četrtek, 6. februar 2014

Dilema - kaj praviš ti?

Drage moje šjore. V delu imam moj mušter za ogrlico - letošnji prvi, waw, a :); in pri testiranju sem naletela na dilemo. Ker ste vse eksperti v barvanju in kombiniranju se obračam na vaše mnenje. Saj bi bilo čisto enostavno, če bi naredila tako in tako opcija, ma gre preveč dela lahko v nič - žal čipka ni papir, ki bi ga vrgel v koš, ko se zmotiš :(.

Vsak komentar oz mnenje sta dobrodošla. Zadeva pa je taka: metuljček je v petrol zeleni barvi, iščem pa barvo satovja. Če ostane v isti barvi potem ne bo tako izrazit. Odločam se o metalno črni ali viola v istem odtenku kot je metulj. Saj bi dala v nabor še belo, vendar se le-ta hitro umaže, čipko pa je težko oprati, sploh če je v stiku z golo kožo...

Še slikovno:
Moj, moj metuljček :).
Barvna izbira ali bolje rečeno huda dilema...
To bo to od mene za tebe za nekaj časa. Nam je preko prijateljev v Avstriji uspelo kupiti agregat (baje zadnjega tam okoli), tako da sem v nizkem startu proti Notranjski, da segrejemo naše doma. Hvala vsem za vzpodbudne besede! Tudi jaz upam, da se stanje kmalu popravi, čeprav nam obljubljajo veter...

Vaše mnenje glede izbire sukanca pa bodo vsekakor upošteva in dobrodošle.

pa pa

15 komentarjev:

  1. Definitivno ČRNA - že zaradi same kombinacije z oblačili. Že zelena je "težka" barva, če dodaš pa še vijolo... . Jaz pravim črna. Bo pa zelo lepa. Srečno pot ti želim in upam, resnično upam, da se bo vse uredilo. čao

    OdgovoriIzbriši
  2. Metulj je čudovit. Meni je kombinacija petrol zelene barve z vijolo zelo všeč, malo bolj drzen. In če imaš drzen nakit se lahko bolj umirjeno oblečeš. Je pa res, da je to zelo odvisno od osebe do osebe. Tako, da je bolj pomembno, kakšne stvari ima oseba, kateri je metuljček namenjen, rada. Katerokoli barvo boš izbrala bo super. Upam, da nam poveš, kako si se odločila. Srečno pot domov in veliko toplote, ter elektrike ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Kkao krasen bo..jaz bi se tudi odločila za črno :-) Srečno in upam, da se stanje čimprej normalizira!

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni se zdi z vijolično bolj drzno, s črno pa mogoče bolj uporabno ;) ja vem nič ti nisem pomagala ;))
    Super da ti je uspelo nabaviti agregat. Pozdrav za vse domače iz Štajerske ;)
    Hvala še enkrat za darilo, čudovito je !!!
    Lp, Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  5. Wow...krasen je. Jaz bi ga kombinirala s ciklamno oz. fuksia barvo. Če je nimaš pa raje s črno kot z viola. Komaj čakam, ga da vidim ko bo narejen... ;-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Obe barvi lahko uporabiš, je pa odvisno komu bo namenjena ogrlica.
    Jaz bi imela zeleno-vijolično,
    kdo drug pa zeleno črno.
    Ja težka odločitev je pred tabo,
    a kar se boš odločila bo prav
    komaj čakam končnega izdelka
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  7. S črno ziher ne boš zgrešila. Sicer pa je odvisno od tega, komu je ogrlica namenjena. Saj veš, vsake oči imajo svojega malarja :-)
    Vesela sem, da ste dobili agregat. Vse dobro tvojim na Notranjskem.

    OdgovoriIzbriši
  8. Krasen je. Tudi jaz sem za črno. Srečno in upam, da veter ne bo povzročal še večjih težav. Lp

    OdgovoriIzbriši
  9. Prekrasna je sama bi izbrala vijolično, res pa je da je to odvisno za koga je. Lepo potuj domov in upam, da kmalu dobite elektriko.

    OdgovoriIzbriši
  10. Jaz bi ziher dodala črno bo zelo nobel h kakšni mali črni oblekici :)....žarela boš ti in metulj vidva bosta glavna v očeh oboževalcev...:)

    OdgovoriIzbriši
  11. Iz razlogov, ki so jih navedle predhodnice: če nisi ziher-črna, ne moreš falit... Komaj čakam končni izdelek.
    Lp, Škrga

    OdgovoriIzbriši
  12. metulj lep, jaz sem tudi za črno barvo!
    lp

    OdgovoriIzbriši
  13. Skrbnik spletnega dnevnika je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  14. Draga Jerneja, metulček je res fenomenalen! Tudi jaz bi imela ta papirc:) Sama bi zagotovo poiskala odtenek svetlejše ali temnejše zelene sicer pa bi ga naredila enobarvnega, ker je prečudovit vzorc. S črno pa zagotovo nič ne fališ.
    Bodi lepo Danica

    OdgovoriIzbriši
  15. Ooojjjj Jerneja....tudi meni je všeč oblika metulja...ZELO...glede barve pa tako: če se odločaš med obstoječima je meni osebno vijolična zelo drzna...in kot je napisala ena mojih predhodnic: črna pa deluje zelo elegantno. Če ne bi rabila izbirati med tema dve a barvama, bi verjetno uporabila toplo rumeno :) rumena in zelena že v naravi delujeta kot najboljši par. Komaj čakam na končni izdelek...verjetno je metuljček že na pol končan :) Pošiljam ti en veeeeliiik topel pozdrav iz Koroške, Jana

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).