petek, 22. januar 2021

52CCT #3 in cvetlični twofer

Pozdravljeni v drugi objavi danes - prvo najdete tukaj. Ker je bila objava pred pripravljena sem pozabila dodati praznične zvončke v kombinaciji z rožnatim twoferjem. Tako sta voščilnici dočakali samostojno objavo :) .

Za twofer sem uporabila Marinino "Božičkovo darilo", ki na vzpodbudnici služi kot venček, na praznični pa kot vintage dekoracija porcelanastih skodelic. 

Izzivi:
Twofer card #34 - flowers


Vzpodbudnica ima v "venčku" misel, ki jo dopolni 3D metulj iz pavz papirja rahlo senčen z disressom, da pride pikico bolj do izraza. Venček je barvan s flumastri, viola bunkice pa so prevlečene s prozornimi tekočimi perlami. Ob strani bel kartonček dopolni čipka iz blaga, ki omili prehod med belim in kraft kartonom. Namenjena je osebi, ki pravi da je izgubila ustvarjani elan in voljo...

Izzivi:
Mavelu - razstava meseca januarja (štampiljki venček in meisel, bel kartonček)  
NBSU #22  -ang (new sentiment and wreath stamp)
Fab'n'funky #507-thinking of you (for persone who lost her crafting inspiration)


Praznična voščilnica je bistveno bolj bogata. Na embossirano  leseno ozadje (srajčka) sem zložila vintage skodelice, ki so napolnjene z božičnim zelenjem in zvončki, le-to krasi tudi steno.

Skodelice so izrezane iz bele embalaže od Magdinega sladkega darila (glej fotografijo) in ker je rahlo mastna se odtis pikico razmaže. Tako dobim rustikalen videz odtisa. Tudi to cvetje je pobarvano s flumastri, preko pa sem senčila z belo Delicata blazinico. S tem sem dobila odsev porcelana in dejansko glazuro na skodelici. Efekt je dobro viden za zgornji fotografiji.

Izzivi: 
Addicted to stamps #397-christmas
TTCRD - ang  
Christmas cards all year round - something-that-starts with A or B (bells)
Craftys entiments - anything goes
52 CCT  -bells 

 
Pred nami je vikend - naj vam mine v prijetno kljub slabemu vremenu :).
Ne-Ja

11 komentarjev:

  1. Čudovito praznično voščilnico si naredila :-)) Všeč so mi tvoji zvončki!
    Hvala, ker ustvarjaš z nami pri 52CCT.

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasen twofer z rožicami si ustvarila. Navdušena sem nad venčkom, prelepim napisom, nežnim metuljem in čipko. Skodelice na praznični voščilnici so kot iz porcelana. Super efekt! Hvala, ker se igraš z nami na Twofer Card Challenge #34.
    Objem, Sonja

    OdgovoriIzbriši
  3. You are so inventive, Jerneja! Your partial wreath card is just stunning! I love the design with the sentiment nestled in and beautiful added butterfly! And your second design is filled with incredible detail from the woodgrain background to the floral design on the cups to the charming corner bell decorations! Thank you for playing in Twofer Card Challenge #34! Keep safe and take care! Hugs, Darnell

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj Jerneja, čipke si uporabila na voščilnici, kako lepo😍 Fantastično se ujamejo s tem drobnocvetnim venčkom. Zelo zelo mi je všeč! Tudi skodelice si zelo lepo poslikala s temi rožicami. Super ideja, ni kaj.
    Lepo bodi.
    Danica

    OdgovoriIzbriši
  5. Imeniten odgovor na Andrejin izziv si pričarala - trije zvončki, pravljično število, pa voščilnico tako lepo zaokrožijo :-)
    Tudi druga nežnejša spodbudnica me je očarala, čudovit parček sta!
    Prijeten vikend ti želim, Majda

    OdgovoriIzbriši
  6. Such a sweet set of winter cards! Thank you for joining us at ATSM!

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasno si sestavila voščilnici. Hvala, ker si se z zvončki pridružila 52cct

    OdgovoriIzbriši
  8. What a delightful pair of cards! You've taken a tiny bouquet of flowers and really highlighted them on both of these. Tucked into a wreath and onto teacups. They look amazing and they fit this month's prompt perfectly. Thank you so much for joining us at The Twofer Challenge. Stay safe. Bev

    OdgovoriIzbriši
  9. Two beautiful, cleverly designed cards.
    Thank you for entering our Anything Goes Challenge at Through The Craft Room Door this week. Looking forward to see you again next challenge.
    Hugs
    Sheryl xx
    TTCRD DT
    Cat Crazy Craft Corner{My Blog}

    OdgovoriIzbriši
  10. Such lovely holiday card! Thank you for joining us at ATSM. Hope to see you again in the gallery.

    OdgovoriIzbriši
  11. Oooooo kako lepi voščilnici sta nastali in še posebno mi je všeč tvoja kreativa pri uporabi venčka... ❤️❤️❤️

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).