petek, 13. marec 2020

8.marec #2 in 52 CCT

Popolnoma neizviren naslov objave, saj vem... ampak rabimo malo rožic za to čudno stanje v naši državi... Danes vam pokažem kaj si je Mija zamislila za svoji vzgojiteljici v vrtcu in kaj je naredila/prinesla meni iz vrtca :).


Ko sva se pričeli pogovarjati kaj bi naredila, je našla lanskoletno idejo - slika cvetja na podlagi iz valovitke. 



Nabrali sva šablone cvetja, izbrala je papri in šla z malo pomoči v akcijo. Obupala je pred lepljenjem, ampak končni izdelek je narejen pod budnim nadzorstvom :).


Izzivi:
Najlepši par - galerija meseca marca (vse šablone)

Dream valley #220-for girls only
Crafty sentiments - add flowers

V vrtcu so se poigrali z odpadnimi izrezki lokalanega podjetja in jih pobarvali. Ideja je zelo prisrčna in tako lepo se ziba "v vetru", ker je dno ukrivljeno :).




Druga voščilnica je narejena po skici  za 52 CCT. Uporabljena je kupljena osnova, ki ima bele pikice delno embossirane s srebrnimi bleščicami. Božična zvezda v natur odtenku - pobeljena z belo delicata blazinico, je dobljena pri Magdi, prav tako srebrne polperle. Napis Najlepšega para je podložen z moosgumo z bleščicami in nalepljen na natur bannerček.


Izzivi:
52 CCT -  skica
Lil patch of crafty friends #127 - ang 
TTCRD  -ang


Želim vam lep vikend, upam da ste in ostanete zdravi :)!

pa, pa 
Ne-Ja

19 komentarjev:

moi pravi ...

Krasno sta ustvarjali za vzgojiteljici in tudi njen izdelek zate je luškan.
Všeč mi je pikasto ozadje na zadnji in preprosta roža.

Joy Wilson pravi ...

Very cool projects! Thanks for joining us and good luck with with your entry!
Hugs, Joy
Joyfully Stamps
Lil Patch of Crafty Friends, Owner/Coordinator

Cvetoči travnik pravi ...

Odlična ustvarjalna ekipa sta. Ti povem, da te bo kmalu lahko nadomestila pri kakšnem projektu, če slučajno ne boš imela časa:). Z naslovi je pa včasih težko, ampak pri vsem tem je to najmanj pomembno:). Lep pozdrav obema, Andreja

Martina pravi ...

Kako lepo pomladno je pri tebi. Obe sta čudoviti, reciklirana rožica je pa itak meni tako ljubo področje, še posebej, če so jo naredile otroške rokice :)

Becca Sadler pravi ...

Your 2nd card has a good copy cat layout to 'our' sketch at 52 CCT! Thanks for linking your Christmas card to the March sketch challenge! Becca/DT

Zvonka pravi ...

Lepo sta ustvarjali z Mijo za vzgojiteljici, krasna šopka sta nastala. In Mija je izdelala nadvse zanimivo rožico zate.
Strašno mi je pa všeč tvoja praznična voščilnica, zelo zanimiva v natur izvedbi.

Lia pravi ...

You made a very nice card for our challenge! I like the flowers in the wateringcan.
Lia DT S4F

Majda pravi ...

Koliko srčnega ustvarjanja je pri tebi - spet in spet. Vedno znova se počasi spuščam navzdol, ker vem, da bo vsega za oko in dušo obilo.
Vesela sem, ker se tudi ti na svoj način poskušaš "zdraviti" sebe in ta svet. Sama neskončno verjamem v pozitivno energijo in njeno moč.
Vesela pa sem tudi, ker rada sodeluješ na vseh meni tako ljubih blogih - danes z zimsko na CCT in s cveticami v galeriji Scrapping4fun - pridi še in še :-)
En velik objem na daljavo, Majda
In da ne pozabim, čestitke za Honorable Mentions na CCT za tvojo praznično voščilnico s folijo, nekaj res posebnega je :-)

Lucinda pravi ...

Such a pretty poinsettia, and the kraft and soft red look wonderful together - a rustic Christmas look. Thanks for joining in with the 52CCT this week.

Valerija pravi ...

Krasno sta napolnili zalivalki s čudovitim cvetjem. Vzgojiteljici sta bili gotovo navdušeni. Tudi v vrtcu so otroci super ustvarjali. Zanimiva ideja.
Čudovita tudi praznična voščilnica.

Goga pravi ...

Zelo lepo si ustvarjala po naši skici.
Čudovita je.
Hvala, da si se nam pridružila pri 52CCT. LP Goga

Helena pravi ...

Ustvarjanje in izdelki, ki prinašajo veselje in obdarjenega osrečijo. Krasni tim sta.

Deezy's Handmade Cards pravi ...

What a very nice card: so cheerful and it definitely fits the theme of this week!
Thank you very much for participating in Aud Sentiments Challenge Blog, and we wish you the best of luck with your entry. Bye Desi (DT)

Twórcze pasje Danki pravi ...

Amazing card, beautiful flowers.
Thank you for entering our Anything Goes Challenge at Through The Craft Room Door this week. Looking forward to see you again next challenge.
Regards
Danka
TTCRD
Twórcze pasje Danki {My Blog}

iris-irena pravi ...

Bravo, krasno sta ustvarjali in naredili čudovite izdelke!
Čestitke mali ustvarjalki!

oldpunca pravi ...

Saj ne moreš narediti nič narobe, če je tvoj nadzornik v bližini. :-) Krasni voščilnici za vzgojiteljici. Rožica za mamico pa je super ideja. Vse čestitke vzgojiteljicam, česa vsega se spomnijo. Skica ti pa tudi ni delala težav. :-) Krasna praznična voščilnica v super netradicionalni barvni kombinaciji.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

O kako lepo ustvarjanje. Jerneja vse dobro v teh dneh. Drži se, pozdravček Tamara

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Zdaj se pa res sprašujem, kdo je tu nadzornik....mislim da kar tamala....čez 1 leto al pa 2 bo treba še njej blog odprt...v vrtcu po moje pa itak ne rabijo vzgojiteljice, ker to tamala čist sama vse sfura.....Valovitke so krasna podlaga za rožice in res ne vem, zakaj se jih še bolj ne uporablja...Eko papir ti pa tudi ni tuj...al je podlaga al pa glavni element...odlično ti rata. Lepo bodi in pazi nase in tamalo!!!!

ArtMBR pravi ...

OMG, kako si lepo skombinirala božično voščilnico. Kako dobra ideja, da si pobelila božično zvezdo in potem dodala tako lepe elemente. Hvala, za tako lepo uporabo mojega cveta. Seveda nič manj nisem navdušena nad ustvarjanjem Mije. Lahko je vesela, da ima tako mamico, ki jo vzpodbuja k ustvarjanju, ji da na razpolago pripomočke in jo pri tem uči še recikliranja in s tem skrbi za naravo. Pravo bogastvo sta vidve v tandemu.