Breskve so super sadež, ma kaj ko jih je potrebno porabiti po hitrem postopku :(. Trše so se pridružile ozimnici vloženega sadja, tiste ki so se pa že preveč omehčale, pa so romale v današnjo sladico.
Rižev narastek je kombinacija dveh receptov - iz kulinarike in bloga Čarovnije z male kmetije. Vsekakor pa brez pridiha alla Ne-Ja ne gre. Naslednjič malo več breskev in za sladokusce kakšno žlico več sladkorja. Vsekakor pa narastka skoraj ni več, tako da je vseeno dober.
Za en super nedeljski večer pa še par slikic za skomine - sem žleht, a ne ? :)
Brez sladoleda pač ne gre :). |
Še kadeč iz pečice. |
Lep preostanek nedelje in fenomenalen teden :). Šolarjem pa čim bolj brezskrbne počitnice!
pa pa
No sedaj bi pa kaj sladkega
OdgovoriIzbrišiizgleda slastno
lp Tamara
Pa si malo žleht, ja :-))) Pri nas je rižev narastek vedno samo z malinovcem ali pa kakavom. Po želji strank :-))
OdgovoriIzbrišiOh, izgleda jako fino. Mami na joü...:)
OdgovoriIzbrišiLp, Martina
Njami njami! Pridna si ni kaj!
OdgovoriIzbrišiŽleht? No, malo pa že :))
Lp Danica
Mmhmhm tudi jaz rada naredim narastek s sadjem, takim sezonskim, paše :-)
OdgovoriIzbrišihudo dobr disi :)))
OdgovoriIzbrišiIzgleda prav slastno....se mi že cedijo sline :)
OdgovoriIzbrišiLP,Urška