nedelja, 19. januar 2020

Twofer srčki

Končno mi je uspelo ujeti twofer izziv, tokrat na temo srčkov. Naredila sem zahvalnico in voščilnico ob rojstvu, v obeh primerih sem uporabila srčke iz kompleta vesela pošta (Najlepši par).


Izzivi:
Twofer card #23-hearts (unconventional use - hearts and hearts as butterflies)


Začnimo pri zahvalnici. Naročila jo je soseda, ki bi se sosedoma rada zahvalila za pomoč pri oskrbi pokojnega soproga. Sožalnico zanj ste videle tukaj. Želela je šopek in napis hvala, ker pa sta prejemnika zelo preprosta človeka sem se odločila za sivko in planiko (rada namreč gresta tudi v hribe).


Okvirček (okrašeni pravokotniki) je 4x izrezan. Med različne plasti okvirjev so vstavljeni cvetovi sivke, med prvo in drugo pa debel pavz papir. 


Tako sem naredila diskretno tresočko in jo napolnila z viola srčki, hkrati pa z večnivojskim vstavljanjem sivke dobila fantastičen 3D efekt šopka.


Napis je senčen in prevlečen s prozornim Glossy accentom, v ozadju šopka pa sem z belo tempero in čopičem dodala pikice. Planika in delno sivka so prevlečene z bleščicami wings of stella markerjem.

V notranjosti se skriva še kartonček z mislijo, ki pa sem ga pozabila fotografirati...

Prijatelji so kot zvezde,
ne vidiš jih vedno, 
a veš, da so nekje tam!

Ves material je recikliran in senčen z distressi, edino osnova je kupljena. 

Izzivi:
Najlepši par - galerija meseca januarja (vse šablone)
Crafty sentiments - anything goes
TTCRD - ang
Scrapping 4 fun #158-winter-spring
Avenue 613 #229-anything goes-woptional make it shiny 

Tukaj je na mestu da pokažem še ogrlico, ki je bila narejena za naročnico zahvalnice. Barva je metalizirana srebrno-črna z viola obrobo. Tokrat malo drugačno vpetje, saj je gospa sama dala ogrlico na katero sem vpela čipko. Isti vzorec ste videle še tukaj, tukaj in tukaj.







Druga voščilnica je narejena na zalogo za novorojenčka v nežnih pastelnih odtenkih.


Uporabila sem recikliran ovojni papir (pokazan tukaj), se poigrala z izrezki in mu dodala metuljčke iz srčkov za nekonvencionalni twofer. Za prikupnost poskrbijo trije medvedki, ki so prišli pozdravit novorojenčka - dva sta tako sramežljiva, da sta se skrila (beri slika je bila na robu papirja). 


Polperle v šampanjec/smetana odtenku dajo voščilnici pridih svečanosti. Na osnovi so z nežno roza blazinico preko stencil šablone narejeni metulji, ampak se jih na fotografiji ne vidi.



Izzivi:
Vesela hiška #2- nekdo se je pravkar rodil
Lil patch of crafty friends #123-ang
Brown sugar #296 - ang
CRAFT-alnica #252 - pastelno 


Lep preostanek nedelje :).
Ne-Ja

20 komentarjev:

  1. Joj, joj, koliko lepega v eni sami objavi. Hvaliti bom začela na sredi in izpostavila ogrlico. Blagor prejemnici. Potem pa spet tvoje super recikliranje in ponovna osmislitev materiala. Zelo zelo prikupno in odeto v pastele. Voščilnica s sivko pa je spet en poseben projekt zase, res lepe barve in pripomočke si izbrala. Sivka, itak, da je carica med cvetjem.

    OdgovoriIzbriši
  2. wonderful creation Thanks for sharing at 613 Avenue Create x

    OdgovoriIzbriši
  3. čudovito ustvarjanje, vedno znova me fascinira tvoje recikliranje.
    Čipka je pa fantastična, me pa malo zapeče vest ob pogledu nanjo. Moj 'povštr' namreč pozabljen leži nekje na vrhu omare.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. LP Goga

    OdgovoriIzbriši
  4. Beautiful cards! I especially love those flowers! Thanks for joining us and good luck with with your entry!
    Hugs, Joy
    Joyfully Stamps
    Lil Patch of Crafty Friends, Owner/Coordinator

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo posrečeno si reciklirala ovojni papir z medvedki. Krasna dobrodošlica dojenčku je nastala. Všeč mi je, kako si iz srčkov naredila metuljčke. :-) Hvala, ker si se nam pridružila v Veseli hiški.
    Tisto zgoraj je službeno. Sedaj pa še privat. :-)
    Zhvalnica je fantastična. Navdušena sem nad tem, kako si dobila 3D efekt šopka. Tole bo treba čim prej sprobati. :-) Ob čipki pa se vedno raznežim in tale ogrlica je vredna vse pohvale in občudovanja. Pridna punca!

    OdgovoriIzbriši
  6. Wauuu. Kako lepa objava in top izdelkI. Že s sivko na začetku si me zapeljala. Super. Lep dan, Tamara

    OdgovoriIzbriši
  7. These are wonderful cards! I really like the card you've made for your neighbor. Tucking those flowers in between layers of that frame was such an innovative idea! The colors are so pretty, and I do like the hearts-shaker part of it too. Your baby card is adorable, and I love that you've used hearts to make butterflies! Very clever idea on this sweet card. Thank you so much for joining us at The Twofer Challenge. Bev

    OdgovoriIzbriši
  8. Čudoviti so vsi trije tvoji izdelki, eden lepši od drugega. Zahvalnica z sivko je krasna, klekljana ogrlica fantastična in mojstrsko narejena in čestitka za rojstvo ljubka in srčkana. Res, prekrasno ustvarjaš ! Hvala, da si nas obiskala v Veseli hiški in vabljena še kdaj. Veana R. DT

    OdgovoriIzbriši
  9. Čudovita objava. Sivko imam res rada, zato sem kar padla v tvojo voščilnico. Da si mojstrica kleklanja sem ti itak že napisala in ta ogrlica je res fantastična. Čudovito pastelno voščilnico pa si tudi krasno izdelala.

    OdgovoriIzbriši
  10. I really love that bunch of lavender, and the butterfly hearts are so sweet!
    Jane
    Guest Designer at Twofer Card Challenge

    OdgovoriIzbriši
  11. Začela bom pri ogrlici, ki me je prevzela. Tvoji prsti so res zlata vredni in izdelki dih jemajoči.
    Obe voščilnici pa simpatični in dobro se znajdeš z recikliranjem.

    OdgovoriIzbriši
  12. Your cards are terrific, Jerneja! That bouquet of lavender is gorgeous and I love the way you made the container for them and your glossy sentiment! Your second design is beautiful with the panels of patterned paper and the creative way you turned your heart into butterfly wings!! Thank you so much for playing in Twofer's 2nd Blogaversary challenge! Hugs, Darnell

    OdgovoriIzbriši
  13. How cool was that having a full Car diversion System best 6x9 speakers Through this I really makes the most of my ride each time uniquely while out and about with a few companions. So amazing!

    OdgovoriIzbriši
  14. Draga Jerneja, še ena popolna kombinacija različnih izzivov, tudi sama sem stopala po tvojih potek a popolnoma drugače - le pri barvah iz Craft-alnice sva se našli ;-)
    Hvala za navdih spet in spet, Majda

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vesela sem, da sva se srečali tudi v Veseli hiški in v galeriji Scrapping4fun, Majda

      Izbriši
  15. Super pretty with fabulous details! So glad you have shared this with us at 613 Avenue Create.
    Please come back again!
    The best of luck with your entry.
    Jackie, DT member at 613 xx

    OdgovoriIzbriši
  16. Uau, kako super objava...sploh ne vem, kje naj začnem. Šopek s sivko in planiko je fantastičen. Tako lepo si sestavila zahvalnico.
    Prečudovita pa tudi voščilnica za dobrodošlico dojenčku. Lepo si uporabila recikliran papir in super si se znašla z bodiji v barvah CRAFT-alnice.
    Hvala, da si nas obiskala v Veseli hiški ter tudi hvala, da si se nam pridružila v CRAFT-alnici, kjer sem gostja v mesecu januarju.

    OdgovoriIzbriši
  17. Krasna objava z res čudovitimi izdelki. Prečudovita kvačkana verižica. Zahvalnico si naredila zelo lepo 3D. In skombinirala twofer izziv s srčki, ki si jih na dobrodošlici dojenčku naredila v rožice.Lepo, da si se nam pridružila v Veseli hiški.Pozdrav Janja DT

    OdgovoriIzbriši
  18. Fabulous card so adorably cute, so many details...love the embellishments !!
    So glad you shared with us at 613 Avenue Create for the challenge! Good Luck!

    ¸..• ´¨¨)) -:¦:-¸.•´ .•´¨¨))*((¸¸.•´ ..•´
    Hugs DT~Shell 💕

    OdgovoriIzbriši
  19. Zelo lepo voščilnico si naredila :-))
    Vesela sem, ker s sodeluješ na našem izzivu CRAFT-alnice.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar in ker si si vzel-a čas za ogled mojega bloga :).