralo v enem letu. Čestitke za prvi rojstni dan. Veliko ustvarjalnih idej ti želim še naprej. Lp

Ustvarjalne sanje pravi ...

Čestitke ob jubileju,hitro mine leto in veliko tega se zgodi.Čudovito ustvarjalno leto je za tabo,želim ti ,da bi jih bilo še veliko.Lp

oldpunca pravi ...

Uf, leto se res obrne, kot bi mignil. Lepo je pokukati k tebi. Želim ti veeeeeeliko ustvarjalnega navdiha. :-)

Andreja pravi ...

Ne-Ja, iskrene čestitke za 1. rojstni dan tvojega bloga. Vedno rada pokukam k tebi, ker si vsestranska ustvarjalka. Želim ti še veliko ustvarjalne kilometrine in veliko čudovitih kreacij.
Pozdravček :-))

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Draga Ne-Ja VSE NAJBOLJŠE!!!! Koliko rečutovitih objav je bilo že do danes prikazanih na tvojem blogu in le kaj še vse sledi....veselim se naše skupne poti tudi v bodoče
pozdravček Tamara

Unknown pravi ...

Vse najboljše. Rada imam tvoj blog in tebe ker si tak pozitivček :) še na mnogo objav :)

Klara pravi ...

Vse čestitke ob prvem letu bloganja. Rada se ustavim pri tebi in občudujem tvoje kreacije. Najbolj pa občudujem tvoj kleklani nakit. Želim ti še veliko ustvarjalnih uspehov. :)

Tina Z. pravi ...

vse čestitke in pohvale za blog, ki ponuja toliko lepega ... in le tako kreativno še naprej!

Vladuška pravi ...

Cestitke za prvi rojstni dan. Koliko ene ustvarjalnosti in izdelkov stoji za tem letom in verjamem, da tudi lepih trenutkov, ki si jih prezivela ob takem ali drugacnem ustvarjanju.

Gabi Burja pravi ...

večkrat pogledam tudi v tvoj blog in tvoje umetnije...in najdem inspiracijo.....nadaljuj tako

Metuljčica pravi ...

Prav lepo te je spremljati, v tvojem ustvarjanju, polnem pozitivne energije. Vse najboljše za prvi rojstni dan.

Hiška iz papirja pravi ...

Jerneja, iskrene čestitke z zamudo :) Sva kar blizu skupaj pri pihanju prve svečke - je dober občutek, ko pogledaš nazaj, kaj vse si naredil v enem letu, a ne? :) Hvala ti za vse tvoje komentarje pri meni, sem te vedno vesela! Rada pa pridem tudi k tebi, čeprav zadnje čase z zamudo - obljubljam, da bo bolje :) Si totalno unikatna in totalno vsestranska ustvarjalka, imam občutek, da je ni stvari, ki se je ne bi lotila - ostani takšna še naprej! Veselo praznovanje ti želim, zdaj grem pa še slikico dodat na blog :)

Marjeta pravi ...

Uf, se je pa nabralo objav in izdelkov v enem samem letu. Čestitke za prvi RD. Veliko ustvarjalnih idej ti želim še naprej.

vilinke pravi ...

Draga Jerneja (malo z zamudo, a vseeno od srca) čestitke za 1. RD bloga ;) še dobro se spomnim, tvojih prvihspodbudnih besed na najinem blogu ;) HVALA TI ;) hvala za vse čudovite izdelke, ki si jih do sedaj predstavila in da te kreativna vila nikoli ne zapusti ;)
E in N

Unknown pravi ...

oooo čestitke in še na mnoga leta:))) naj ti blogec cveti:)).

iris-irena pravi ...

ne-ja, čestitam in naj tvoj blog živi še dolga leta!
lp

Valerija pravi ...

Draga Ne-Ja iskrene čestitke ob rojstnem dnevu tvojega bloga in hvala za vse čudovite izdelke in ideje, ki jih deliš z nami. Z veseljem te spremljam, saj imaš vedno sveže ideje. Želim ti še veliko ustvarjalnih idej. Hvala tudi za vse vzpodbudne komentarje ob mojih začetkih. Z veseljem bi tudi delila sliko tvojega bonbončka na svojem blogu, pa saj veš, da se z računalnikom ne razumem najbolje pa mi to ne gre. Dobrodošla vsaka pomoč :)
Lp, Valerija

Maja pravi ...

iskrene čestitke tudi iz moje strani, sem čisto nova v tem in se še malo lovim. Veliko lepih inčarovnih izdelkov ti želim. :) lp Maja

moi pravi ...

Čestitke za prvi rojstni dan. Čeprav z zamudo, pa iz srca. Naj te ustvarjalna muza nikoli ne zapusti in naj ti bo ustvarjanje vedno v veselje.